סבבה אז אני ישים מניפה 4 להבים
תודה :)
Printable View
סבבה אז אני ישים מניפה 4 להבים
תודה :)
קודם כול, אדי בן בסט:o
שנית, אף מוכר לא ימליץ לערבב בין מוטגים שהוא מוכר, תמיד ימליצו מנוע עם מה שהיצרן ממליץ - המניפה שלו מן הסתם (ניגוד אינטרסים).
מניסיון שלי עם המנוע הזה והמניפה 4 להבים, התוצאות היו ממש לא טובות טובות ולכן אני כן ממליץ על שילוב של שתי חברות (המנוע יותר מוצלח מהמניפה).
אולי זה יומרני, אבל שילובים מביאים לפעמים לתוצאות יותר טובות, ה-MB שלי טס נהדר עם מניפה של פריווינג ומנוע של לנדר.
לגבי זה שהם רשמו 1500-1600ק"ג דחף לא דבר אפשרי, רק מחזק את ההנחה שלי.. במערך הזה זה באמת לא אפשרי:rolleyes:
מניסיוני אני עדיין דובק בהמלצתי, ושוב, אני מאמין שתקבל כ-1.4ק"ג ב-4 תאים עם המניפה של פריווינג,
כאשר אני הגעתי רק ל-1.1-2 דחף עם המניפה של ה-4 להבים ב-4 תאים.
בנוסף, אני לא רוצה לבטל את דעתו של אופיר, יש לו גם ניסיון עם מניפות כך שאני לא פוסל כלום, זה הניסיון שלו.
מה שתבחר, ואל תשכח לדווח:cool:
מניפה 6 להבים מגיעה לי עם הטיסן
מניפה 4 להבים לנתי יש ספייר
כשיגיע הטיסן אני יעשה את כל הבדיקות עם מד אמפר\וואט וכל מה שצריך ויפרסם פה מה היו התוצאות :)
הייתי בטוח שהבקר שיש לי הוא הפלאש אבל פתאום שמתי לב שזה מה שיש לי:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...C_4A_SBEC.html
ולא זה:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...ontroller.html
אתם חושבים שהוא יהיה גם בסדר? חבל לי לחכות עכשיו עוד חודש לבקר חדש
מאמין שלא תהיה בעיה ...אבל קרה לי לפני חודש שבקר מסויים לא עבד לי עם מנוע מסויים.
מאמין שלא ...אבל תזמין PLUSH שישכב אצלך על המדף..
סבבה, בדקתי עכשיו את הסטאפ עם המניפה 4 להבים
משך 55 אמפר 740 וואט, החזיק אותו ב-90 מעלות אבל בקושי.. איך זה?
בדקתי לו את המשקל, עם סוללה מנוע סרוואים והכל בפנים הוא שוקל 1270 גרם
זה מצויין בועז...
זה טוב אבל לא מצויין;)
אז אני מבין שכבר קיבלת אותו... מה עם כמה תמונות? :o;):rolleyes::cool::D:p
מעלה עכשיו תמונות, עשיתי לו בוק :)
אדי - מאיזו בחינה? הדחף או המשקל?
קובץ מצורף 69814 קובץ מצורף 69812 קובץ מצורף 69815 קובץ מצורף 69816
קובץ מצורף 69817 קובץ מצורף 69818 קובץ מצורף 69819 קובץ מצורף 69820
קובץ מצורף 69821 קובץ מצורף 69822 קובץ מצורף 69823 קובץ מצורף 69824
קובץ מצורף 69825 קובץ מצורף 69826 קובץ מצורף 69827 קובץ מצורף 69828
קובץ מצורף 69829 קובץ מצורף 69830 קובץ מצורף 69831 קובץ מצורף 69813
אין לי מה לחזור על מה שכתבתי מעל, אבל המספרים שציינתי מוכחים כדי מדוייקים,
אני עדיין מאמין שבמניפה אחרת אפשר להגיע לתוצאות שציינתי, דבר נוסף מניסיון שיש לי עם המניפה הזו,
הדחף הסטטי לא רע אבל המהירות הסופית די נמוכה, אותי זה די ביאס..:rolleyes:
אני מקווה שאין לך בעייה להחליף מניפה בעתיד (מבחינה לוגיסטית..) אם לא תהיה שלם איתה.
יש אפשרות גם לעבור ל-5 תאים, אבל צריך לבדוק זרמים, במניפה 64מ"מ למנוע אין בעיה, ב-70מ"מ זה יותר עומס מן הסתם.
בכול מקרה, הכלי נראה יפייפה וגם בנוי טוב, כמה מיל' הסוללה שלקחת הסוף?
והמשקל הסופי בסדר, אם יש לך דחף סטטי של 1\1 זה התחלה מצויינת וזה אומר שמבחינת משקל אתה בסדר גמור.
אתה יכול לצאת לטסט בראש שקט:cool:
לקחתי את המניפה 4 להבים ושמתי אותה בצינור של freewing, מתאימה בול והצינור של freewing הרבה יותר איכותי (פלסטיק עם סיבים לעומת סתם פלסטיק חלש ברגיל)
אולי אני יחליף באמת למניפה 5 להבים בעתיד, אבל המניפה הזאת היא המניפת 4 להבים היחידה שקיימת (לא מצאתי בשום אתר חוץ מהובי קינג וחיפשתי בהרבה) ככה שלא היו לי הרבה אופציות פה
המניפה מחוברת עם שני ברגים בכל צד, דיי פשוט לחבר ולנתק אותה, הגישה אליה מאוד נוחה (אפשר לראות באחת התמונות)
בסוף לקחתי סוללת 2700mAh עם 35C, אבל עד שהיא תגיע נתי הלווה לי כמה סוללות משלו, 3000mAh וגם 2650mAh כולן עם 40C
בדקתי עכשיו את הדחף, יצא 1120 גרם בדיוק עם ה-2650mAh, אני לא ממש מבין איך הוא החזיק לי ב90 מעלות ככה אבל אני משער שבאוויר זה לא ישנה עד כדי כך...
באוויר הדחף יהיה יותר חזק.מיכוון שעל הקרקע המניפה יונקת תחת וואקום .באוויר תיהיה זרימת אוויר ישירה לתוך הכונסים מה שיגדיל את כמות וזרימת האוויר בתוך התעלה וייתן לך קצת יותר כוח במשיכות של 90 מעלות מעלה.
אכן מניפה של 5 להבים תיהיה חזקה יותר .ממליץ בחום על המניפה של סטאר מקס.יש לי ניסיון טוב מאוד איתה.הביאה את הטיסן שלי עם אותו מנוע ל 200 קמ"ש.הטיסן היה F5 ושקל אותו הדבר.
אוקיי, טוב לדעת
ונשמע מעולה, אם הוא מגיע ל150 קמ"ש אני כבר יהיה מרוצה :) יש לך לינק למניפה הזאת?
אני יבדוק,אני ייתן לך לינק.מה הקוטר של הציר מנוע שלך?
4mm
יופי, מידת הסוללות שיש לך מעולה, אני בספק שהטיסן יגיע ל-150 נכון למערך הזה אבל מניפה 5\6 תיתן לך גם יותר מהירות סופית.
:cool:
יאלה שיהיה בהצלחה ...תגיד לנו איפה יהיה הTEST..אולי נבא לראות.
הטיסן מ EPS או EPO?
אני יותר מאשמח אם תבואו לראות וגם לעזור :) הטסט כנראה יהיה בשישי הקרוב בבית אריה
אני סגור ב80% שהטיסן מEPS.. לא מבין את ההחלטה המטומטמת הזאת של היצרן...
יופי ...סיכוי טוב שתפגוש אותי או את חיים שמה אחרהצ..
תאמת שלפי המשקל הסופי שרשמת גם לי נראה שזה EPS כלומר "קלקר"
אנחנו נימצאים ביום שישי בבית אריה משעה 14:30 בערך עד 20:00.
וביום שבת מהבוקר עד 14:00.
סבבה :)