כמה חוטים כתומים יש בצמה הגדולה ? זאת עם 20 החוטים.
Printable View
כמה חוטים כתומים יש בצמה הגדולה ? זאת עם 20 החוטים.
אין ספק שעכשיו ברורה יכולתך במישור האלקטרוני.
יש לי הצעה עבורך, מה שנקרא "מחוץ לקופסה". אני לפחות הייתי נוהג כך אילו אני במקומך. נתק את כל החיבורים שביצעת והחזר את המצב לקדמותו, עד כמה שניתן. נסה להשיג מדריך אחר להסבת הספק מהמחשב למטען, ולפעול על פיו. יתכן שבמדריך אשר על פיו פעלת, נפלה טעות, או לחילופין, הוא לא היה ברור דיו. אם עדיין התופעה תימשך, כדאי לך להציץ לקרביו של ספק דומה שהוסב ופועל היטב. אולי משם תבוא הישועה.
בדיוק בימים אלו ניסיתי גם לבנות ספק מספק של מחשב... נתקלתי באותה הבעיה... גם ספק חדש שעבד על מחשב... ועוד ספק אחר שעובד וקרה לי בדיוק אותה הבעיה... לאחר יום שלם וכאב ראש הלכתי לחבר שמבין קצת יותר(הרבה יותר) ממני ולאחר בדיקות מקיפות שהספק נדלק אך בעומס(חיבור המטען) ללא טעינה הספק קורס...
ניסינו כבר ספק שלישי של אותו חבר שבהתחלה קרס אך בסוף גילינו שרצוי מאוד לחבר את המטענים לספק ורק אחר כך להדליק אותו... כך מפל המתח ההתחלתי לא מזוהה כקצר... לגבי שני הספקים הקודמים גם בשיטה זו לא הצלחנו למרות ההספקים ע"פ נתוני יצרן היו חזקים יותר לכן אל תשלול את האופציה שהספק דפוק למרות שהוא נדלק ונותן זרם של 12+ ... נסה ספק אחר חדש בטוח יעבוד... אם הצלחת בכל זאת לזהות את הבעיה אשמח לשמוע איך...
ותודה לארמן מבכירי האלקטרונאים...;)