מערכת הייצוב היא הבסיס (לכן נקראת DevBoard) עליה אני מתכוון לבנות עוד מערכות.
Printable View
מערכת הייצוב היא הבסיס (לכן נקראת DevBoard) עליה אני מתכוון לבנות עוד מערכות.
האמת היא שהמערכת גם דיי זולה, 150 דולר למערכת, ולא צריך שום תוספות, הכל על הכרטיס (ג'יירואים ואקסלרומטר), ברור שניתן להוסיף תוספות כיד הדמיון (טלמטריה דו כיוונית, מגנטומטרים GPS וכו').
המערכת (לפי הפורומים השונים שקראתי) מציעה "out of the box" ייצוב, חזרה לנקודת ההזנקה, והכנסת מערכת נ"צ מראש (כרגע על הקרקע, המטרה שלי היא להוסיף מודמים ולעדכן את המסלול "on the fly") לטיסה במסלול ידוע מראש, בשביל המחיר שלה זה נראה לי דיי כדאי.
שום כלי לא יתן לך יציבות כמו של מייצב .
אבל אני מגזים כדי להעביר את הפואנטה קח פאן גט שים עליו FMA נכון הוא יטוב מאד יציב יחסית..
אבל קח דאון ,ללא FMA הוא יטוס ממש יציב , ואם תוסיף לדאון FMA הוא יחזור הביתה או יתמרן מסלול בצורה מושלמת.. כל הכוונה הייתה שיבחר פלטפורמה מתאימה ואז כל OSD עם טייס אוטומטי יעשה את העבודה לבד מצוין.
דניאל, המפתח של ה DragonOSD שלח לי טבלת השוואה בין כל כרטיסי הOSD המצויים היום.
השוואה מדהימה בכמות האינפורמציה וחשבתי שזה יכול לעניין את החברים כאן.
איציק
ואו איציק איזה קובץ.. יקח לי כמה שעות כדי לנסות למפות את הכל.
תודה!
סידרתי קצת את הקובץ שיהיה נוח יותר לצפייה
OSD במחיר מדהים של 14$ כולל משלוח.
הוא מסוגל להציג שתי תצוגות מתח, מה שאומר RSSI וסוללה.
OSD
שרשור בRCG
הנה Review בנושא:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1329658
הזמנתי
ה 6 מחברים הנוספים נראים כמו מחברי תיכנות אז יכול להיות שיש פוטנציאל גבוהה בהרבה מהפונקציאונליות הבסיסית.
שלי כבר בדואר. שימו לב גם לאפשרות שהועלתה בRCG לחבר מד זרם מFLYTRON שמוציא 1V על כל 10A.
כל חיישן שמוציא יציאה אנלוגית
החל ממד גובה ברומטרי ועד מד טווח לטיסות בגובה נמוך.
נכון, אבל לא פשוט להמיר אותם לנתון שאתה רוצה. במקרה של מד הזרם אתה פשוט מזיז, בראש, את הנקודה מספר אחד אחורה.