תגובה: באזים וכמעט ריסוק של הזפיר וריסוק של גופרו
ארדואיציק - ה ET שלי עלה 820 שח = 200$ ( כולל 120 שח שיחרור מהמכס )
כולל, מערכת OSD, מייצב עם טייס אוטומטי וחזרה הביתה, GPS, מד זרם.
הכל קומפלט כבר יצא לי אפילו להשתמש בזה בזמן אמת :cool:
אין שום סיבה לשלם 300$ על המערכת של וובה, ללא תמיכה, ללא שרות לקוחות, ללא מלאי זמין וללא אחריות ...
לגבי ארדואינו, זה משהו אחר, לאדם שמעוניין ( ויכול ) להתמודד עם ההגדרות ולא מחפש משהו מוכן "חבר ושגר" .. זאת מערכת מעניינת מאד.
לאדם שמחפש את הביטחון של חזרה אוטומטית והצלת הטיסן, רק ET.
אפילו אם המטודה שלהם מיושנת. זה לא דבר רע. זה פועל וזה פועל טוב, יש תמיכה מעולה ומהירה over night ..
דוגמה מתחום הרחפנים, אדם שמבין ומנוסה ויש לו את הגישה למערכות פתוחות .. שמשחק כבר זמן מה עם מערכת כזאת ומנסה להגיע איתה לתוצאות הכי טובות והצליח לא רע בכלל עד עכשיו .. ראה את הנאזה ואמר שזה מוצר מנצח. ההגדרות פשוטות ברמה של לצחצח שיניים .. וזהו .. זה פשוט פועל.
אפשר לקלב לינק לרכישת הטייס האוטומטי של ארדואינו ?
ממה שקראתי בלינק הבא יוצא 290$ ללא טלמטריה:
http://diydrones.com/profiles/blogs/ardupilot-main-page
What you need to make a fully-functional autopilot:
ArduPilot board
Shield expansion kit with airspeed sensor
GPS module (uBlox5 recommended)
XY and Z sensors or ArduIMU+
FTDI cable for programming
[Optional] Two Xbee modules for wireless telemetry. This one in the air and this one with this antenna on the ground/laptop side. You'll also need two Xbee adapter boards. You can connect the airborne Xbee adapter to Ardupilot Mega with jumper wires.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איציק רונן
אמרתי לך שנעשה ממך בן אדם!
אני לא מכיר אותך כאחד שלוקח על עצמו משימות חסרות סיכוי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Shlomi4046
וגם ארמן זה פיקציה שלי ..... הוא בכלל צריך שבוע כיולים
בהתחלה שמדליקים את המערכת יש לחכות שכל נעול בנוסף בכל מערכת שיש גירו אחרי חיבור מתח יש לחכות בערך 10 20 שניות ולא להזיז.
Re: באזים וכמעט ריסוק של הזפיר וריסוק של גופרו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Arman
בהתחלה שמדליקים את המערכת יש לחכות שכל נעול בנוסף בכל מערכת שיש גירו אחרי חיבור מתח יש לחכות בערך 10 20 שניות ולא להזיז.
20 דקות התכוונת ?
SGS2 ..
תגובה: Re: באזים וכמעט ריסוק של הזפיר וריסוק של גופרו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guy1a
20 דקות התכוונת ?
SGS2 ..
מערכות הג'יירויים מתייצבות ב 20 שניות בערך.
בקשר ל ET, זה לא ויכוח (לי יש יותר גדול, זה ברור), יש אינפורמציה על כל מערכת וכל אחד יבחר את מה שמתאים לו.
אני לא מכיר את ET של השנים האחרונות, אבל אם אתה אומר שזה P&P אז נהדר.
הארדואינו היא מערכת P&P לרמה הבסיסית בהיבט הביצועים (כמו RV או ET) ועוד כמה מאוד חשובים. היתרון הוא שמי שרוצה יכול לצלול לעומק אין סופי. אבל בהחלט, זו מערכת למקצוענים.
זודעתיציק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guy1a
אין שום סיבה לשלם 300$ על המערכת של וובה, ללא תמיכה, ללא שרות לקוחות, ללא מלאי זמין וללא אחריות ...
פשוט לא נכון!
יש הרבה תמיכה , כנס לפורום שלהם ותיראה אחד אלכס שעונה לכל השאלות לא משנה כמה פעמים הוא כבר ענה עליהם
תלונות על משלוחים/מלאי וכו מטופלות בזמן סביר מאוד ע"י וובה (תנסה לראות מה זה לקבל שירות ממייק מדרגון לינק...)
ולגבי אחריות, כאשר מתגלה שמישהו קיבל יחידה לא תקינה ישר אומרים לו להחזיר אותה להחלפה
לפני שאתה אומר דברים שהם דעות קדומות תסתכל בפורום שלהם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
T_A
פשוט לא נכון!
יש הרבה תמיכה , כנס לפורום שלהם ותיראה אחד אלכס שעונה לכל השאלות לא משנה כמה פעמים הוא כבר ענה עליהם
תלונות על משלוחים/מלאי וכו מטופלות בזמן סביר מאוד ע"י וובה (תנסה לראות מה זה לקבל שירות ממייק מדרגון לינק...)
ולגבי אחריות, כאשר מתגלה שמישהו קיבל יחידה לא תקינה ישר אומרים לו להחזיר אותה להחלפה
לפני שאתה אומר דברים שהם דעות קדומות תסתכל בפורום שלהם.
תומר, זה הניסיון שלך. לי וחבר יש ניסיון שונה לחלוטין.
מענה לאמיילים לא בזמן סביר.
תיקונים בעלויות לא סבירות.
יחס מאוד מתנשא.
אני מקבל תשובות ממיק אחרי 24 שעות בדרך כלל .. גם עוד לפני שהייתי לקוח.
אל תשכח שהם בצד שני של העולם :)
יש ל-RV מוצרים אחרים טובים וזו הסיבה שעדיין קונה מהם אבל לגבי ה-OSD לא יכול להגיד שאהבתי. חיפוש לוויינים היה במקרה שלי אופציה... לפעמים מצא ולפעמים לא.
מחבר ה-GPS ללוח עדין מאוד ונשבר אצלי וגם שניים אחרים שמכיר. ציפוי בדבק חם יכול היה לפתור את העניין.
אפשר לעשות FPV עם GOPRO ?
Re: באזים וכמעט ריסוק של הזפיר וריסוק של גופרו
אבל ממש לא מומלץ
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
חגי צודק, דובר על זה בשירשור מקביל לפני שבועיים.
יש לאגים ובטיסות מהירות ונמוכות יכולה להיות בעייה ובנוסף אם אין חיבור למתח חיצוני, והסוללה נגמרת... אין וידאו.