אני מסכים עם אדי.
תגובה קצת חריפה.
יתכן שעמי פשוט טעה, או שאוהב, כמוני, C גבוה, כיוון שבכל זאת רואים את ההבדל בכוח המנוע. במיוחד שהסוללה מתרוקנת, וכולנו יודעים ש-C של הסיני זה בעירבון מוגבל. אני לא קונה 20C. חלשות מידי מניסיון.
Printable View
אני מסכים עם אדי.
תגובה קצת חריפה.
יתכן שעמי פשוט טעה, או שאוהב, כמוני, C גבוה, כיוון שבכל זאת רואים את ההבדל בכוח המנוע. במיוחד שהסוללה מתרוקנת, וכולנו יודעים ש-C של הסיני זה בעירבון מוגבל. אני לא קונה 20C. חלשות מידי מניסיון.
תרשו לי לתת גם הצעה עובדת -
יש ברשותי SUPERSPORTER - טיסן דומה למוצע. במקור למנוע 46 ניטרו
חושמל עם SETUP חשמלי - מנוע 42-60 500KV של טורניגי הזול - עולה 25$ - ניתן לרכוש ב LEADERS גם בפחות.
כדי להגיע לפרופ קטן - השתמשתי בשישה תאים (3000MA) והיופי הוא שגם הזרם יורד והבקר הוא של 60A.
פרופ 13-7, זמן טיסה של כ-10 דקות וכוח אין סופי. ה SETUP הזה מגיע ללמעלה מ1000W וכדי להנות עדיף יותר כוח מאשר שיחסר.
ראו קישור לסרטון.
http://www.youtube.com/watch?v=HMqFa...?v=HMqFaqneL3I
אלברטו
שתי שאלות פרקטיות.
פרופ' 13 אינץ הוא בכל זאת לא קטן (2 אינץ יותר ממה שמטיסים בדרך כלל עם מנוע הבוכנה), האם הארכת את כן הנסע או שהוא נשאר כמו במקור (כולל גודל הגלגלים) ?
אתה מטיס בשטח כורכר עם אבנים, האם לא נפגע מזה הפרופ' הרבה פעמים (בכל זאת - פרופ' חשמלי גדול ועדין) ?
הגדלה של פרופ בשני אינטש דורשת הגבהה של אינטש אחד בלבד
כך שכמעט אף פעם אין בעיה
גם בעיית הכוורכר כמעט ואינה קיימת כיוון רוב נזקי הכורכר מתרחשים בנחיתה שכידוע בחשמלי מתבצעת כשהמנוע לא מסובב את הפרופ
אכן כך - הארכתי בקצת את גלגל האף בלבד.
לא החלפתי פרופ (טפו טפו טפו) בטיסן במשך כל הזמן שאני מטיס אותו - לדעתי כשנתיים.
מה שאני אוהב במנוע הזה - 42-60 500KV זה שהו מאד ורסטילי. משלוש תאים ועד שש או שבע - מפרופ קטן (במתח הגבוהה) ועד פרופ גדול במתח נמוך.
יש לי את אותו מנוע על YAK54 ניטרו שגם חושמל ושם אני מטיס אם 4 תאים 3000-4000MA ופרופ של 17-10 וגם שם הביצועים מעולים.
אני בכל זאת הייתי הולך על מנוע בסגנון כזה. לפי תאור הקונים ( reviews ) הוא מתאים בדיוק להחליף מנוע 0.46 כולל גודל הפרופ' שבשימוש.
נו באמת.....טוב, אם כבר להאכיל בכפית אז עד הסוף :)
או שמשתמשים בתושבת כזו
או שמחפשים מנוע דומה (ואפילו זול יותר ) יש גם אחרים, באותם מימדים ו-KV דומה.
הוא שהצעתי מההתחלה בפוסט 21, מנוע מלידרס הובי, רק שמעט יותר חזק ומקביל למנוע 46 :)
מבחינת הספק, המנוע שהצעת בהחלט מתאים ואולי הוא אפילו יותר ממנוע 0.46 .
הבעיה היא הקוטר שלו. הוא טוב למוסטנג שקוטר הספינר\החרטום שלו גדול מאוד (נדמה לי 2.5 אינץ ואולי יותר) ואילו בטיסן "רגיל" החרטום מעט יותר צר ויש אולי בעית מקום למנוע כזה.
מעבר לנתונים אני התרשמתי בעיקר מתגובה של קוראים שמתארים עד כמה המנוע מתאים בדיוק לטיסן דומה מאוד ל- Seagul 40 מה שלא מצריך שום שינוי בטיסן. בקיצור, מנסיון אישי תואם.
מה שעונה על השאלה המקורית בתחילת השרשור הזה.
עכשיו נשאר לפותח השירשור - mosheks לעשות מה שהוא רוצה, כל הנתונים לפניו. :)
אני כל הזמן קורא בביקורות שהמגנטים של המנוע משתחררים,מה המשמעות של הדבר ואיך ניתן לפתור את זה כמו שצריך?
המשמעות היא שהמגנטים משתחררים מההדבקה שלהם ונתקעים, זה בד״כ מעיד על הדבקה לא איכותית במנועים זולים. הפיתרון הוא להחליף מנוע, לרוב לא שווה להתעסק בתיקון של זה
צודק - לא רואה אותו יותר ב HOBBYKING אבל ב- LEADERSHOBBY - יש כמה 4260 - 500KV במחירים שונים -
http://www.leaderhobby.com/list.asp?type=searchlist
חבל שהפסיקו למכור - אחלה מנוע.
שאלה :
כיצד פותחים חלון או פתח להכנסת הסוללה במקום מיכל הדלק
קובץ מצורף 82566