-
תגובה: כמה זמן יחזיק הטיסן החשמלי CESSNA 182 1.6M ?
ולחשוב שלפני האיזי סטאר אף אחד לא חשב על ללמוד להטיס בלי גלגלים...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Tomer Tomi
לגבי הסימולטור, השלט שמקבלים במטוס הזה לדוגמא:
קוד HTML:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__16542__Hobbyking_Bixler_EPO_1400mm_RTF_Mode_2_Throttle_Left_Radio_.html
הוא מתחבר גם למחשב, כך שאוכל ללמוד עליו בסימולטור REAL FLIGHT ?
במידה ולא, האם יש מטוס כזה (טריינר) שהשלט שמקבלים איתו ניתן לחבר כבל למחשב ואפשר ללמוד בסימולטור הנ"ל . ? (אני שואל כי התקציב שלי מוגבל ואני לא יכול לקנות גם שלט מיוחד וגם מטוס )
מישהו ?
-
עזוב אותך שטויות קנה שלט של איסקיי/דיננם לסימולטור עולה 100 שקל
-
זה שווה לקנות ?
קוד HTML:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=20951
-
לא ניסיתי אותו אבל עושה רושם שכן.... בכ"מ צחכה לעוד תגובות אל תסמוך עליי
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דויד רג'ואן
לא ניסיתי אותו אבל עושה רושם שכן.... בכ"מ צחכה לעוד תגובות אל תסמוך עליי
סבבה אני אמתין
-
תומר השלט של הוביקינג לא במלאי, תזמין לך אחד מאי-ביי
קח בחשבון שהוא יתאים לסימולטורים הקיימים רק באמצעות תוכנה פיראטית, ועל זה לא תוכל לקבל המלצות בפורום הזה (אז או שתמצא מישהו שיעזור לך בפרטי או שתשאל בפורום אחר, או שפשוט תקנה סימולטור כמו בנאדם)
ובכל מקרה - שלט הסימולטור יושב ליד המחשב ולכן הוא חשוף לסיכונים כמו נפילות מהשולחן, דברים שנשפכים עליו, אבק, מתיחות של הכבל וכו'...
בקיצור - לא דברים שהיית רוצה שיעברו על השלט העיקרי שלך, ולכן הומלץ ככה לי כשנכנסתי לתחום ואני מעביר את אותה ההמלצה אליך.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
תומר השלט של הוביקינג לא במלאי, תזמין לך אחד מאי-ביי
קח בחשבון שהוא יתאים לסימולטורים הקיימים רק באמצעות תוכנה פיראטית, ועל זה לא תוכל לקבל המלצות בפורום הזה (אז או שתמצא מישהו שיעזור לך בפרטי או שתשאל בפורום אחר, או שפשוט תקנה סימולטור כמו בנאדם)
ובכל מקרה - שלט הסימולטור יושב ליד המחשב ולכן הוא חשוף לסיכונים כמו נפילות מהשולחן, דברים שנשפכים עליו, אבק, מתיחות של הכבל וכו'...
בקיצור - לא דברים שהיית רוצה שיעברו על השלט העיקרי שלך, ולכן הומלץ ככה לי כשנכנסתי לתחום ואני מעביר את אותה ההמלצה אליך.
לגבי הסימולטור כבר השגתי באופן פיראטי.. (בזה אני די טוב לעומת תחום הטיסנים..)
תודה על הכל..
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
drorhabh1111
גם חדש בתחום ניקנה ביקסלר
ססנה לא מתאים
אני מדבר מנסיון
חדש בתחום
מדבר מנסיון
:cool:
ראוי להיות בנעוצים ;)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yuval-the-pilot
ולחשוב שלפני האיזי סטאר אף אחד לא חשב על ללמוד להטיס בלי גלגלים...
אין משפט יותר שגוי מזה
אני מטיס מאז שנת 1963 ורק בעידן הקלקר (+- 5 השנים האחרונות) הגלגלים הפכו להיות כל כך פופולריים, וזה בגלל שהמחירים הנמוכים כל כך מפתים להיכנס לתחום ללא כל הדרכה ובלי הרבה נכונות ללמוד טיסנאות בצורה מסודרת ומקצועית, ורק החזות החיצונית מפתה, לא האיכויות.
זה לא שלא היו גלגלים בעבר, אבל לא התחילו עם זה והם תמיד היו במיעוט
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
אין משפט יותר שגוי מזה
אני מטיס מאז שנת 1963 ורק בעידן הקלקר (+- 5 השנים האחרונות) הגלגלים הפכו להיות כל כך פופולריים, וזה בגלל שהמחירים הנמוכים כל כך מפתים להיכנס לתחום ללא כל הדרכה ובלי הרבה נכונות ללמוד טיסנאות בצורה מסודרת ומקצועית, ורק החזות החיצונית מפתה, לא האיכויות.
זה לא שלא היו גלגלים בעבר, אבל לא התחילו עם זה והם תמיד היו במיעוט
גלגלים היו במיעוט לדאונים. לטיסני מנוע מבננה ומעלה שמו גלגלים
SGS2 ..
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guy1a
גלגלים היו במיעוט לדאונים. לטיסני מנוע מבננה ומעלה שמו גלגלים
SGS2 ..
עודד צודק...
גם אני התחלתי בסוף שנות השמונים, ביקרתי בטיסן נהריה, טיסן קריות וטיסן חיפה... כולם המליצו על הבננה כטיסן ראשון...
לקרוא לגלגלים שלו גלגלים זה עלבון לגלגלים.... אי אפשר להמריא איתם חייבים לזרוק, בנחיתות נגיעה ראשונה באדמה והטיסן היה נשתל במקום ... בעצם בדיוק כמו הביקסלר..
רק לאחר שלמדתי להטיס המליצו לעבור לאנפה... טריינר גדול עם גלגלים 4 ערוצים ואז לומדים על המראות, ריצה על המסלול , גישה לנחיתה וכדומה...
לפחות זה מה שאני זוכר מלפני 20 שנה....
-
גם לטיסן של האחים רייט לא היו גלגלים.
אני זוכר את זה בברור, הייתי איתם על הגבעה באותו היום, אורוויל ווילבור התווכחו רבות האם צריך גלגלים או לא , בסוף הקשיבו לעודד, מתחו חוטים , מגלשים ויאללה לאויר !
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אננס
עודד צודק...
גם אני התחלתי בסוף שנות השמונים, ביקרתי בטיסן נהריה, טיסן קריות וטיסן חיפה... כולם המליצו על הבננה כטיסן ראשון...
לקרוא לגלגלים שלו גלגלים זה עלבון לגלגלים.... אי אפשר להמריא איתם חייבים לזרוק, בנחיתות נגיעה ראשונה באדמה והטיסן היה נשתל במקום ... בעצם בדיוק כמו הביקסלר..
רק לאחר שלמדתי להטיס המליצו לעבור לאנפה... טריינר גדול עם גלגלים 4 ערוצים ואז לומדים על המראות, ריצה על המסלול , גישה לנחיתה וכדומה...
אתה מתעלם מפרט מאד חשוב:
באותה תקופה החנויות טיסנים לא הכתיבו מאומה בקהילת המטיסים. קלוב התעופה היה הגורם הדומיננטי והרוב הגדול של המטיסים בנו לבד . רכישת טיסן בחנות נחשבה אז לכפירה ולמעשה מגונה :cool:
ובמסגרת קלוב התעופה לא היה אפילו מתחיל אחד בודד שהטיס עם גלגלים. ובכל זאת יצאו משם אנשים בעלי הבנה עמוקה ביותר בטיסנאות על כל המיכלולים שלה, דבר שאי אפשר לאמר היום על הרוב הגדול של אוהדי הג'אנקלקרים
-
זה גם למטוסים? או רק מסוקים ?
קוד HTML:
http://www.ebay.com/itm/6-CH-JTL0904A-XTR-Flight-Simulator-6CH-RC-Helicopter-CD-for-RC-Helicopter-Plane-/310395219024?pt=Radio_Control_Parts_Accessories&hash=item4844ff2c50
-
-
Re: תגובה: כמה זמן יחזיק הטיסן החשמלי CESSNA 182 1.6M ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אננס
עודד צודק...
שופכים את דמו של הביקסלר ואני רוצה לצאת חוצץ! :)
הוא נשתל אם שותלים אותו והרבה אכן עושים זאת רק בגלל שהוא לא מתלונן, אבל אפשר להנחית ביקסלר יפה, וזה אפילו לא כל כך משעמם (טוב, אולי קצת...)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Tomer Tomi
זה גם למטוסים? או רק מסוקים ?
קוד HTML:
http://www.ebay.com/itm/6-CH-JTL0904A-XTR-Flight-Simulator-6CH-RC-Helicopter-CD-for-RC-Helicopter-Plane-/310395219024?pt=Radio_Control_Parts_Accessories&hash=item4844ff2c50
...
-
איזה כיף שיש שירשורים כאלה... לא משעמם... ;)
-
זה גם למטוסים?
קוד HTML:
-
אז מה תומר ?
זה גם למסוקים ?
:cool:
-
מה אתה מסתלבט או מה ?
אני לא כל כך בטוח, אז אני שואל ..
כי כתוב גם HELICOPTER וגם AIRPLANE...
אפילו דרך ארץ אין לכם..
-
לנו אין דרך ארץ ? ...
חצוף !
גם כתוב לך הכי ברור שבעולם. גם אתה מפציץ את הפורום בשאלה הזאת ...
וגם אתה מתלונן בסוף ? ...
אין לך לא דרך ארץ ולא עוונה ...
-
אין כזה דבר בשלט של סימולטור שהוא רק למסוקים או טיסנים
רוב הסימולטורים הם גם למסוקים וגם לטיסנים
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yaakov4785
אין כזה דבר בשלט של סימולטור שהוא רק למסוקים או טיסנים
רוב הסימולטורים הם גם למסוקים וגם לטיסנים
:)
אם "רוב" הסימולטורים הם גם וגם .. אז זה אומר שיש דבר כזה .. לפחות לוגית :) ( כל אלו שלא הרוב .. )
אבל בכל מקרה, המיקסים בתכנה של הסימולטור ככה שכל שלט שהסימולטור יזהה יעבוד גם וגם .. :)