ליפו עובד נהדר עם אורורה , אם מתנפח תעיף!
אם תשים חרא ליפו תשא באחריות.
Printable View
ליפו עובד נהדר עם אורורה , אם מתנפח תעיף!
אם תשים חרא ליפו תשא באחריות.
אני חושב שהייתה לך טעות שהסתמכת על אורגן אורות. זה דבר לא אמין ולא ממש מראה באמת כמה נשאר בסוללה. בשנייה שמאמצים אותה קצת עם הסרוואים החיווי שלו משתנה וחוזר מיד בסוף הפעולה
אוקיי, מעולה למדתי משהו חדש אני בכל מקרה מטיס עם לייף 6.6 כמו עוד כמה אנשים וזה עובד סבבה
אתם מחמיצים שוב את הנקודה
ברור שלא מסתמכים על אורגן אורות זה לאינדקציה בלבד - גם אם היה נבדק עם רב מודד תחת עומס הארוע לא היה נמנע - שוב אני חוזר - לסוללות יש עקומת פריקה חדה כלומר מספקת מתח יציב עד הנפילה החדה לאומתה לסוללת קדיום ירידה מתונה יותר במתח בציר הזמן - כמו כן סוללות אלו סובלות מאפקט זיכרון כמות נמוכה יחסית של מחזורי טעינה ועוד .
גם לא אמרתי שאני משתמש בליפו נפוח רק ציינתי את הסכנות שבטעינת ליפו כשהוא בתוך השלט , בסוללת לייף אין בעייה כזו -ובזאת יתרונה .
נ.ב - אים יש לך תופעה שבהזזת הסרוואים נדלקים לך כל הנורות האדומות באורגן אורות זה מעיד שהסוללה שלך מועמסת ולא מצליחה לספק את כל הזרם שלה לסרוואים , אם מדובר ב-2 ,3 זה בסדר :) - זה בעצם בדיקת הסוללה תחת עומס האורגן מעיד על נפילת המתח :).
ניסיון החייאה לפוסט... התקופת מבחנים תפסה אותי והטיסנים הוזנחו (שוב)
התייעצתי עם כמה אנשים וותיקים בתחום, וגם ראיתי שיש כאן תגובות חלוקות בנוגע לסוללות LIFE למקלט, והאמת שאני לא ממש רוצה לקחת את הסיכון הזה כשמדובר בסוללה של הטיסן, מה גם שיש לי מטען מתאים לסוללות מהזן הישן ואני ידוע לעבוד איתן, לכן אני מחפש סוללות ni-cd (בשל גרף פריקה מתון יותר מni-mh) אבל הבעייה היא שיש רק סוללות של עד 700 מיליאמפר! - מדובר בטיסן בעל 5 סרוואים שאחד מהם כח ואני רוצה להרגיש בטוח עם 1500 מיליאמפר...אין דבר כזה בשוק הניקל קדמיום??
תודה רבה וחג שמח!!