נכתב במקור על ידי
שחר לזרוב
אין ספק - רק שאחרי שמתנסים בהטסה של מסוק פלייברלס מבינים שהייתרונות עולים מספר מונים על החסרונות (אם בכלל).
מערכות הפלייברלס הקיימות היום בשוק מספיק טובות בשביל לדמות פלייבר - למי שמעוניין בכך :rolleyes:
כמו כן - להמליץ למי שמעוניין בהטסת 3D לקנות מסוק פלייבר ולא פלייברלס זו פשוט הטעיה :mad:
לפותח השרשור - מסוקי הפלייבר הולכים ונכחדים מהעולם. ככל שעובר הזמן מסוקי הפלייברלס תופסים נתח גדול יותר בשוק המסוקים ויש לכך המון סיבות מוצדקות.
עשה לעצמך טוב, אל תקנה מסוק פלייבר אלא פלייברלס. אם אהבת יותר את החופה של גרסת הפלייבר, קנה אותה בנפרד - זו לא סיבה לקנות דווקא פלייבר.
אם עדיין לא התנסית בהטסה של מסוק פלייברלס - בוא לאחד משטחי ההטסה ותתנסה במסוק של אחד החברים, אז תבין על מה אני מדבר.
ה-X5 הוא מסוק מפלצתי שמגיע עם סטאפ מעולה. אין צורך לשדרג שום דבר.
לליאור בחנות (מרכז המסוקים) יש כזה מסוק שהוא מטיס ועד כמה שאני יודע הוא מיועד גם להתנסות של אנשים כמוך שמתלבטים. עצתי לך - תתקשר לליאור, תטיס את המסוק ותבין.
לגבי קניה בחו"ל או בארץ - המחיר שהמסוק נמכר בארץ הוגן ביותר. ההפרש בינו לבין קניה בחו"ל קטן ודעתי לא מצדיק קניה בחו"ל דווקא.
אני באופן אישי את שלושת המסוקים האחרונים שלי קניתי בארץ.
חשוב לתמוך בחנויות הקיימות בארץ ואם המחיר הוגן אין סיבה לקנות דווקא בחו"ל. בשביל 5% (אולי) חיסכון במחיר - עדיף לקנות בארץ, לחזק את החנויות שימשיכו להביא לארץ מוצרים טובים, שיחזיקו מלאי חלקי חילוף, שיתמכו בצרכנים גם בשטח ההטסה . . . . .
עכשיו שאני חושב על זה - דבר עם ליאור, אולי תוכל לקבל את מסוק הפלייברלס עם החופה של מסוק הפלייבר ובכלל יהיה לך משתלם ;)