ממה שאני יודע מהמקורות שלי :D
המחיר צריך להיות בערך 500 דולר לערכה שכוללת קיט, מנוע, להבים (ואולי משהו נוסף ששכחתי).
מחיר בהחלט ראוי לדעתי.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Printable View
המקורות לא מדויקים
400 לקיט
1100 לסופר קומבו
http://www.flying-hobby.com/shop/gau...3_615_616.html
אני דווקא אוהב את הרעיון, עוד מעט יש לי יומולדת, מי יודע...
Sent from my iPad using Tapatalk HD
עושה חשק לחזור לניטרו המסוק פשוט פצצה
אני לא שלילי ,פשוט למדתי טוב מאוד שאופנה מתחלפת מהר ותלהבות חולפת מהרגע ששילמת על המוצר ,מסוק ניטרו ולא משנה גודלו ישאר מסרובל יחסית לחשמלי ואם אתה קונה משהו קטן כמו זה כדי שיהי לך משהו קטן בבאג' אבל צריך איתו בובו וסטרטר ודלק ומשאבה ....זה כבר לא משאיר אותו קטן אז למה ללכת על קטן ?
יתרונו של מסוק קטן הוא כשהוא חשמלי ונייד ולא תלוי כשהוא הופך להיות תלוי בציוד נלווה זה מכניס אותו לקטגוריה אחרת.
התשובה היא אופנה והתלהבות.
אני מאמין שבחוו"ל הוא ילך יותר כמו כל דבר מאחר ושם השוק גדול יותר ,בארצנו הקטנה ישנם 1000-2000 מטיסים ואני מגזים כמה מהם יקנו מסוק כזה ? כך שהצלחה לא ניתן יהיה להגדיר אותו בארץ.
הרי כל התחביב שלנו מבוסס על אופנה...אני מאמין שנראה כמה כאלו בארץ, לא יודע למה אתה קורה הצלחה, אבל בודדים בטוח יהיו פה. אחד כבר יש...
כל עוד היצרנים מביאים דברים חדשים , יש עניין וזה משחשוב לדעתי.
לפני כשנה וחצי אליין די שלטו בארץ ותראה מה קרה... יש הרבה יותר היצע גם מצד חנויות מקומיות וגם בחו"ל, אנשים גם רוצים לנסות דברים אחרים.
לגבי ניטרו מול חשמלי...אתה צודק...אבל ניטרו לא ימות לעולם, הוא פשוט ישמר נתח שוק מסוים.
לא שאני מומחה כזה גדול לניטרו... :cool: אבל לדעתי אתה מעט מקצין.
לא חושב שג'ריקן דלק יותר קשה לקחת מערימת סוללות. בוסטר אפשר להחליף במערכת הצתה מובנית במסוק. נשאר רק הסטרטר והמשאבה...
עדיין מעט יותר מסובך מחשמלי, אבל לא כ"כ נורא.
חוץ מזה, למטיס מתחיל שמעדיף ניטרו, מסוק כזה יכול להיות מעולה - יחסית זול, חסכוני בדלק ועלויות חלקים ועם פוטנציאל גידול טוב ברמת טיסה מהתחלה ועד אווירובטיקה מתקדמת.
לדעתי, מסוק כזה בהחלט יתפוס מקום בשוק.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
אני אישית רוצה לרכוש אחד , בתקווה שיהיה מוצלח
מסוק נחמד ביותר :cool:
יש דיל בפליינג הובי שצריך לצאת בקרוב
http://www.flying-hobby.com/shop/gau...r-p-10622.html