:(
אז איפה שלי ... ( בחבילה יש גם ביקסלר .. )
Printable View
:(
אז איפה שלי ... ( בחבילה יש גם ביקסלר .. )
אוקיי, אז הצריבה עברה בקלות. איזו הקלה :cool:
לא שיניתי כלום בקבצים. פשוט הורדתי את האחרונים מה WIKI וצרבתי עם AVRDUDE.
לא התעסקתי בעבר עם G-OSD אז יש לי כמה שאלות:
1. השרינק הענקי הזה על ה GPS הכרחי? אפשר להוריד אותו? כדאי להוריד אותו?
2. ה GPS לא ננעל. אני מניח שזאת הבעיה כי הודעת NO HOME POS מהבהבת לי על המסך כבר 10 דקות. הייתי צריך לקנפג משהו בשביל שהוא ינעל?
מלבד זה הכל נראה בסדר. כל הטקסט מופיע באנגלית והכל טוב. חוץ מקריאת המתח שכנראה זקוקה לכיול.
מוזר :confused:
ראשית תקרא את הסקירה שלי ותצרוב את הגרסא האחרונה ששמתי שם, היא הרבה יותר מוצלחת מהגרסא האחרונה בדף הפרוייקט של גוגל (הגרסא הרשמית לא התעדכנה למעלה מחצי שנה)
לגבי נעילת GPS - זו בעיה ידועה, הם משתמשים ברכיב מאיכות נמוכה יחסית. זה לוקח כמה דקות עד שהוא מאתר לווינים, מומלץ להמתין עד נעילה של 6-7 לווינים. בכל אופן כאשר יש לפחות 3 לווינים לחיצה על הכפתור בosd תנעל מיקום בית.
טיפ שקיבלתי וטרם ניסיתי בפועל לגבי שיפור רכישת הלווינים, היה למקם את הgps על לוחית מתכת ששוליה רחבים בחצי ס״מ בערך לכל הכיוונים מהgps. זה אמור לסייע לבודד רעשים ולהביא לרכישת לווינים טובה ומהירה יותר.
אגב הgps שלך מקבל מתח 5v ממקור חיצוני, נכון? כי הosd לא מספק לו מתח. ככה זה לפחות בg osd
הוא אמור לקבל 5V, האופציה הנוחה ביותר היא אכן מהמקלט אם יש לך יציאה פנויה.
אל תתרגש מהזמן שלוקח לו לרכוש לווינים, זה אחד החסרונות ב23$... שידרוג הgps משפר את זה מאד ממה שכותבים בrcGroups. אבל בינתיים נסה מה שהצעתי לך עם לוחית המתכת, זה אמור לעזור. בכל מקרה אל תנעל ״בית״ לפני שהוא רוכש לפחות 5 לווינים ואם יש לך זמן להמתין עדיף 7, אחרת תקבל בטיסה הערכות גובה לא מהעולם הזה.
סוף סוף יצאה גרסה חדשה שחיכיתי לה לרחפן שלי אז מייד אחרי שאסיים את הפרוייקט הנוכחי (בשלבי סיום מתקדמים) אתחיל לעבוד על רחפן הfpv, נראה מי יגיע למצב טיסה ראשון עם הosd ;)
תנסה לזוז
אצלי הוא לא רושם home עד שלא זזים
sgs II
גיא, קיבלת את המיני?
אוקיי, זה טס (פרימן - הפסדת :p).
הטסתי רק היום בערב, אז רוב הזמן הייתי עסוק לא להיכנס בשום דבר בחושך, אבל ה OSD בגדול נראה בסדר.
החץ הביתה עובד יופי כשהרחפן בתנועה. אין לי למה להשוות כי זה ה OSD עם חץ הביתה הראשון שלי, אבל זה נראה כאילו החץ מתעדכן יחסית לאט. לא קריטי ולא יגרום לאף אחד לפספס את הבית, אבל זה נראה איטי.
לא הצלחתי לקלוט יותר מ 5 לוויינים, אולי זה מסביר את קריאות הגובה המוזרות. הן היו מוזרות בטיסה והן היו מוזרות בסוף הטיסה, כשהוא הראה שאני עדיין בגובה 20 מטר אחרי שנחתתי.
עוד לא סיימתי לכייל את ה GPS (בינתיים שמתי את ערכי השינוי על 0) אבל נראה שגם בלי תיקון יש לו סטייה יחסית קטנה של כ 200 מטר.
הדבר שהכי הפריע לי זה הרעש בווידאו שהופיע פתאום. תמיד היה לי וידאו חלק עד 500 מטר לפחות, ועכשיו יש לי רעש מהשנייה שיש מתח למערכת. די מעצבן עכשיו להתחיל להתעסק עם ניקוי הרעש. אני מקווה שזה יהיה משהו פשוט.