תגובה להודעה: BELT CP 450 מול 450 COPTER X
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
flybywire
לא ברור לי את מי אתה מוליך שולל (אולי את עצמך) , אם כבר רשמת מחירים אז בוא נדייק בבקשה :
קודם כל המחיר לקיט קופטר איקס הוא בכלל 160 דולר ולא 199 :
בבקשה -
קישור
ככה שפתאום מבלי לשים לב ההפרש גדל ל136 דולר !!!
אם נחסר את עלות להבי הקרבון 35 דולר ???!?!?!? - אתה שוב פונה לשוק ALIGN עם מחיר ללהבי 3K
אם כבר קניתי COPTERX למה לרדוף אחרי מותגים , להבי קרבון טובות יעלו 20 דולר
ואז ההפרש הוא 111 דולר !
אם זה לא כסף בשבילך - אז בשבילי זה המון !! (מחיר של ג'ירו וסרוו זנב)
ועצם העובדה שאתה נכנסת לאתר של EHIROBO וראית את התמונה הנ"ל :
http://efly.co.il/forums/attachment....1&d=1239052124
ובחרת להציג דווקא את הדגם היקר , שלא קיים במלאי מזה שנתיים (הדגם הוא V1 לפני השקת הV2 של TREX) רק בגלל שרשום לידו 199 ואיכשהו לא ראית את הV2 שעולה 159 דולר
והצגת את הדברים פה ביוהרה ובבטחון מלא ,
מעידים עליך ידידי שאתה קצת לא "כנה" אולי לא "ישר" ובאמת לא ברור לי בשביל מה ? אתה מתפרנס מזה ?
ואם תגיד לי שזה בשביל ללמד את הפורום ולעזור למטיסים מתחילים - אז לא ! הנה הצגת נתונים שקריים ולא נכונים !
אז בשביל מה אתה עושה זאת ? כי יש לך TREX - כל הכבוד מסוק מצוין.
אז איך אנחנו אומרים על הקופטר-איקס ? - הוא מסוק מצויין והמשתלם ביותר כיום
ובהתחשב בעובדה של לTREX450 לא יהיו חלפים בארץ , אני חושב שהעדיפות בארץ היא רק לCOPTERX , ומה גם מסתבר שכל בעלי הקופטר-איקס הם אנשים אמינים וכנים תורמים ועוזרים לחדשים ואיך שהוא אנשי הTREX עסוקים במלחמות חסרות תקווה !
ולך ידידי או שתרשום פה בפורום שטעית ולא שמת לב , או שמבחינתי הדיון הזה אבוד !
אני לא מנהל דיון עם אנשים לא "אמינים"
דודי (יבואן עם כוונות טובות).
דודי,
בוא נתחיל מזה שאין לי כוונה להוליך שולל אף אחד, אני מאמין שהחברים פה בפורום הם אנשים אינטלגנטים שיבדקו בעצמם לפני שיקנו.
הנסיון שלך להציג אותי כאדם לא ישר, לא כנה ולא אמין למרות שאינך מכיר אותי כלל ואף מעולם לא היתה אפילו לא החלפת הודעה פרטית ביננו חורג מגבולות הטעם הטוב ומביא את הדיון הנחמד שהיה פה לפסים אישים ומכוערים שחבל שהגעת אליהם.
בחרתי לבחור את המחיר הגבוהה מכיוון שחשבתי שזהו המסוק האיכותי ביותר של החברה אותה הנך מייצג (מה לעשות אני לא מפיץ) ומתוך הנחה שדגם שאיננו מיוצר לא ימצא באתר.
מדהים לראות כיצד כאשר משמיצים כל מסוק אחר בפורום הדבר עובר בשקט, אך בכל שרשור שבו אף לא משמיצים את הקופטר אלא מנסים לעשות השוואה בינו לבין מסוק אחר הרוחות סוערות ואתה או אחד מחבריך תוקפים בצורה גסה ולא ראויה את אותו האדם אשר העז להמליץ על מסוק שאיננו קופטרX.
אני מאמין שאם אתה באמת ובתמים בטוח שהמוצר אותו הנך מפיץ הוא המוביל אינך צריך להזדעק בכל פעם שמישהו ממליץ על מסוק אחר, אני לא רואה את אבי מספיד קונטרול או את רועי קופצים בכל פעם שאתם קוטלים את ה Belt CP (המסוק נבחר רק לצורך הדוגמא).
ובניגוד למה שאתה חושב אני לא מתפרנס מזה ואין לי שום קשר לאף בעל חנות בארץ ולמעשה אני בטוח לחלוטין שאף אחד מהם גם לא מכיר אותי, אני סתם חבר פורום שנמאס לו לראות קבוצה קטנה של מטיסים שאינם מאפשרים דיון פתוח וחופשי פה בפורום אלא קוטלים כל אפשרות אחת או דעה שונה מזו שלהם.
ולך דודי בתור בעל עסק ובעל אינטרס בנושא הייתי ממליץ לשמור על תגובות קצת יותר מאופקות ולתת למטיסים לנהל דיון מפרה וחסר אינטרסים בנושא.
ד"א,
החלק הזה בהודעה שלך לא מוסיף לך הרבה כבוד ואשמח מאוד אם תסירו או לפחות תתנצל בפני חלק גדול מהמטיסים בפורום (שאני לידעתך לא נמנה איתם)
"ומה גם מסתבר שכל בעלי הקופטר-איקס הם אנשים אמינים וכנים תורמים ועוזרים לחדשים ואיך שהוא אנשי הTREX עסוקים במלחמות חסרות תקווה !"
ROI
אתמול שוחחתי ארוכות עם דודי
התרשמתי שמדובר באדם חביב ביותר, עם כוונות טובות, וכמובן, כמו כולנו, רוצה גם לעשות לביתו
אף אחד לא עובד לחינם בימינו
החלק היפה אצלו, זה מחיר החלפים - מחירי אינטרנט!
זאת בעוד מחיר החלפים של ה BELT CP בארץ מרקיע שחקים (לא אציין שם, אבל חנות באזור המרכז גבתה ממני פעם 80 ש"ח עבור מיסב חד כווני של ה BELT, כאשר המחיר של מיסב כזה נע בין 2-5$)
יש לי את ה BELT כבר כשנה, ואולי מאוחר מדי, נפל לי האסימון
ה BELT, הוא כמו סוס טרויאני. הוא זול מאוד לרכישה התחלתית, אבל אח"כ אתה צריך משכנתא כדי לתחזק אותו
גילוי נאות - עד היום לא ריסקתי אותו ריסוק רציני אפילו פעם אחת, אבל אני סובל ממנו רבות
קראתי הרבה ברשת ושוחחתי גם עם אנשים, ומסקנותי כאלו:
תכנון הראש של ה BELT CP לקוי. יש הרבה חופשים, גם בחלקי האלומיניום. הדבר נובע ככל
הנראה מכך שהרבה יצרנים נכנסו לתחום הזה, והטולרנסים בייצור גדולים. כמו כן הוא סובל מבעית
היגוי בזנב, ודבר נוסף, בגלל שהגוף מפלסטיק, נדנדת הפלסטיק שיושבת על הגוף מצד ימין ומחוברת
ל- SWASH PLATE מפתחת חופש נוראי עם הזמן
לעומת זאת, לאחר קריאה מרובה בפורומים נחשבים, חלקי האלומיניום של ה COPTER X זהים
לחלוטין לאלה של ALIGN, רק עוברים תהליך ציפוי אחר.
הדוגמא הכי טובה שאני יכול לתת היא חברת כלי העבודה SKILL
החברה הינה חברת בד של BUSH, ומוכרת כלי עבודה באיכות של BUSH אבל תחת השם SKILL
חבל לטחון מים עושה רושם שננעלת על ה-COPTERX (מסוק טוב ללא ספק).
ואתה מחפש חיזוקים שה-בלט שלך דפוק ונחות,זה לגיטימי לשדרג ואם זה עושה לך
כיף -אדרבא!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דניאל דקל
הדוגמא הכי טובה שאני יכול לתת היא חברת כלי העבודה SKILL
החברה הינה חברת בד של BUSH, ומוכרת כלי עבודה באיכות של BUSH אבל תחת השם SKILL
ידעתי שיהיה שווה לעקוב אחרי הדיון הזה. סוף סוף משהו מעניין.
SKILL ו BOSCH זה באמת אותם מוצרים רק תחת מותג אחר ובאותה איכות? באמת תהיתי האם כדאי לקנות SKILL...
חברים יקרים בתור אחד שמחזיק גם T REX 450 וגם COPTER 450 אני חייב להסכים עם העלויות הנמוכות של חלקי החילוף של ה COPTER. אין מה להשוות במיוחד על זמינות החלקים בארץ שלושה ארבעה ימים זה אצלך.
תוך כדי כתיבת שורות אלו פתחתי חבילה של FRME של 500 שפורק במיוחד בשבילי מ COPTER 500
שגם אותו אני מחזיק.את ההזמנה ביצעתי במוצ"ש.
אין ויכוח על האיכויות הגבוהות של T REX למינהם השיקול שצריך לקחת בחשבון כפי שנאמר פה זה החלפים וזמינותם
חג שמח
:)ד"א ברוח ההשואות בשבוע האחרון מישהו יכול לעשות השוואה בין הHK לבין CX
??
תודה מראש
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Roi
דודי,
בוא נתחיל מזה שאין לי כוונה להוליך שולל אף אחד, אני מאמין שהחברים פה בפורום הם אנשים אינטלגנטים שיבדקו בעצמם לפני שיקנו.
הנסיון שלך להציג אותי כאדם לא ישר, לא כנה ולא אמין למרות שאינך מכיר אותי כלל ואף מעולם לא היתה אפילו לא החלפת הודעה פרטית ביננו חורג מגבולות הטעם הטוב ומביא את הדיון הנחמד שהיה פה לפסים אישים ומכוערים שחבל שהגעת אליהם.
בחרתי לבחור את המחיר הגבוהה מכיוון שחשבתי שזהו המסוק האיכותי ביותר של החברה אותה הנך מייצג (מה לעשות אני לא מפיץ) ומתוך הנחה שדגם שאיננו מיוצר לא ימצא באתר.
מדהים לראות כיצד כאשר משמיצים כל מסוק אחר בפורום הדבר עובר בשקט, אך בכל שרשור שבו אף לא משמיצים את הקופטר אלא מנסים לעשות השוואה בינו לבין מסוק אחר הרוחות סוערות ואתה או אחד מחבריך תוקפים בצורה גסה ולא ראויה את אותו האדם אשר העז להמליץ על מסוק שאיננו קופטרX.
אני מאמין שאם אתה באמת ובתמים בטוח שהמוצר אותו הנך מפיץ הוא המוביל אינך צריך להזדעק בכל פעם שמישהו ממליץ על מסוק אחר, אני לא רואה את אבי מספיד קונטרול או את רועי קופצים בכל פעם שאתם קוטלים את ה Belt CP (המסוק נבחר רק לצורך הדוגמא).
ובניגוד למה שאתה חושב אני לא מתפרנס מזה ואין לי שום קשר לאף בעל חנות בארץ ולמעשה אני בטוח לחלוטין שאף אחד מהם גם לא מכיר אותי, אני סתם חבר פורום שנמאס לו לראות קבוצה קטנה של מטיסים שאינם מאפשרים דיון פתוח וחופשי פה בפורום אלא קוטלים כל אפשרות אחת או דעה שונה מזו שלהם.
ולך דודי בתור בעל עסק ובעל אינטרס בנושא הייתי ממליץ לשמור על תגובות קצת יותר מאופקות ולתת למטיסים לנהל דיון מפרה וחסר אינטרסים בנושא.
ד"א,
החלק הזה בהודעה שלך לא מוסיף לך הרבה כבוד ואשמח מאוד אם תסירו או לפחות תתנצל בפני חלק גדול מהמטיסים בפורום (שאני לידעתך לא נמנה איתם)
"ומה גם מסתבר שכל בעלי הקופטר-איקס הם אנשים אמינים וכנים תורמים ועוזרים לחדשים ואיך שהוא אנשי הTREX עסוקים במלחמות חסרות תקווה !"
כל הכבוד!!!!! מילים כדורבנות!!!!
צחי