תגובה: הזדמנות לכול הצעירים בתחום..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
צחי ניצני
כמה צלקות שיש לי על הידים מהמנועים האלו
עד היום על מחזיק המפתחות שלי תלויה בגאווה בוכנה של המנועים האלו.
אגב לבננה בזמני היו שני דגמים משופרים.
המדליון והTeeDee.
כמה מכם מכירים אותם?
Sent from my iPhone using Tapatalk -
now Free
ח ח ח כן לי היה T D.
לכל הצעירים וגם לזקנים מומלץ להכנס לכאן להנות מהנוסטלגיה. אני הייתי מכור לריח הדלק השרוף.
2 קבצים מצורפים
הנה תמונות של טיסן עם מנוע כזה - COX TD 0.49, שעוד כוחו במותניו וגם יודע לטוס מפעם לפעם.
נכון, מנועים חשמליים בסך הכל יותר פשוטים להפעלה אבל גם לצבור נסיון עם טיסנים ומנועים כאילו לא מזיק......
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tomy669
בדקתי מה מצבו של המנוע שברשותי- COX 0.049 וגיליתי שבתושבת מנוע שלו (מפלסטיק השחור) שניים מהחורים שבורים שדרכם צריכים לעבור הברגים.
רציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג כזה חלק בארץ/מחו"ל. או שיש דרך אחרת לחבר את המנוע לטיסן?
למישהו יש רעיון?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אליקופטר
השרשור הזה הביא אותי לחטט במגירות ותראו מה מצאתי ...
קובץ מצורף 99626
זה האח הגדול יותר של COX
גדול גם לי יש כזה ועוד איזה 4-5 קטנים :)
אני מת על המנועים האלו
אני הולך לבנות צרצר
חן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tomy669
בדקתי מה מצבו של המנוע שברשותי- COX 0.049 וגיליתי שבתושבת מנוע שלו (מפלסטיק השחור) שניים מהחורים שבורים שדרכם צריכים לעבור הברגים.
רציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג כזה חלק בארץ/מחו"ל. או שיש דרך אחרת לחבר את המנוע לטיסן?
תפתח שאלה בתת פורום טיסני דלק -
אני מאמין ששם יהיו הרבה שיש להם תושבת כזאת סתם זרוקה במגירה, פה פשוט מי שנכנס לשירשור בדר"כ מתעסק רק בחשמלי...
ובטח בכל חנות טיסנים בארץ יהיה את החלק הזה.
"ובטח בכל חנות טיסנים בארץ יהיה את החלק הזה"..
לא נראה לי.. אולי טיסן חיפה, לא חושב שמישהו מחזיק את המנועים האלו ועוד חלקי חילוף..ספק:confused:
אבל יתכן שלמישהו יש חתיכה כזו ישנה בבית, חוצמז'ה תצלם את המנוע שלך, בטח נוכל לתת לך פתרון יצירתי ופשוט.
2 קבצים מצורפים
לפי התמונה (מהאינטרנט) ולא צילום של המנוע שלך, אני מבין שמצאת את התשובה לחלק הראשון של השאלה- מאיפה אפשר להשיג חלק כזה מחו"ל.
http://www.ebay.com/itm/Cox-049-Mode...item5ae3e66141
http://www.ebay.com/itm/Cox-049-Mode...item5ae455fd77
http://www.ebay.com/itm/Cox-049-Mode...item56476c9893
עכשיו נשארנו רק עם החלק השני , איך ניתן לחבר את המנוע לגוף למרות השבר או שאולי למישהו יש במקרה חלק כזה ספייר - ועדיף שתפתח שאלה כזאת בתת פורום טיסני דלק..
החלק הזה ממש יקר..
מעניין אם אפשר למצוא פתרון יצירתי אחר.
אכן פתחתי נושא בפורום המקביל.
פתרון יצירתי: חבר את המנוע עם 3 ברגים ועם תשתית של דבק סופר 7. יש לי תחושה שיעבוד מצויין גם ככה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
פתרון יצירתי: חבר את המנוע עם 3 ברגים ועם תשתית של דבק סופר 7. יש לי תחושה שיעבוד מצויין גם ככה
הצילום שהוא נתן וההודעה שלו אחר כך קצת סותרים. הוא כותב בהודעה הראשונה שלו שנשברו שתי "אוזניים" אילו הצילום מתאר רק אחת שבורה. ההצעה שלך טובה רק אם אמנם אוזן אחת שבורה (או שתים מנוגדות). כרגיל כדי לתת פתרון צריך ל"חלוב" את השואל, מה שדי נמאס לי ואני חושב שגם לך :rolleyes:
אומבו הבנת נכון,
החלטתי למצוא תמונה באינטרנט של החלק השבור מטעמי איכות צילום וזווית וכמו שכתבתי, יש לי 2 אוזניים שבורות.
כך שכנראה באמת אצטרך להזמין את החלק.
כול הקשקוש הזה מסתכם באיזה 70ש"ח לחלק כולל משלוח, וכנראה שפתרון אחר יגרור אותך לאיזה חנות לקנות משהו,
אז זה ייקח זמן.. והנסיעה.. ומה שתקנה.. מה חסכת, 20ש"ח ועוד "פתרון קומבינה"???:confused:
שחרר אחי.. תזמין מקורי עד הבית, לפעמים לא שווה להתקשקש עם דברים קטנים שחדש עולה כמה שקלים..:rolleyes:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
adibenbasat
כול הקשקוש הזה מסתכם באיזה 70ש"ח לחלק כולל משלוח, וכנראה שפתרון אחר יגרור אותך לאיזה חנות לקנות משהו,
אז זה ייקח זמן.. והנסיעה.. ומה שתקנה.. מה חסכת, 20ש"ח ועוד "פתרון קומבינה"???:confused:
שחרר אחי.. תזמין מקורי עד הבית, לפעמים לא שווה להתקשקש עם דברים קטנים שחדש עולה כמה שקלים..:rolleyes:
אולי אתה צודק.. אבל שים לב שמנוע שלם חדש לחלוטין עולה 230 ש"ח..
http://www.ebay.com/itm/049-Diesel-B...item5af068a8c0
או ערכה שלמה ב 200 ש"ח - המנוע קצת שונה - כולל מצערת
http://www.ebay.com/itm/Cox-049-Radi...item564cbc32af
ולכן להשקיע 70 ש"ח בחלק שהוא בכלל לא יודע מה מצב המנוע???
אם כן בחרת להזמין, תבדוק שלא חסר לך עוד חלק כלשהו במנוע, חלקים נוספים מהמוכר הזה יהיו ללא עלות משלוח ולכן חבל להזמין פעמיים..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tomy669
אומבו הבנת נכון,
החלטתי למצוא תמונה באינטרנט של החלק השבור מטעמי איכות צילום וזווית וכמו שכתבתי, יש לי 2 אוזניים שבורות.
כך שכנראה באמת אצטרך להזמין את החלק.
א) umbo = יומבו
ב) הייתי מצפה שכמו שכתבת על התמונה על אוזן אחת שבורה, תציין גם איזו אוזן נוספת שבורה. זה יכול לשנות את העצות\פתרונות שתקבל.
שיהיה יום טוב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
umbo
הצילום שהוא נתן וההודעה שלו אחר כך קצת סותרים. הוא כותב בהודעה הראשונה שלו שנשברו שתי "אוזניים" אילו הצילום מתאר רק אחת שבורה. ההצעה שלך טובה רק אם אמנם אוזן אחת שבורה (או שתים מנוגדות). כרגיל כדי לתת פתרון צריך ל"חלוב" את השואל, מה שדי נמאס לי ואני חושב שגם לך :rolleyes:
כמה שאתה צודק
בוא נפתח פורום חליבה :)
ולעניין הרציני, למה בכלל להשקיע במנוע הזה? הסיבה היחידה להשתמש בו היא אם במקרה נשאר לך אחד כזה מימי הביניים ובא לך לשמוע רעש ולהתלכלך בשמן
תמורת חצי ממחיר החלק השבור אתה תקנה מנוע חשמלי טוב יותר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אננס
העניין היחסי פה לא רלוונטי בכלל, מה זה משנה אם המנוע עולה גם 2000ש"ח עדיין הוא יחסוך את אותם 20ש"ח, יתרוצץ ובסוף יהיה עם חלק קומבינה.
בכול מקרה, לא מבין למה בכלל לבזבז זמן על המנועים האלו, לא רואה בזה שום תועלת, רק סבל:(
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
adibenbasat
העניין היחסי פה לא רלוונטי בכלל, מה זה משנה אם המנוע עולה גם 2000ש"ח עדיין הוא יחסוך את אותם 20ש"ח, יתרוצץ ובסוף יהיה עם חלק קומבינה.
בכול מקרה, לא מבין למה בכלל לבזבז זמן על המנועים האלו, לא רואה בזה שום תועלת, רק סבל:(
+ עשרה מליון :)