רוצה לעוף הבחור :)
יופי שהצלחת לסדר הכול
בהצלחה בטסט !
Printable View
רוצה לעוף הבחור :)
יופי שהצלחת לסדר הכול
בהצלחה בטסט !
מהסרטון (עד כמה שאפשר לשפוט) המנוע נשמע טוב עבור בננה. :)
אבל אולי כדאי, אחרי שהיית ממש מיואש, תספר לקוראים איך הצלחת לסדר את המנוע ולהחזיר "עטרה ליושנה". אולי חבר'ה כמו avigr2 ו- bna016 שנשמעו מאוכזבים ממנוע דומה יקבלו גם הם איזה רעיון.
נכון, נראה טוב - גם הרוח שיוצאת מאחורה, וגם הטיסן שמושך קדימה ורוצה לצאת מהיד ...
דרך אגב, אחד מהחברה שאמרת ציין שהמנוע "בקושי סחב טיסן של 700 גרם". זו בדיוק המגבלה של המנוע הזה. תלוי בפרופ הוא מגיע לדחף של בערך 700 גרם ואצלי הטיס טריינר בערך במשקל הזה.
לטיסן של 400 גרם הוא מצויין.
Umbo,
אסף, שאני מכיר אותו אישית לפני שהכרתי את האתר ומכיר אותו אישית, הציע לי את העזרה שלו
הוא תכנת לי את הבקר עם כרטיס תכנות, סידר את הסרוו שלא ישב טוב, והטיסן מוכן לטיסה.
אני רוצה להודות לאסף על כל העזרה שלו ! וכמובן גם לכם על הזמן והסבלנות שהשקעתם :)
השלב הבא הוא טיסן 3D מקאפה או EPP, אבל פרה פרה....
[QUOTE=umbo;387210]מהסרטון (עד כמה שאפשר לשפוט) המנוע נשמע טוב עבור בננה. :)
אבל אולי כדאי, אחרי שהיית ממש מיואש, תספר לקוראים איך הצלחת לסדר את המנוע ולהחזיר "עטרה ליושנה". אולי חבר'ה כמו avigr2 ו- bna016 שנשמעו מאוכזבים ממנוע דומה יקבלו
זה מנוע טוב . מה שאמרתי הוא שהפרופ המינימלי שדרוש כדי להטיס טיסן 700 גרם עם המנוע הזה הוא 10X5 . פרופ 9X5 על המנוע הזה נותן תוצאות עגומות למשקל טיסן כזה
צירפתי סירטון. תהנו
http://vimeo.com/51098820
שמח לראות שהכל עובד. גם לי יש בננה עם מנוע כזה ועם פרופ 8X6 וסוללת 1000mAh 3S הוא משתולל ממש כמו שצריך (שמיניות אנכיות בריבוע של לא יותר מעשרים מטר!) ומחזיק המון זמן באוויר.
אבל טיפ חשוב! רוצה לבדוק האם המנוע סוחב כמו שצריך? אל תעשה את זה לכיוונך! תעשה את זה תמיד לכיוון הנגדי, ככה אם משתחרר הפרופ או שאתה מאבד אחיזה, אתה לא חוטף. ובכלל עדיף לעשות את זה מיחוץ לבית.
בזמנו כשעשיתי בדיקות כאלו בתוך הבית ניסיתי לנקות במשנה בטיחות (הייתי יושב על הכיסא):
קובץ מצורף 75925
[QUOTE=avigr2;387517]הנסיון שלי - פרופ 6*8 או 6*9 נתנו תוצאות טובות מאוד לטיסן של 400 גרם. השיקול היה כוח מול זמן באוויר (בחרתי כוח כמובן).
700 גרם זה הגבול העליון של המנוע.
בנסיונות שלי, כשעליתי לפרופ 10 עברתי את הזרם המותר של המנוע. יש מצב שעם סוללה יותר חלשה (1000 20C למשל) לא מגיעים למגבלה הזרם בגלל הסוללה, למרות שאז הסוללה סובלת
ועכשיו משיש לך בננה חשמלית
אתה יכול להרכיב AXN ניטרו
http://www.youtube.com/watch?v=k3wBK...ploademail-new