אסור להרחיב אופקים? אני מתעניין.. זה משהו רע?
Printable View
יש לי שאלה השוויתי מחירים בין הטורניג'י שמפורסם פה לבין הסולו פרו 100 פלייברלס שגם כן נמכר אצל הסיני וההבדל כולל משלוח הוא כ-100 ש"ח והסולו מגיע עם שלט קצת יותר רציני ואם שם יותר רציני, לדעתכם לא שווה להוסיף כבר את ה-100 ש"ח האלה ולהביא את הסולו?הוא לא אמור להיות אמין יותר, חזק יותר וטס יותר טוב?
דווקא כי אני חושב שאני יודע את התשובה אני שואל אותה כי לפי ההתלהבות פה מהמסוק ומהמחיר זה נראה כאילו אני מפספס פה משהו.....אבל אם ככה והוא באמת יותר טוב יותר אמין ובמחיר שגבוה בסה"כ ב-100 ש"ח מה ההתלהבות פה?? איזה אחד דיבר פה על חצי מחיר, זה אפילו לא קרוב לחצי מחיר פחות באמת שלא מבין על מה ההתלהבות......
הסולו הזה דרעק
זה נחמד ולא יותר.
לגבה שלט טוב למסוקים האילה , לא חושב שממש צריך את זה אבל בשביל 100 ש"ח זה משהוא לחשוב עלב במיוחד עם אתה אוהב לשחק עם הגדרות אקספו וכו כי יש לך פרקיסון (:
לגבה עמינות , לא מעמין שיש הבדל משמעותי בינהם כולם עם מיסבים פתוחים צירי גרפית ופלסתיק זול (: ....
הJ6 נחמד לא יודע למה מלחלחים עלב אפשר להגדיר כימאת הכול , הוא ידידותי באמת כמו וידאו ממוצע בשנות ה80 אבל נו באמת לתכנת וידאו זה מה שהורג אתכם ?\
הבעיה הכי גדולה בשלט הזה היא שחוברת ההוראות שלו ברורה בערך כמו העיות שלי , פשוט תחפשו הסברים באינטרנט במכום לנסות להבין אותה ....
ולמה לא לבדוק איות לפני שמפרסמים הודעה? זה עולה כסף?
חבר ייקר הנה תגובה מנומקת למה מסוק דרעק
1. המשדר בלתי נסבל, מסורבל מאוד לא מדוייק, למשל כדי לכייל פיטצ לאיידס אפ, באורח פלא הוא מסונכרן עם הולד ורק עם הולד וגם אז זה עובד על הפנים.
2. הפלייר לס שלו מגניב אבל עם המון אטרקציות בהגאים יענו תן ימינה במאזנות ותקבל גל מנת פיטצ ועומס על הלהבים.
3. סוואש פלייט שלו בכל אירוע חריג מחוץ לריחוף מתפרקת לשניים באויר ומיד המסוק פוגש ריצפה.
4. 3d הכי מטורף שתעשה זה פוליפים וזה גם בעירבון מוגבל מאוד או תרחף איתו הפוך.
5. הוא עצל בתגובות ולא משנה מה תעשה במשדר, המערכת שלו תוכננה ליציבות וולא אוהבת נדנודים.
6. המנוע חלש מאוד יחסית לגודל המסוק, זה פשוט לא זז.
7. חלקים יש בשפע סנט רק בתמונות יש המון חלקים שתוכל לחכות להם שבועות כמו שילדה, סקידים וצירים או שפשוט תשלם המון וסתם.
עדר לא?
אתה מבסס את תשובותיך המנומקות על נסיון שמצטמצם לסולו פרו 180 אחד. שחבר כיוון לך.
אין לך פה מספיק בסיס להשוואה. תקשיב למוטי ולעמית, הם הטיסו יותר ממסוק אחד בחיים, אני מאמין שיש מקום לקחת את דעתם בחשבון.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
אני מודה מראש שלא ממש הצלחתי להבין את הכתוב ...
אבל מנסיון אישי קצר עם סולו 100 אחד פרטי וסולו 180 אחד שניסיתי לעזור לכוון ...
זה חתיכת חרא לא ברור בכלל .. השלט ג'יי6 הזה ...
:-(
SGS2 ..
1: לשלט יש שתי טבלאות פיץ אחת לנורמל ואיידל אפ השניה להולד אין שום קשר בין ההולד לאיידלאפ ואין שום בעיה לכבן אותו כול עוד מבינים את זה ולא ממציעים משהוא שלא נכון ואומרים "עובד על הפנים"...
2: קצת מבולבל אתה מתכבן לזה שהMIX של הCCPM לא טוב ושסייקליק ימינה נותן "ערך מוסף" קולקטיב ... ????, קצת תמוהה בעניי . אין לי את ה100 יש לי את ה180 עם הJ6 אבל בכולזאת הMIX בשלט ולא במסוק
קצת מוזר לי שבאחד איהיה ובשני לא , למסוק שלי אין שום בעיות קאילה ...
לגבה חלקים 2 ההזמנות שלי מי http://www.myrcmart.com/ הגיעו תוך פחות מ 3 שבועות ...