תגובה: מוצרים פגי תוקף מהסיני??? שימו לב..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
adibenbasat
טוב..תוצאות:
אחרי חימום של החומר (לכ-25-30 מעלות) לפני הערבוב ושהייה באותה טמפרטורה בחלל בזמן הייבוש.. גם אחרי 3 שעות החומר עוד לא התייבש..
מבחינתי די מיציתי או יותר נכון נתתי מספיק ויותר קרדיט ל-HK, גם בתנאים אופטימליים החומר לא מגיב כראוי,
המסקנות שלי: ש"אני" לא הגורם הבעייתי פה, או שמדובר במוצר פג תוקף או.. כנראה פגם בייצור (אני מנחש שזה פגם בייצור).
זה לא מועיל לאף אחד, אני לא מתכוון לבקש תגמול כי מדובר בדולרים בודדים ואין כוח לבירוקרטיה בשביל איזה 30ש"ח.
הדבר היחידי זה ששיתפתי אתכם במקרה, ולפחות (לדעתי) שללנו שימוש לא "נכון" במוצר.
שכול אחד יסיק את מסקנותיו..:rolleyes::)
תדאג שיהיה לך בבית DP460 EG ולא תדע יותר צער :cool:
באותו נושא, יש לי אפוקסי של Great Planes (סו קול איכותי) והבסיס (בבקבוק הצהוב) נעשה מאוד צמיגי כך שקשה מאוד להוציא אותו מהבקבוק. אכן נראה שיש לדבקים האלה תוקף ...
http://www.efly.co.il/forums/attachm...1&d=1356799918
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
תדאג שיהיה לך בבית DP460 EG ולא תדע יותר צער :cool:
אבל יש לו תוקף של חצי שנה.... אחר כך הבסיס מתחיל להיות גבישי, ולבסוף מתקשה לחלוטין
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
באותו נושא, יש לי אפוקסי של Great Planes (סו קול איכותי) והבסיס (בבקבוק הצהוב) נעשה מאוד צמיגי כך שקשה מאוד להוציא אותו מהבקבוק. אכן נראה שיש לדבקים האלה תוקף ...
מסקנה ממש לא נכונה. כאן בדיוק באה לידי ביטוי ההצעה לחמם מעט את האפוקסי והכל חוזר לקדמותו !
תכניס אותו למיקרוגל לחצי דקה ותראה שיהיה יותר נוזלי ממים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
umbo
מסקנה ממש לא נכונה. כאן בדיוק באה לידי ביטוי ההצעה לחמם מעט את האפוקסי והכל חוזר לקדמותו !
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
igalr
תכניס אותו למיקרוגל לחצי דקה ותראה שיהיה יותר נוזלי ממים
תודה, לא חשבתי על המיקרוגל :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eitan-ro
אבל יש לו תוקף של חצי שנה.... אחר כך הבסיס מתחיל להיות גבישי, ולבסוף מתקשה לחלוטין
בדיוק בשביל זה יש מקרר
לי יש דבק כזה כבר 6 שנים והוא כמו חדש
גם בעבר שמרתי מיכלים כאלה במקרר שנים רבות וכשמטפלים בו נכון (לא פותחים עד שמגיע לטמפ' החדר) הוא נשמר כמעט לנצח
אני משתמש בדבק מהסיני בקביעות, אבל כשיש לי הדבקה חשובה, אני משתמש בDP מהמקרר
אגב, יש צורך לשים לב שיש שני סוגי DP460:
האחד רגיל, והשני נקרא (EG - (Electronic Grade
ההבדל באיכות לא אמור להיות, אבל בפועל מסתבר שהEG יותר טוב בכל מובן (וגם יקר יותר)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
לכל דבק יש תוקף, אבל התוקף מתבטא בעיקר בשינוי חוזק ההדבקה ורק לעיתים רחוקות בהרס טוטאלי של הדבק
אם הדבק הפך לצמיג מדי, אני לא ממליץ לחמם במיקרו, אלא בשלב ראשון פשוט לשים אותו בכיס המכנסיים (בזמן שהם עליך כמובן :cool:) למשך כמה דקות.
אם זה עדיין לא מספיק, לשים בשמש. השלב הבא הוא לחמם עם מייבש שיער וממש בעדינות.
כל חימום אגרסיבי מדי אמנם ידלל את הדבק, אבל יהרוס את תכונות ההדבקה שלו ויקצר מאד מאד את חיי המדף שלו, זו פעולה הרסנית
וגם את הדבק הזה עדיף לשמור בקירור, זה יאריך את חייו
ואגב איכות, גם הדבק הזה "איכותי" בדיוק כמו זה של הסיני, גם לך אני ממליץ על DP460 ואפילו על DP420 שאמנם נחות ממנו אבל עדיין בדרגות רבות מעל כל הדבקים שנמכרים בחנויות תחביבים נוסח הסיני וכו'