תגובה להודעה: Vibe 90SG 3D Pro - עכשיו הוא במלאי!!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Chen Zarfati
אופיר,
אין לי מושג מאיפה הבאת את הקביעה שאברו הוא מסוק טוב, הטסת פעם אחד כזה? ראית אחד כזה פנים מול פנים? אז אני עשיתי את שניהם וזה אכן מסוק מדוייק אך לצערי לא יכול לעמוד עם הVibe Turbulance או הTrex, לפחות בתחום ה3D.
עוד משהו, לא הבנתי גם ממהיכן הגיעה הקביעה כי קשה לבנות את המסוקים האלו? ומה הקשר לבונה טוב או פחות טוב...אני את כל מסוקיי הרכבתי אך ורק לפי ההוראות.
כמו כן, אני עדיין סבור שהוייב (מאמין שגם הטורבולנס) מספק תמורה גבוהה יותר מטירקס.
ואנלוגיה למכוניות,לדעתי:
אברו- Rover או חרא אנגלי אחר ;)
טירקס- Mazda
וייב- Audii
:);):D אני חושב שהחברות היום שמובילות מבחינת יצור מסוקים איכותיים הם: JR ,Miniature Aircraft USA וHIROBO
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
saarordan
:);):D אני חושב שהחברות היום שמובילות מבחינת יצור מסוקים איכותיים הם: JR ,Miniature Aircraft USA וHIROBO
Miniature Aircraft כבר לא עומדת בקצב...
יש להם מסוקים בתהליכי ייצור כבר הרבה זמן שעוד לא יצאו לשוק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Chen Zarfati
אופיר,
אין לי מושג מאיפה הבאת את הקביעה שאברו הוא מסוק טוב, הטסת פעם אחד כזה? ראית אחד כזה פנים מול פנים? אז אני עשיתי את שניהם וזה אכן מסוק מדוייק אך לצערי לא יכול לעמוד עם הVibe Turbulance או הTrex, לפחות בתחום ה3D.
עוד משהו, לא הבנתי גם ממהיכן הגיעה הקביעה כי קשה לבנות את המסוקים האלו? ומה הקשר לבונה טוב או פחות טוב...אני את כל מסוקיי הרכבתי אך ורק לפי ההוראות.
כמו כן, אני עדיין סבור שהוייב (מאמין שגם הטורבולנס) מספק תמורה גבוהה יותר מטירקס.
ואנלוגיה למכוניות,לדעתי:
אברו- Rover או חרא אנגלי אחר ;)
טירקס- Mazda
וייב- Audii
חן, יצא לי למשמש את האברו - איכות בנייה וגימור כזה לא ראיתי במסוקים אחרים ולפני כשנה כמעט קניתי כזה. למיטב ידיעתי אין עוד אחד כזה בארץ, וייתכן שביולי אני אהיה הראשון :-). לא יצא לי להטיס אותו אבל גם לא חוויתי דעה על יכולות הטיסה שלו. יש לי כמה מכרים בחו"ל עם המסוק הזה שמרוצים ממנו מאוד. למסוק יש הנעת רצועה שמשפרת מאוד את אמינות הכלי ונותנת מסוק חלק מאוד עם מינימום רעידות, אבל מה לעשות, משלמים קצת בכח.
אופיר, בשיא הכנות, הטסתי שני מסוקים כאלו, זה לא מסוק ל3D. אכן יש בו כמה רעיונות נחמדים אך שום דבר שיהפוך אותו למשהו מעל כולם, אני לא רואה שום יתרון על הוייב או שאר המסוקים בשוק.
אם אתה מדבר על מסוקים איכותיים, יש לך את כל שוק הFAI שהוא לא סתם יקר מאוד, JR Sylphide/Kyosho Caliber/Hirobo Eagle. כל מסוק הוא יצירת אומנות בפני עצמו...
אני עכשיו בתהליכי סיום בניית מסוק Vibe SG גרסת היצור הסופית ולא ראיתי שום חלק אשר דרש שינוי, חלק פגום או חלק ברמת יצור ירודה.
יאללה חבר'ה לילה טוב, שכל אחד יקנה את המסוק שטוב עבורו. מי שמעוניין לראות את הוייבון החדש טס שיצור קשר;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
TooLy
:D:D:)