תגובה: Re: הציוד חזר הביתה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amijan27
יואב כל הכבוד!!! יום שישי תבוא להטיס לכבוד המאורע. ועכשיו תדע שכל פעם שלמישהו יגנב ולו מחזיק להבים מסריח יפנו ישר אליך כי פתחת באופן לא רשמי משרד חקירות.;);)
יום שישי אני בצפון. אם יצא לי להטיס זה יהיה בונוס. גם צריך קודם לתקן אותו ולבדוק היטב כל הציוד עד לרמת המולקולה.
לך תדע מה הברברים האלה עוללו. כרגע שמחברים סוללה הבקר משמיע קולות שעוד לא שמעתי מעולם והמנוע לא פועל בשום מצב וגם 2 סרבואים של ה SWASH שבורים, כל הלהבים שבורים ועוד כל מיני נזקים...
לא יודע אם יש לי כל מה שצריך כדי להחזיר אותו לאויר בלי להזמין ציוד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Yoav Lahav
יום שישי אני בצפון. אם יצא לי להטיס זה יהיה בונוס. גם צריך קודם לתקן אותו ולבדוק היטב כל הציוד עד לרמת המולקולה.
לך תדע מה הברברים האלה עוללו. כרגע שמחברים סוללה הבקר משמיע קולות שעוד לא שמעתי מעולם והמנוע לא פועל בשום מצב וגם 2 סרבואים של ה SWASH שבורים, כל הלהבים שבורים ועוד כל מיני נזקים...
לא יודע אם יש לי כל מה שצריך כדי להחזיר אותו לאויר בלי להזמין ציוד.
פשוט עצוב לשמוע מה הערבים ה$%#% $@ האלו גרמו למסוק שלך אבל שמח לשמוע שמשהו חזר שלם. כל הכבוד על הנחישות!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אליקופטר
אם מקרה כזה נשאר רק להאמין שמישהו ראה את ההודעה כאן בפורום והחליט להחזיר אותו:confused::confused:
לפי הנתוני החזרה שיואב שיתף, זה מה שאני הבנתי: הגנב ניסה להטיס את המסוק , לא הצליח וריסק אותו, התייאש והחזיר אותו :cool:
אבל ברצינות, הקהילה כזאת קטנה , שמי שחושב אפילו על לגנוב, הציוד יצוץ מהר מאוד וידווח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyro
לפי הנתוני החזרה שיואב שיתף, זה מה שאני הבנתי: הגנב ניסה להטיס את המסוק , לא הצליח וריסק אותו, התייאש והחזיר אותו :cool:
אבל ברצינות, הקהילה כזאת קטנה , שמי שחושב אפילו על לגנוב, הציוד יצוץ מהר מאוד וידווח.
לגנבה הבאה אכין לגנב בארגז גם סימולטור, ככה יוכל להתאמן ולא יחזיר מסוק מרוסק.
:)