איזה כיף, התחילו לטפטף חלקים, אתמול הגיעו שתי חבילות, ה-case ל-Arducopter, והחבילה עם המתאם FTDI ועוד מחברים...
היום הגיע החבילה הגדולה מ-RCTimer, ממש זריזים הם!!! הוזמן ב-22.1 הגיע ב-5.2 שבועיים עגול, הם החליטו על דעת עצמם לאחד לי שתי חבילות למרות שבכוונה הפרדתי לפיזור "סיכונים", לשימחתי עבר בשלום :)
עם הלוח והבניה אני אחכה קצת, אני אקנה מחר בהר ציון ראש הלחמות עדין למלחם ה-Hakko FX 888 שלי.
אתמול ניסיתי לגרום ל-FTDI 5v מהסיני להיות 3.3v, הצ'יפ תומך, רוב הלוחות האחרים מגיעים עם או ג'מפר או שלוש נק' הלחמה שניתן לחבר שניים מהם ולקבל 5 או 3V, בסיני יש רק שתי נקודות... הפרדתי בין שתי הנקודות, המתאם הפסיק לעבוד ולא התקבלה התוצאה הרצויה של 3.3v....
הלחמתי את שתי הנק' חזרה וחזר לעבוד אז לפחות לא הרסתי אותו, כשהנקודות היו מופרדות עדיין ב-output היה 5v מה שנראה לי שלעשות את המוד יהיה קשה עוד יותר כי במקום לחבר את החיבור הניטראלי (משלוש הנקודות) מחובר לשם ה-5v... זה דיי אומר שלמרות המחיר הזול של פחות מ-5$ אפשר לזרוק את זה לפח.... אני אשמור אותו לעתיד, אולי אמצא שימוש.
נראה לי שאני אזמין FTDI 3.3v בארץ, כל השימושים שלי דורשים 3.3, גם הרדיו Orange LRS משדר/מקלט וגם ה-OSD.... באסה.
יש למישהו רעיון או ידע איך לסדר את זה?
מה אתם אומרים על להזמין מכאן? המשלוח יותר זול מדאן והמחיר אותו הדבר:
http://www.4project.co.il/product/514
אני מעדיף את גרסאת הלוח על גרסאת הכבל כי יש לדים שיכולים קצת לעזור בתפעול תקלות, וגם יש לי כבלים mini usb כבר.