תגובה: מרגיש קצת תקוע ולא מצליח להתקדם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
רגע אחד, אני רוצה להבין..
בכל פעם לפני שאני מעלה את ה TDR לאויר אני צריך להגיד לו שלום ואם הצלחתי להנחית אותו על הסקידים בחתיכה אחת אני צריך להגיד תודה על הבונוס???
חשיבה גרועה ביותר,זה אולי טוב למסוק 450 לא ל - TDR
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
רגע אחד, אני רוצה להבין..
בכל פעם לפני שאני מעלה את ה TDR לאויר אני צריך להגיד לו שלום ואם הצלחתי להנחית אותו על הסקידים בחתיכה אחת אני צריך להגיד תודה על הבונוס???
אם לא תאמר תודה על כך, בפעם הבאה המסוק יעלב ויתנקם בך :cool:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kjmaster
זו היתה ביירון קייטי?
יש צדיק בסדום :cool:
3 קבצים מצורפים
עודד לפי דעתי זו חשיבה לא נכונה, זה יכול להיות טוב שמדובר במסוק 500 או 450 וגם זה לא בטוח תלוי למי הוא שייך,יש אנשים שמסוק 450 או 500 בשבילם הוא מסוק יקר ואין להם הרבה כסף בצד לממן ריסוקים גם אם הריסוקים במסוקים כאלה לא עולים הרבה כסף,אני אישית הגעתי ל - 800 ש"ח נזק במסוק TREX 500 וזה לא מעט,לפעמים הפחד מלרסק ולהוציא הרבה כסף על החלקים והתיקון גורם לאנשים לא להעיז לעשות תרגילים חדשים ולהישאר במצב טיסה שהיא נוחה להם.
3 קבצים מצורפים
תתנחם שיש יותר גרוע מזה לTREX 500 (זה לא קרה לי)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
edoman
שלום לכולם,
אני מטיס כבר כמעט 3 שנים ואני מרגיש תקוע לחלוטין, פשוט יש לי מחסום שאני לא מצליח להתקדם.
אני מתאמן לא הרבה בסימולטור אבל מתאמן, יש לי מין פחד כזה לנסות תרגילים חדשים שאני עושה בסימולטור.
אני מטיס עם טירקס 500 בנוסף לזה מאז הריסוק האחרון שהיה לי לפני בערך 4 חודשים ירד לי הביטחון משמעותית.
אשמח לקבל עצות ...
קודם כל אתה לא צריך שום מדריך במיוחד שאתה מטיס כבר 3 שנים.
דבר שני לכולם זה קורה גם לי זה קורה כבר 3 חודשים.....
המלצה שלי תתחיל לנקות מחשבות כשאתה יוצא להטיס.
תתחיל להנות יותר מההטסה גם אם זה רק ריחוף ולא משנה באיזה גובה.
לגבי תרגילים חדשים תתאמן עליהם בסימולטור וכשתרגיש מספיק בטוח לנסות
בשטח תעלה לגובה ותנסה אל תפחד לטעות רק תדע להחלץ מהטעות.
מה שכן בסימולטור אל תתביש לרסק וללמוד מהטעות !
אל תקדיש יותר מחשבה לזה שאתה תקוע מקסימום תנוח חודש מההטסות עד שזה יחסר לך
ואז תצא לשטח (כמובן לאחר אימון בסימולטור) ותראה איך אתה מתפרץ פתאום.....
בסופו של דבר זה תחביב שמספק לנו אדרנלין בדרך מוזרה וחשוב לזכור להנות ממנו.
בהצלחה !
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sagi
קודם כל אתה לא צריך שום מדריך במיוחד שאתה מטיס כבר 3 שנים.
דבר שני לכולם זה קורה גם לי זה קורה כבר 3 חודשים.....
המלצה שלי תתחיל לנקות מחשבות כשאתה יוצא להטיס.
תתחיל להנות יותר מההטסה גם אם זה רק ריחוף ולא משנה באיזה גובה.
לגבי תרגילים חדשים תתאמן עליהם בסימולטור וכשתרגיש מספיק בטוח לנסות
בשטח תעלה לגובה ותנסה אל תפחד לטעות רק תדע להחלץ מהטעות.
מה שכן בסימולטור אל תתביש לרסק וללמוד מהטעות !
אל תקדיש יותר מחשבה לזה שאתה תקוע מקסימום תנוח חודש מההטסות עד שזה יחסר לך
ואז תצא לשטח (כמובן לאחר אימון בסימולטור) ותראה איך אתה מתפרץ פתאום.....
בסופו של דבר זה תחביב שמספק לנו אדרנלין בדרך מוזרה וחשוב לזכור להנות ממנו.
בהצלחה !
תודה רבה .. מעריך זאת!
טייסים שנטשו מטוס ששוה מיליוני דולרים חזרו לטוס בהזדמנות הראשונה .להבדיל אלף אלפי הבדלות טיסנאי מסוקאי
חייב לתקן את המסוק\ טיסן \שלו כמה שיותר מהר כדי לעלות לאויר .המחסום הכספי זה מה שמונע טיסנאים להתקדם .
בקיצור הכל בראש שלך :confused:מי שמתחיל בתחביב יקר צריך לחשוב על הכל
לכל אחד יש יעדים לאן הוא רוצה להגיע ברמת ההטסה שלו,לאחד זה לוקח יותר זמן ולאחר פחות אין מה לעשות יש כאלה שיש להם את זה ויש כאלה שאני מכיר שכבר 4 שנים עושים רק שמיניות וגם לא הכי טובות ולא מסוגלים לחשוב בכלל להפוך את המסוק :(
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
adi 29338
לכל אחד יש יעדים לאן הוא רוצה להגיע ברמת ההטסה שלו,לאחד זה לוקח יותר זמן ולאחר פחות אין מה לעשות יש כאלה שיש להם את זה ויש כאלה שאני מכיר שכבר 4 שנים עושים רק שמיניות וגם לא הכי טובות ולא מסוגלים לחשוב בכלל להפוך את המסוק :(
נראה שלא הבנת את הנושא ידידי
הנושא אינו "יעדים" אלא הבנה מסויימת שבתחביב אין יעדים הכתובים בפרוטוקול אלא הנאה אישית ודרך אישית של כל אחד
אנחנו אמנם קהילה, אבל ברגע האמת, זה הרגע שהמסוק באויר, איש איש לעצמו, עם הדרך שלו, עם היכולות שלו, עם הפחדים שלו ועם ההנאה שלו. בזה כל אחד ואחד מאיתנו הוא אינדיבידואל ולא חלק משום קהילה או קבוצה.
כל מילה שנאמרה כאן כוונה אל השואל ויכולה לעזור לאלה שמרגישים כמהו ודומים לו בתחושות
אתה בא ממקום שונה, מרגיש אחרת, ומין הסתם יש שותפים להרגשתך, אבל הנאמר כאן לא נועד לך אלא לאלו שמרגישים כמו זה שפתח את הפוסט הזהומזדהים עם תחושותיו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
נראה שלא הבנת את הנושא ידידי
הנושא אינו "יעדים" אלא הבנה מסויימת שבתחביב אין יעדים הכתובים בפרוטוקול אלא הנאה אישית ודרך אישית של כל אחד
אנחנו אמנם קהילה, אבל ברגע האמת, זה הרגע שהמסוק באויר, איש איש לעצמו, עם הדרך שלו, עם היכולות שלו, עם הפחדים שלו ועם ההנאה שלו. בזה כל אחד ואחד מאיתנו הוא אינדיבידואל ולא חלק משום קהילה או קבוצה.
כל מילה שנאמרה כאן כוונה אל השואל ויכולה לעזור לאלה שמרגישים כמהו ודומים לו בתחושות
אתה בא ממקום שונה, מרגיש אחרת, ומין הסתם יש שותפים להרגשתך, אבל הנאמר כאן לא נועד לך אלא לאלו שמרגישים כמו זה שפתח את הפוסט הזהומזדהים עם תחושותיו.
עודד אתה צודק ושאני חושב על זה שוב אני חוזר לאופציה של עמית פורת אולי בשביל לחזיר לעצמו שוב את הביטחון עדיף לעשות את זה עם מדריך,זה בטח עדיף מלעלות בלי ביטחון ורק מהלחץ לעשות טעות שיכולה לגרום לריסוק מיותר ולהוציא לו את כל הרוח מהמפרשים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
adi 29338
עודד אתה צודק ושאני חושב על זה שוב אני חוזר לאופציה של עמית פורת אולי בשביל לחזיר לעצמו שוב את הביטחון עדיף לעשות את זה עם מדריך,זה בטח
עדיף מלעלות בלי ביטחון ורק מהלחץ לעשות טעות שיכולה לגרום לריסוק מיותר ולהוציא לו את כל הרוח מהמפרשים.
עדי מה קשור מדריך לכל הסיפור ?! הבן-אדם יודע להטיס אבל מרגיש שהוא תקוע ולא מתקדם !
זה כמו נהג שיודע לנהוג אבל מפחד לנהוג בלילה.... ואת כביש הערבה....
מורה לנהיגה יפתור לו את זה ?!
זה ענין עצמי שהוא צריך למצוא דרכים להתגבר עליהם...
מדריך זה הוצאה מיותרת ואף אינה הכרחית....
מאז שאני בתחום בחיים לא התחברתי עם כבל חניך מדריך לאף אחד !
ואם כבר צריך מדריך זה לשלבים הראשונים של הריחוף והלימוד הבסיסי !
לאחר המדריך צריך כבר מאמן ..... אחד שמנחה אותך איך לעשות את התרגילים ואיך לעשות אותם נכון.
וומישהו כבר המציא את הגלגל ויש לנו את הסימולטור בשביל זה במיוחד ה-REAL FLIGHT שיש לך מאמן שם
עם כל התרגילים והסבר מדויק איך לבצע אותם נכון........
ורק לידע הכללי שלך עדי גם עם מדריך אתה עלול לרסק אז ככה שאתה לא מוגן 100 אחוז מריסוקים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sagi
עדי מה קשור מדריך לכל הסיפור ?! הבן-אדם יודע להטיס אבל מרגיש שהוא תקוע ולא מתקדם !
זה כמו נהג שיודע לנהוג אבל מפחד לנהוג בלילה.... ואת כביש הערבה....
מורה לנהיגה יפתור לו את זה ?!
זה ענין עצמי שהוא צריך למצוא דרכים להתגבר עליהם...
מדריך זה הוצאה מיותרת ואף אינה הכרחית....
מאז שאני בתחום בחיים לא התחברתי עם כבל חניך מדריך לאף אחד !
ואם כבר צריך מדריך זה לשלבים הראשונים של הריחוף והלימוד הבסיסי !
לאחר המדריך צריך כבר מאמן ..... אחד שמנחה אותך איך לעשות את התרגילים ואיך לעשות אותם נכון.
וומישהו כבר המציא את הגלגל ויש לנו את הסימולטור בשביל זה במיוחד ה-REAL FLIGHT שיש לך מאמן שם
עם כל התרגילים והסבר מדויק איך לבצע אותם נכון........
ורק לידע הכללי שלך עדי גם עם מדריך אתה עלול לרסק אז ככה שאתה לא מוגן 100 אחוז מריסוקים.
שגיא מספיק שיש לך תחושה שאתה עם מישהו שיכול להציל אותך במקרה של טעות זה כבר מחזיר לך את הביטחון ואני מדבר על שעור אחד ולא יותר ובשעור הזה הוא יכול לנסות דברים חדשים שעשה בסימולטור ולישם אותם בשטח וחוץ מזה אני בטוח שהוא יוכל למצוא הרבה אנשים שיעשו את זה בחינם ובכייף.