אני לא מפחד שידעו מי אני אני מניח שחצי מבנות העיר כבר יודעות :D
אבל טוב שזה לא נשמע כמו "פייגעלה" הכינוי שלי.
דורון ריבניק.
Printable View
רעיון אדיר, אפשר להוסיף פאץ'.
יש חברות שמתמחות בהפקה של הציוד הנ"ל ליחידות הצבא והבהד"ים..
רק מה כולם מוטרדים מה יהיה מאחורה ? כל עוד זה לא דורונצ'יק - הכל בסדר...
ומאותה הסיבה גם לא מעיין...
איציק, הכסף צריך לכסות את עלות הכובעים+חולצות (בשבילי 3 מכל אחד) ולעזור בתפעול האתר ( תשלום לספקים + פיצה וקולה למתחזק האתר ...) :)
גם אני בפנים.... XXX :)
XXXL אם אפשר....
:) כובע מצחייה כולל לוגו, יעלה כ-5 ש"ח לכובע לכמות של 250 כובעים ומעלה.
חולצות T-SHIRT לבנות קצרות כולל הדפס לוגו בצד אחד יעלה כ-19 ש"ח לחולצה לכמות של 150 חולצות ומעלה.
אני מפיק די הרבה חולצות, כובעים ואביזרים ללקוחות החברה שבה אני עובד, המחירים האלו הם הנמוכים בשוק.
מדובר על הדפסה בצבע מלא של אלמנט אחד (לוגו) ולא של אלמנטים משתנים.
הדפסה של "ניקניים" או כל אלמנט אחר, דורשת הכנה של גרפיקה לכל אלמנט וכמו כן הדפסה של כל חולצה בנפרד.
העלות תנוע סביב ה-40 ש"ח לחולצה.
בברכה,
ניסים.
אני גם בעד.. לאיזה כובע וחולצה ..!!:)
ואם תירצו אני יוכל לעצב לוגו יפה על החולצה עם כמה משפטי "מחץ"
מאחור ..
בעד! כובע מצחיה עם לוגו רקום. חולדצות "פולו" או T שירט עם סלוגן מאחור תלוי בקטגוריה.
לשים את זה מאחורה זה אדיר...
http://www.efly.co.il/forums/attachm...1&d=1236193227
אגב גם החתימה שלי יכולה להיות נחמדה.
אני גם בעד חולצת פולו\T במידת M או S(תלוי איזה חברה החולצות) לבנה עם לוגו מקדימה בצד של האתר, והכתובת מאחורה עם איזה איור של דאון צוקים טוב.
גם כובע רגיל עם בד מאחורה כדי לא להישרף בצוואר יהיה מגניב
:eek:טוב הכוונה לא הייתה לפתוח ערוץ לשיווק כזה או אחר, ניסים סליחה.
כובע ב 5 ש"ח סטייל טמבוריה זה לא הכיוון. חשבתי כמו שכתבו קודם על כובע איכותי, אוסטראלי רחב שוליים או בורמזי עם הגנה על העורף ולוגו רקום. אנו נממן את שבלונת הרקמה וכל אחד יוכל לרכוש ישירות מהייצרן במחיר מצויין. אין כוונה להתחייב על כמות משום שאנו לא מתכוונים להכנס לרכישה מרוכזת, מימון והפצה (פשוט למעיין לא נשאר זמן בין ההדבקות, התנדבות ותכנות הפורום).
לגבי החולצות. מדבקה על החולצה בקיץ :o לא ממש נראה לי. אני מדבר על הדפסה דיגיטלית (דיו נושם), חולצה מ 100% כותנה, הדפסה בכמה צבעים שרוצים וכל כיתוב שרוצים. שוב, רכישה ישירה ללא תיווך שלנו וללא התחייבות למחיר. אנו נצייד את הבחור בלוגו ברמת איכות גבוה וכמה סלוגנים והחברים יבחרו כאן. באותו המחיר כ"א יוכל להוסיף את הניק שלו או כל דבר אחר (הוא יעשה את הגראפיקה). כרגע העלות היא 35 ש"ח לחולצה כזו, ואנו עוד לא אמרנו את המילה האחרונה....(איזה מפחיד אני?!!:eek:)
בקרוב נריץ סקר קטן, רק כדי לגרות את הספק לגבי הכמות....
בוגל, אפשר לאמץ את הניק שלך?
הכובענהמשוגעיציק
בעד
יצרתי מסמך בGoogle DOCs לארגון העניין.
כך נקבל סדר גודל של כמות החולצות והכובעים להזמנה, וכך יהיה קל יותר לקבל הצעת מחיר מדוייקת.
http://spreadsheets.google.com/ccc?k...kqy532bnCPxrOA
הבקרוב הוא עכשיו
יש לי, יש לי, יש לי!!!
הנה המשפט המנצח להדפסה על החולצה, אני מושכנע שמעיין "ייתחבר" לרעיון:
"גם אני גאה להשתייך לקהילה - EFLY, התשוקה להתרומם!".
:D:p;):o:)
מתפלאיציק,
בשמחה. בהחלט יוזמה ברוכה מצידך.
ואני חושב שמתוקי "עלה על" סלוגן כובש, אני בעד.
אני בפנים
XXL
1+1
יש התקדמות ?
גם אני בפנים
כן, אחרי שבדקנו את הנכונות הועברו הלוגים.
מחכים לאישור סופי מהחנות
מעוניין בכובע מצחייה עם מגן לעורף