תגובה: מיקרו רחפן חדש אצל הסיני
יגאל, הדבקתי מסקינג טייפ בעצת Timecop אבל יש לי תחושה שהוא חוסם יותר מדי. אני אנסה ספוג.
חשבתי\קיויתי ששמירת גובה תהיה הרבה יותר מדוייקת ממטר, מעניין כמה מקבלים בנאזה?
עוד פיסת מידע שקיבלתי היא שהתוכנה של MultiWii (שממנה נגזרת התוכנה ל Naze32) לא משתמשת באקסלרומטרים לייצוב גובה (זיהוי ותיקון תאוצות אנכיות), אבל "עובדים על זה", אתה יודע האם זה נכון?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
AmitB
יגאל, הדבקתי מסקינג טייפ בעצת Timecop אבל יש לי תחושה שהוא חוסם יותר מדי. אני אנסה ספוג.
חשבתי\קיויתי ששמירת גובה תהיה הרבה יותר מדוייקת ממטר, מעניין כמה מקבלים בנאזה?
עוד פיסת מידע שקיבלתי היא שהתוכנה של MultiWii (שממנה נגזרת התוכנה ל Naze32) לא משתמשת באקסלרומטרים לייצוב גובה (זיהוי ותיקון תאוצות אנכיות), אבל "עובדים על זה", אתה יודע האם זה נכון?
עד כמה שאני יודע בעבר לצורך שמירת גובה היה גם שימוש במדי תאוצה , ובגרסאות החדשות יותר ירדו מזה.
אם אכן התנועה היא של מטר , אל תגע בכלום.
יפה.
משהו מונע ממך לחבר ערוץ AUX1 ? ברוב הלוחות ניתן להלחים סיגנל נוסף D8 שנותן לך גם AUX2.
זה הברומטר ברמות האלה, טוב לגובה גבוה, לא למטה.
מה שנקרא "זה לא נאזה".
מעניין מי אשם, החומרה או התוכנה (אני מהמר על התוכנה ועל מה שדיברנו היום - אי שימוש באקסלרומטרורים בציר ה Z)
Re: מיקרו רחפן חדש אצל הסיני
שרון, זה רק עניין של הלחמות ואי רצון שלי להתעלל בבורד יותר מדי.
יש אפשרות לחבר עוד שלושה אולי אפילו ארבעה ערוצים אבל עדיין אין לי header מתאים. הוזמן, כשיגיע אחבר ערוצים הנוספים.
בינתיים הלחמתי ישירות לבורד את המינימום ההכרחי.
http://farm9.staticflickr.com/8004/7...61dae4062b.jpg
Untitled by Amit B, on Flickr
http://farm9.staticflickr.com/8148/7...69c26647bc.jpg
Naze32 provisional RX wiring by Amit B, on Flickr
http://farm8.staticflickr.com/7133/7...e98ccd3f6c.jpg
Naze32 provisional RX wiring by Amit B, on Flickr
תזמין את המקלט 4 ערוצים של FRSKY
יש לו אופציה של PPM ואז על חוט אחד תוכל להכניס את כל הערוצים לתוך הבקר .
תגובה: Re: מיקרו רחפן חדש אצל הסיני
אח אח איזה שיר מדהים .....
לקח אותי 20 שנה אחורה ! :o
תודה עמית. ה PPM רעיון טוב, אבל כבר הלחמת.
חצי קייס לבן וחצי שחור ?
ראיתי את הסרטון. יפה אבל הוא נראה מטייל השאלה אם זה אתה, הוא או שניכם :confused: :rolleyes:
אהההההה לא יודע למה הוא מטייל זה כנראה שנינו (בכ"ז הטיסה הזו היא הסוללה העשירית שלי על רחפן ever, או משו כזה)
AL מופעל קבוע אבל בכל החלפת סוללה יש לקזז מחדש, כי השולחנות בחורשות רשות הגנים לא מפולסים, בושה!
מקלט PPM זה רעיון מעולה (יש לי כבר אחד על ה RVOSD), הבעייה שלי היא לא ההלמות אלא שכבר יש לי די והותר מקלטי FrSky FASST שהם לא PPM, אז כנראה לא אזמין עוד אחד בקרוב.
דרך הגב אתמול היתה לי הצלה מדהימה בזכות ה AL - הטסתי בחורשה ואיבדתי אוריינטציה (בריחוף גבוה) ומיד אח"כ גם קשר עין עם הרחפן בגלל העצים, פשוט עזבתי סטיק ימני, דחפתי מצערת, עיניים לשמיים ותוך כמה שניות הוא הופיע, וואו זה היה מפחיד!!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
AmitB
אהההההה לא יודע למה הוא מטייל זה כנראה שנינו (בכ"ז הטיסה הזו היא הסוללה העשירית שלי על רחפן ever, או משו כזה)
AL מופעל קבוע אבל בכל החלפת סוללה יש לקזז מחדש, כי השולחנות בחורשות רשות הגנים לא מפולסים, בושה!
מקלט PPM זה רעיון מעולה (יש לי כבר אחד על ה RVOSD), הבעייה שלי היא לא ההלמות אלא שכבר יש לי די והותר מקלטי FrSky FASST שהם לא PPM, אז כנראה לא אזמין עוד אחד בקרוב.
דרך הגב אתמול היתה לי הצלה מדהימה בזכות ה AL - הטסתי בחורשה ואיבדתי אוריינטציה (בריחוף גבוה) ומיד אח"כ גם קשר עין עם הרחפן בגלל העצים, פשוט עזבתי סטיק ימני, דחפתי מצערת, עיניים לשמיים ותוך כמה שניות הוא הופיע, וואו זה היה מפחיד!!!
מפחיד, אני הייתי מוריד מצערת לאט, הוא יכל גם להיסחף וללכת לאיבוד או לפגוע בעץ. אבל סחטיין על ה SAVE.
לגבי AL באוויר (לא על השוחן בשנייה הראשונה) : 1. אין צורך לכייל אקס' מחדש אבל 2. יש צורך פעם אחת לקזז אקס' שזה משהו אחר (קרדיט ליגאל ר). עשית את זה ?
הנה איך, פתר לי את הבעיה שאולי אתה מתאר :
https://docs.google.com/viewer?a=v&q...g0mYRR0w&pli=1
אני עושה Trim ACC לפי ה PDF (יגאל שלח לי אותו בעבר :)) - מצערת למקס' וקיזוז עם סטיק ימני כשהבקר לא דרוך.
אבל חשבתי (וזו גם התחושה שלי) שערכי ה Trim האלו נשכחים כשמנתקים סוללה, אני טועה?
יש דרך לבצע Trim שנצרב ב Flash של הבקר?
לדעתי לא, אצלי זה נשמר. אני בטוח כי הוא היה נסחף המון.
למה לא באת לקחת הדרים כמה שרק אתה רוצה ? ...
ואת הנגדים :) .. חח
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
AmitB