ואדים גבר, על מה אתה מדבר? ליאור דיבר על חיבור שתי 3300 במקביל, כלומר 6S 6600, ואני רוצה להבין מה ההגיון בלעשות את זה ולא לחבר בטור ולקבל 12S 3300.
Printable View
ואדים גבר, על מה אתה מדבר? ליאור דיבר על חיבור שתי 3300 במקביל, כלומר 6S 6600, ואני רוצה להבין מה ההגיון בלעשות את זה ולא לחבר בטור ולקבל 12S 3300.
רועי היתרון היחידי שאני מסוגל לחשוב עליו עם 2 סוללות 3300 מא"ש הוא הבקר הזול יותר - ניתן להתקין בקר HOBBYWING זול מאוד שעובד מצויין מניסיון, ולחסוך לא מעט כסף בעלות הקנייה הראשונית.
יחד עם זאת בשימוש עם סוללת 5000 מא"ש יחידה - החיסכון הוא עצום, המסוק טס מאוד חזק עקב המשקל העדיף של סטאפ LV לעומת סטאפ HV, השימוש בסוללה אחת הוא פשוט תענוג צרוף, וזמן הטיסה לא כזה נורא עם 4-4.5 דק' של 3D.
שבת שלום לכולם
הסיבה היחידה שאני שוקל לרכוש סטים של 2 סוללות ולחברם במקביל זה על מנת לקבל זמן טיסה ארוך יותר, ז"א יותר אמפרג'
האם תוספת המשקל בגלל 2 סוללות של 3 או 3.3 אפמר שמחוברת במקביל מול משקל של סוללה בודדת 5 אמפר יפגע קשה בביצועי המסוק ?
תודה רבה
יואב
עוד שאלה (סליחה שאני מציק לכם בשבת) :)
מה זה הבקר HOBBYWING ? האם הוא מומלץ ? יש לכם ניסיון איתו ? איפו אפשר למצוא וכמה הוא עולה ?
תודה רבה
יואב
יואב אין שום בעיה בשימוש עם שתי סוללות 3300 מא"ש - ציינתי את זה כבר מספר פעמים...
כמו כן כבר ציינתי שהבקר עליו אתה שואל טס בהצלחה מרובה על מס' לא דל של מסוקים, ואף הופנת בהודעה פרטית למקום לרכוש אותו :rolleyes:
אתה קורא את התשובות שנענות כאן?
תרשום בגוגל יש הרבה אתרים שמוכרים את הסוג הזה ..
באמת בקר טוב היה לי גם ניסיון איתו עבד שנים.. :)
אני ממליץ לך להזמין אותו בחול שלא יקרה לך כמו שקרה לי שעשה לי חור במכנסיים :cool:
תודה רבה
שבוע טוב
יותר משתי 6S משורשרות במקביל.
לא שזה אומר הרבה, אבל בטיסה רגועה יחסית במהירות ראש 2200 על הפיוריון 6 שלי עם 12S בנפח 4000, אחרי 6 דקות נשארים לי בערך 40% בסוללות. מהירות ראש גבוהה אוכלת זרם בטירוף, אם תרד למהירות ראש סבירה לגמרי של 1800-1900 (מה שהפיוריון 6 לא יודע לעשות בגלל יחסי העברה) אתה תקבל גם 8 דקות.