לא
Printable View
לא
אתה יודע מה זה נעוץ?
בן כמה אתה?
שקרניק קטן וחמוד אתה.... בקש מאמא שתחפש לך בגוגל את הדגם, זה אתר חדש שאפשר לחפש בו דברים באינטרנט :
הכתובת שלו היא
https://www.google.co.il
זה אתר סבבה כזה שתמצא בו כל מדי דברים מאאאגניבים, לא רק לתחביב הזה, גם לפוקימון, דיג'ימון, באטל פילד 3, פרו אבולושיין הכי חדש דנדש פצצה שיש, וגם דברים נדירים ביותר :cool:
תתחיל במה שנתתי, תמשיך משם, ואל תשכח לצלם ולשתף חוויות.
עזוב, זה מלא עבודה לחפש בגוגל, וזה רק למקצוענים שמבינים במחשבים ברמה של הטכניון, אז בגלל שאני למדתי בטכניון - תן לי לחפש לך בגוגל :
http://lmgtfy.com/?q=SONY+DJ0225-04
ברוך הבא לפורום, אתה במקום הנכון
אם יש לך עוד שאלות שלח הודעה לגולש הנחמד guy1a בפרטי, ואם הוא לא עונה לך מייד תציק לו, לפעמים הוא לא שם לב.
http://www.colourbox.com/preview/448...n-his-lips.jpg
תאמינו לי בושה של פורום איזה פורום מגעיל! מה זה משנה בן כמה אני אני בן 25 אז מה? מה הוצאתם אותי דביל sharonx אתה באמת בן אדם דוחה וחסר לב שולח לי סתם שם של מצלמה לחפש בגוגל שזה בעצם כול מיני אתרי סקס גם ראיתי במה שפרסת לך תבקש מאמא שלך שתלמד אותך יחסים בין אנשים ועזרה לזולת אני פשוט חיכיתי לראות שאתה תוסיף את זה מה נראה לך אני מפגר אני עובד הרבה עם גוגל וזאת לא התוכנה הראשונה שאני בונה אז אתה יכול להיות רגוע באמת שחבל שאנשים כמוך וכמו כול הפורום הזה הורסים את התחום! ואת השרושר הנעוץ הזה קראתי 50 פעם יש הסבר על באופן כללי ואין שם שום המלצה על סט אפ רכיבים שמתאים לצרכים שלי בושה באמת
הדבר היחיד שאתה צריך כדי לראות את הוידאו על המחשב זה רכיב שנקרא easy cap, חפש באיביי ותמצא מליון כאלו. אין לזה שום קשר לosd, הosd מלביש על זרם הוידאו שמגיע מהמצלמה נתונים כגון גובה, מרחק, מצב מתח סוללה וכו׳, והוא מחובר למשדר הוידאו ולא למקלט. אם כל מה שאתה צריך זה להטיס כלי ולהציג בלייב את התמונה במחשב הערכה שרשמת מהסיני מספיקה + איזי קאפ.
ואם התוכנה שאתה צריך לכתוב היא תוכנה שקוראת את הוידאו מהאיזי קאפ ומציגה על מסך המחשב אז צר לי לבאס אותך, האיזי קאפ מגיע עם דיסק של תוכנה מתאימה.
ובאופן כללי, אולי קצת הגזימו הפעם בהסתלבטויות עליך, אבל - להאכיל בכפית מאכילים תינוקות. אם אתה בן 25 הגיע הזמן שתלמד להשתמש בסכין ומזלג.
אולי טעיתי בדגם.... מוזר...
די נו, אל תהיה כזה כבד, זה היה בצחוק.
פשוט אתה לא הראשון וגם לא העשירי ונמאס לנו ממתחילים שאומרים שחיפשו וקראו הכל אבל מדברים כאילו לא קראו כלום. לפעמים זה יותר קשה ממה שזה נראה, אבל זכורים לי מקרים של מתחילים שהראו נכונות, עשו שיעורי בית ושאלו שאלות נכונות, והם קיבלו יחס מעולה, והפכו לחזקים בתחום. אתה שידרת עצלנות וזאת התוצאה.
יפה שאתה בן 25, אתה חוקי בפורום כי מותר מעל גיל 18, ונשמח לעזור לך ואני בטוח שלאט לאט תחכים בתחום.
עכשיו אחרי טבילת האש (גם בצנחנים יש, למה לנו אסור) יש משהו שעוד לא קיבלת עליו תשובה ואפשר לעזור לך בו ?
ת׳כלס זה היה די משעשע ;)
דבר ראשון זה מעצבן מאוד ולא מתאים לקבל יחס כזה ואם אין לך מה לענות או כוח לעזור או שאתה מתעצבן אל תגיב זאת לא סיבה להוציא את זה על אנשים אחרים בנוסף בפורום כזה במיוחד שיש הרבה ילדים (מתחת לגיל 18 ) שכן רואים את הקישור שציינת ולדעתי לא ראוי שיחשפו לזה!
הגעתי למסקנה שאני הולך על הסט של הסיני טווח נמוך עד 1 ק''מ http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...a_520_PAL.html
ולגבי הOSD אני עוד מתבלט בין nova לezosd אני גם חושב על הgosd של הסיני עכשיו קראתי על חלק מהיתרונות של כול אחד אבל אני עדיין לא יודע את הכול מה אתם ממליצים
בנוסף עוד שאלה אם אני מחבר את easy cap מהמשדר למחשב ורוצה לחבר עוד משקפיים האם אני צריך מגבר לRCA איזה? והאם זה תלוי בOSD
תודה
זה לא תלוי בosd. אני פיצלתי בין ההקלטה למשקפיים עם מפצל rca פשוט ובסה״כ עבד סביר, אבל המליצו לי להחליף למפצל מוגבר; אתמול הגיע בדואר (הזמנתי מaliexpress עלה משהו סביב 10-15$), אך כיוון שהרחפן שלי עדיין לא מכוון במידה מספקת לטיסת fpv מניח שייקח לי קצת זמן לגבש רושם אישי בעניין
לגבי osd השאלה היא אם מלבד הצגת נתונים על גבי תמונת הוידאו אתה מעוניין גם בייצוב טיסה וטייס אוטומטי, למשל לחזרה עצמית הבייתה במקרה של אובדן רדיו או תקלה. אם כן, הנובה הוא פיתרון טוב ויחסית לא מאד יקר. אם לא, אין לך שום צורך בו והmini osd של הסיני יספיק לך לצרכיך, בוודאי שלהתחלה.
בדרך כלל הOSD נמצא בטיסן, הוידאו שמשודר לקרקע מכיל עליו הלבשה גראפית של הנתונים...
כדי לקבל את התצוגה למחשב צריך להמיר את השידור/קליטה האנלוגי של הוידאו לדיגיטאלי, את זה עושה כל FRAMEGRABBER מסגנון איזיקאפ וחבריו..
אם אתה מחפש נתונים דיגיטאליים של המידע זה כבר סיפור אחר.. ושידור אחר
אולי תסביר למה יש צורך במחשב במערכת ? :cool:
זה באמת נראה כמו שאלות של ילד קטן שרוצה את הכל מוכן...
אגב בשרשור הגדול של הCL-osd בrcGroups יש כמה ח׳ברה שעובדים על קריאת הנתונים הגרפיים שנותן הosd מתמונת הוידאו ותרגומם לנתונים דיגיטליים, כדי להשתמש בזה להצגת נתוני הטיסה על ממשק גרפי במחשב כולל תצוגה און ליין של מיקום הכלי בgoogle maps. אם אתה מחפש לתכנת משהו כזה אתה יכול לחפש Cl osd Rcgroups ולדפדף ב15-20 עמודים האחרונים בשרשור, הנושא מדובר שם והם התקדמו התקדמות משמעותית ממה שאני מבין. בכל אופן כמו שנאמר לך כמה וכמה פעמים הosd מלביש נתוני וידאו מהצד שמשדר ולא מהצד הקולט, אלא אם כן אתה בוחר להשתמש במשדר טלמטריה מהכלי שמשדר הכל למקלט שמחובר למחשב - אז הנתונים משודרים דיגיטלית ישירות למחשב ללא קשר לתמונת הוידאו. אם תסביר יותר בפירוט מה בדיוק מטרת הפרוייקט שלך יהיה יותר רלוונטי להכווין אותך.
בפרוייקט אני רוצה לקבל את הנתון של גובה ,נקודות ציון, ואת התמונה בלייב עכשיו הפרוייקט יהיה בסגנון סימולטור ולכן שאלתי וקבלתי תשובות שאת הנתון טיסה אני מחבר למחשב בעזרת הrca
אבל השאלה שלי והבנתי שזה לא עובד ככה איך אני מקבל את הנתונים של הGPS גובה ותמונה בנפרד והייתי בטוח שניתן להוציא אותם מosd כמו שאמרת שעשו ממשק גרפי בrc groups זה הכיוון אני באמת יכנס לקרוא את השרשור
כול חברה של OSD נותנת אופציה גם לחבר אותו עם USB מה זה בעצם החיבור הזה?
אז תקנה APM2.5 עם מודול טלמטריה.
תחפש ביטויוב איך זה עובד בלייב, נראה לי שזה מה שאתה מתכוון.
עוד לא הפנמת שה OSD נמצא על הטיסן ?
מה שתקבל על הקרקע זו תמונת וידאו עם נתונים עליה... ללכת ולעשות עיבוד תמונה כדי לחלץ את המידע,זה אפשרי, אבל עקום.
עדיף ערוצים נפרדים לוידאו וטלמטריה, XBee למשל