תגובה: יש לי ספק של מחשב ישן רציתי לדעת אם הוא יעבוד טוב בתור ספק למטען סוללות HK 6-1
מטען של 2 או 4 ערוצים נפרדים יש לו יתרונות רבים. אבל הוא מתקשה לטעון סוללות במתח גבוה או בתכולה גדולה. ולכן לכל מטען היתרונות שלו.
מקסימום קנה 2 מטענים של 50 וואט לשטח ופתור את העניין
תגובה: יש לי ספק של מחשב ישן רציתי לדעת אם הוא יעבוד טוב בתור ספק למטען סוללות HK 6-1
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yuvalko
מטען של 2 או 4 ערוצים נפרדים יש לו יתרונות רבים. אבל הוא מתקשה לטעון סוללות במתח גבוה או בתכולה גדולה. ולכן לכל מטען היתרונות שלו.
מקסימום קנה 2 מטענים של 50 וואט לשטח ופתור את העניין
יש לי כבר 2 של 50W ואחד של 200w נירא לי אני פשוט ילך ים כולם רק שאני לא יגמור את המצבר ***
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amit_rah
אז בעצם יצאתי טמבל שקניתי את המטען הזה!
היה עדיף לקנות מטען שמטעין 2 סוללות שכל יציאה היא 50W ולא מטען אחד שהוא 200W
איך אני יכול לדעת כל סוללה כמה C היא כאילו אתתם אומרים ליטעון על C1 ושיש סוללות שאפשר להטעין גם על 2C ו4C איך אני יודע כמה הסוללה שלי?
ואם אני עושה במטען FAST CHARGER (דיינו טעינה מהירה) על C1 זה בסדר או שגם זה לא טוב??!!
הקפצה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amit_rah
הקפצה
לא הבנתי על מה ההקפצה... אילו תשובות נוספות אתה מחפש?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yuvalko
לא הבנתי על מה ההקפצה... אילו תשובות נוספות אתה מחפש?
אמרתם שיש סוללות שניתן ליטעון אותן על 2C וגם על 4C
דהיינו אם הסוללה שלי בנפח 2200 שאני מטעין אני מטעין על 1C 2.2
איך אני יכול לדעת אם הסוללוה שלי מאפשר לי להטעין על 2C=4.4
בתודה עמית
עמית.
יש לך קישור לסוללות שלך? ודגם המדוייק ב 100%?
תצלם את כול הסולות שלך יחד בתמונה אחת כאשר רואים את הכיתוב עליהן.
אל תטעין את הסוללות שלך על 2C גם אם על פי היצרן אפשר...
אני לא הייתי עושה את זה.
רן ענבר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רן ענבר
עמית.
יש לך קישור לסוללות שלך? ודגם המדוייק ב 100%?
תצלם את כול הסולות שלך יחד בתמונה אחת כאשר רואים את הכיתוב עליהן.
אל תטעין את הסוללות שלך על 2C גם אם על פי היצרן אפשר...
אני לא הייתי עושה את זה.
רן ענבר
הנה הקישור
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...arehouse_.html
מעט מתחת לתאור המוצר ומעט מעל המחיר יש לך טבלה
בטבלה יש את מידות הסוללה ועוד נתונים
אחד הנתונים הוא Max Charge Rate (C):5
אם אתה שואל אותי?
אני לא הייתי טוען את הסוללה הזו ב 5C
וגם לא ב 2C
רק ב 1C!
אתה אדם מבוגר... תעשה מה שאתה מבין.
רן ענבר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רן ענבר
מעט מתחת לתאור המוצר ומעט מעל המחיר יש לך טבלה
בטבלה יש את מידות הסוללה ועוד נתונים
אחד הנתונים הוא Max Charge Rate (C):5
אם אתה שואל אותי?
אני לא הייתי טוען את הסוללה הזו ב 5C
וגם לא ב 2C
רק ב 1C!
אתה אדם מבוגר... תעשה מה שאתה מבין.
רן ענבר
אוקי ראיתי השכלתי תודה רבה אני בטוח שאני לא יטעין על 5C אולי רק בשטח על 2C בבית יש לי את כל הזמן שבעולם
והאמת שכרגע יש לי 3 מטענים אז נירא לי פשוט אני ילך עם כולם וזהו:cool:;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רן ענבר
אל תטען ב FAST CHARGERהחלק היחיד שנעשה מהיר יותר בטעינה הזו, זה הבאלנס
ודווקא הבאלנס הוא החלק הכי חשוב בטעינה.
וברוב המטענים של רוב החברות טעינה של FAST CHARGER היא ללא באלנס כלל. זה החלק שלוקח יותר זמן בטעינה אותו מקצרים בתוכנית זו.........
רן ענבר
אני ממש חושב שאתה לא מדייק. טעינה כדאי לעשות בהחלט ב- Fast charge כי כל מהלך הטעינה הוא רגיל לחילוטין. מה ששונה זה החיסכון בזמן שמוקדש בסוף הטעינה לאיזון המאוד מדויק בין התאים. זה הליך מיותר, כי בסך הכל כל הטעינה היא במצב קבוע של איזון בין התאים ובהחלט לא מה שאתה כותב: " היא ללא באלנס כלל" - ( לפחות בכל הסוללות שאני טוען בשנים האחרונות :) ) ולכן זה חוסך למטיס הרגיל בערך 10% עד 15% מזמן הטעינה במצב Balance ואולי אחוז אחד או שנים ממתח הסוללה. להקפיד על טעינה במצב balance כדאי למי שחשוב לו כל שבריר של הספק מהסוללה וזה לא המטיס הרגיל.