תגובה להודעה: שאלה בקשר לתחביב
ליאור תודה על החידוד לא סתם רשמתי "אנגליה נראה לי" אבל הבנת את הכוונה זה מספיק.
צביקה ... לא חשוב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
thezohan
מממ עזבו את העובדה שהיא בת o.o זו סתם הבהרה כדי שתדעו שהיא לא בן >.< קיצר,יש מישהו בפורום שיש לו טיסן חשמלי שבעזרתו הוא מלמד אנשים להטיס? נכון לעכשיו היא לא יודעת איך להטיס ומה זה כל דבר בטיסן,ולפני שהיא קונה טיסן חשמלי היא רוצה לדעת להטיס. מישהו רוצה להתנדב?
מעיין התנודב.... (לא כולם בבת אחת, יש תור..)
ובנימה יותר רצינית - אכן יש למעיין חוג שהוא מעביר או שאפשר לתאם שתבוא למקום שמטיסים ושתתנסה.:)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zvikaf
מעיין התנודב.... (לא כולם בבת אחת, יש תור..)
ובנימה יותר רצינית - אכן יש למעיין חוג שהוא מעביר או שאפשר לתאם שתבוא למקום שמטיסים ושתתנסה.:)
אוקיי תודה רבה לכולם,היום אמרתי לה שלדרימר יש חוג,אני מקווה שהיא תכנס לזה! תודה לכולם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
TheZohan
אוקיי תודה רבה לכולם,היום אמרתי לה שלדרימר יש חוג,אני מקווה שהיא תכנס לזה! תודה לכולם
עכשיו נשאר לך להסביר לה מי/מה זה דרימרhttp://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon10.gif
אני לא מבין על מה אתם מדברים..O.o בכל מקרה אני אגיד לה שיש לך חוג (דרימר). הוא בנתניה,נכון?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mdreamer
וואלק לך תסביר לה מה זה דרימר....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
TheZohan
אני לא מבין על מה אתם מדברים..O.o בכל מקרה אני אגיד לה שיש לך חוג (דרימר). הוא בנתניה,נכון?
ליד.
ראשון לציון.
סתם שאלה, אתה יודע להטיס/לבנות, נכון? אני שואל פשוט כי לפעמים "יש לי חבר" שלא בטוח בדברים אז אני שואל במקומו, אבל הוא אף פעם לא ילדה בת 16, למרות שהיה יכול להיות מעניין...
http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon10.gif
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
כן אני יודע לבנות ולהטיס (מסוקים),אבל מה זה קשור הילדה בת 16? :eek: אני לא מבין מה הולך כאן..עזבו,תודה רבה לכולם תנעלו,תסגרו,תעשו מה שבא לכם ותדברו על מה שאתם רוצים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
thezohan
כן אני יודע לבנות ולהטיס (מסוקים),אבל מה זה קשור הילדה בת 16? :eek: אני לא מבין מה הולך כאן..עזבו,תודה רבה לכולם תנעלו,תסגרו,תעשו מה שבא לכם ותדברו על מה שאתם רוצים
אל תעלב. :) תן חיוך. סה"כ הווי הפורום, תהיה בטוח שזה שרשור שגרם להרבה אנשים לחייך.