תתחדשו כולם!!!!מה עם תמונה משותפת של כל ה700 החדשים???
מישהו אמר מפגש בלטרון שבוע הבא??בשבת ה29 לחודש?
Printable View
תתחדשו כולם!!!!מה עם תמונה משותפת של כל ה700 החדשים???
מישהו אמר מפגש בלטרון שבוע הבא??בשבת ה29 לחודש?
תתחדשו ומזל טוב!!!!!
מגיע לכם! בהחלט אחלה מתנה לחג ;)
תתחדש נראה מסוק מעולה, תהנה ממנו .
זהו, סיימתי להרכיב את המפלצוק! היה תענוג, נשאר לי רק לתכנת את הבקר והגוברנור..
נראה לי אני אחפש סרטונים שיעזרו לי עם זה.. :p נשאר רק לעשות טסט ואת זה כנראה נעשה בשבת בלטרון!
הנה עוד קצת תמונות מהבניה..
קובץ מצורף 74536קובץ מצורף 74537קובץ מצורף 74538קובץ מצורף 74539קובץ מצורף 74540קובץ מצורף 74541קובץ מצורף 74542קובץ מצורף 74543קובץ מצורף 74544קובץ מצורף 74545קובץ מצורף 74546קובץ מצורף 74547
קובץ מצורף 74548קובץ מצורף 74549
הגג"ש אוטורוטציה משופע? לפי התמונה נראה שהגיר הקטן שמעביר לזנב משופע
[QUOTE=bartovmoti;383350]זהו, סיימתי להרכיב את המפלצוק! היה תענוג, נשאר לי רק לתכנת את הבקר והגוברנור..
נראה לי אני אחפש סרטונים שיעזרו לי עם זה.. :p נשאר רק לעשות טסט ואת זה כנראה נעשה בשבת בלטרון!
מוטי תתחדש ותהנה!
יאלה בעזרת השם נעבור את הכיפור ומתאים מפגש בלטרון יום שבת יכול להיות מעניין מאוד מאוד:o
תתחדש מוטי מסוק מדהים במחיר עוד יותר מדהים.
מה זה אתם לא ישנים בלילה!!? אתם מתנהגים כמו מכורים:cool:
תתחדש ותהנה. אין ספק ש-ALIGN הצליחו שוב לעשות את הדבר הנכון. מאד מעניין איך המנוע הזה יתפקד לעומת המנוע הקודם . . .
לדעתי תעשה נכון אם את הבקר תוציא החוצה מאחורי הציר הראשי לתושבת שלו. כשהבקר יושב בתוך החופה הוא מתחמם מאד (ותזכור שזה בקר 120 ולא 160) ובנוסף אם חלילה וחס הבקר ישרף (מה לעשות - גם דברים כאלו עלולים לקרות) - הנזק יהיה גדול מאד (גם לכל האלקטרוניקה שקרובה לבקר בתוך החופה, גם לחופה וגם לסוללות). מלבד זאת, כשהבקר נמצא מאחור, יש לו קירור טבעי וגם אפשר לחבר ולנתק את הסוללות והבקר בלי להוריד את החופה.
בגדול אתה צודק אבל היה בעייתי מאד למקם את הבקר במגש האחורי ולהגיע עם החוטים עד למנוע..
דווקא מצאתי לנכון שהמיקום הזה הכי נוח מבחינת החיווט וגם ראיתי בהרבה תמונות באינטרנט שמיקמו את הבקר כך.
נכון שבמקום הזה הוא אולי קצת יתחמם יותר אבל מצד שני הוא מוגן יותר מחול ואבק וגם בריסוק כל האלקטרוניקה מוגנת ע"י החופה.
גם אני התחדשתי לי בחשמלי מקווה לסיים אותו עד שבת לעשות טסט.
+1
מוטי,גם אני מקווה להגיע ללטרון בשבת אחה"צ ל- Test Flight , הולך להיות שמח...
יכול להיות נחמד אם יגיעו כל החברים שסיימו להרכיב
קובץ מצורף 74600
"מכת" 700 DFC החדש !!! יפה לכם ! תתחדשו ! שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם !
עשיתם לי חשק...:cool: ויש לי סט-אפ פנוי בשביל אחד כזה...מה מחליטים ?
תתחדש מוטי , תהנה !!!! :)
ממליץ לכל מי שמשתמש ב BEC המקורי של ALIGN לשים דבק חם על החוטים,מכיוון שהם נוטים להתפרק מההלחמה שלהם ואני ראיתי כבר 3 כאלה מתפרקים באוויר
http://up356.siz.co.il/up2/judnt4zjmlzm.jpg
רצינו רק שמשום מה לא הגיעו
יש המלצה לBEC מתאים ?