תגובה להודעה: בעייה עם ה RAVE MAX
אני אדבר איתך מאוחר יותר... (באמצע הכנות לישיבה...:o )
[QUOTE=lior_bar_ami;30480]אני מטיס בלטרון?? :eek:
עוד לא.. לא על בסיס קבוע לפחות - אם ממש תרצה אפשר ללכת לשם למרות שאני מעדיף ללכת לשני המקומות הרגילים שלי לטיסת מבחן וההרצה של אמיר...
בוודאי שאפשר לשאול אבל עכשיו שאתה יודע אני צריך להרוג אותך ;)
כנראה שזה יהיה או במנחת ראשל"צ (בצמוד למנחת האולטרא-לייט) או באשדוד במנחת החדש, אני מטיס בשני מקומות אלו בד"כ - אלא אם כן הפרוסטטא-זאורוס יתעקש על לטרון ואז נסע לשם.
אתה מצטרף אלינו?[/QUOTE]
אני עדיין לא יודע, בשנה וחצי האחרונות אני ואחי מטיסים בפלמחים( בידיעת בעל הבית), אבל כנראה
שהיתקהלות יתרה וחוסר זהירות בירידה אל הדשא עם הרכבים, מרגיזה את בעל הבית!!! בכל אופן
אני בודק את כל האפשרויות, אם אפשר תעדכנו.
צחי
[QUOTE=ניסן וצחי;30699]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_bar_ami
אני מטיס בלטרון?? :eek:
עוד לא.. לא על בסיס קבוע לפחות - אם ממש תרצה אפשר ללכת לשם למרות שאני מעדיף ללכת לשני המקומות הרגילים שלי לטיסת מבחן וההרצה של אמיר...
בוודאי שאפשר לשאול אבל עכשיו שאתה יודע אני צריך להרוג אותך ;)
כנראה שזה יהיה או במנחת ראשל"צ (בצמוד למנחת האולטרא-לייט) או באשדוד במנחת החדש, אני מטיס בשני מקומות אלו בד"כ - אלא אם כן הפרוסטטא-זאורוס יתעקש על לטרון ואז נסע לשם.
אתה מצטרף אלינו?[/QUOTE]
אני עדיין לא יודע, בשנה וחצי האחרונות אני ואחי מטיסים בפלמחים( בידיעת בעל הבית), אבל כנראה
שהיתקהלות יתרה וחוסר זהירות בירידה אל הדשא עם הרכבים, מרגיזה את בעל הבית!!! בכל אופן
צחי
אני לא מתעקש על שום מקום :).......איפה שאתם באים אני בא.
רק קחו בחשבון שאני מעדיף לראות רק אנשים שאני אוהב לידי,
הסיבה היא שאני עלול לקבל "טיקים" מוזרים כאלו באצבעות כמו בתיסמונת טוראט.
ואז המסוק עף לכיוונים שאני לא תיכננתי :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ניסן וצחי
צחי
אז אתה חושב שיהיה אפשרי להטיס בפלמחים השבת או שיגרשו אותנו?