זה המדור של המחלקה הסגורה ???
דרור - אהבתי את המדבקות ( כולל אלף..) יש נוספות ?
Printable View
זה המדור של המחלקה הסגורה ???
דרור - אהבתי את המדבקות ( כולל אלף..) יש נוספות ?
נ.נ.ב.
אני צריך גוף של איזיסטאר לטובת המדע. למעשה אני צריך רק את החלק הקדמי ללא הבום כל שאם יש אחד מרוסק זה גם בסדר.. כל חברי פורום ה FPV יהנו מהתוצאה.
בוא קח..
תביא איתך את הבקר:)
לא מפעל כטב"מים ולא נעליים רק מצקת מרק פשוטה..
הפורטרט העצמי ההי ברגע של חולשה.. חשבתי להחליף חתימה..
ד"ש לאחמי.
איך בדיוק? להכניס את כל המרכיבים לתוך בכנף עצמה?
גיא,
איני מכיר אותך אישית ולא נוח לי לקחת גוף כזה ממך. אוותר על ההצעה. אגב מישהו אתמול בערב לקח את הבקר.
מצוין
יש לי חרטום מרוסק של האיזי הקודם שלי, אם אתה רוצה להשקיע בהדבקות שיוף ליטוש, מילוי שפכטל ועוד פעם שיוף ועוד פעם שפכטל וכ"ו (על מה אני מדבר זה מה שאתה עושה כל הזמן....:))
אתה יכול לקבל אותו אם אתה רוצה.
התכוונתי שתעשה מה שרצית לעשות מהתחלה - פוד מכובד, ולא את חומת ברלין שהדבקת שם.
הרחקת המשדר צרכיה להתבצע בכל מקרה. שאר הדברים נמצאים בפוד המרכזי. עוד מעט יהיה לו גם fairing
מוטי הטיסן טס ניפלא.
כל הכבוד
סתם שאלת תם למעיין,
למה האנטנה צריכה להתנגד לזרימה? מדוע לא לשימה מזדקרת לפנים כמו צינור פיטו? ובהמשך לכך למה לא להתקין את כל הגשעפט בחזית עם האנטנה מצביעה קדימה?
בכל מקרה אם אתה רוצה להיות אוירודינמי ועדיין לזקר את האנטנה כפי שהיא בתמונה, האנטנה היא הגוף ה"מעצבן" את הזרימה ופחות המארז האלקטרוני, עשה לה גם חיפוי בפרופיל כנף סימטרי (למשל מקלקר חתוך בCNC). (אם אתה צריך DXF תתקשר ותן לי מידות)....
לכל אנטנה יש מפה אופקית ואנכית של ההגבר שלה.
לדוגמא:
עבור אנטנה אומני רגילה (WHIP בשפת העם) נקבל :
http://www.caworldwifi.com/image.php?id=5&type=D
ב HORIZONTAL, (כלומר מבט על) יש כיסוי יפה של 360 מעלות מסביב.
אך אם נסתכל מהצד, הטבעת הזאת יחסית צרה, וב 90 מעלות מעלה ומטה ממנה נקבל הגבר אפסי.
כמובן שהמפה משתנה מאנטנה לאנטנה, הזווית פתיחה, ההגבר בכל נקודה. כמו כן זה ממש לא חייב להיות סימטרי למעלה ולמטה. ישנן אנטנות עם פתיחה רחבה יותר לאחד הכיוונים, וזה הצד שעדיף שיהיה מופנה לקרקע, כמו שדרימר אמר.
הצורה הזאת יוצרת בייגל הניצב לאנטנה. אם נמקם את האנטנה כמו צינור פיטו אז לא יהיה כיסוי טוב יחסית לעמדת השידור, בגלל זה האנטנה צריכה להיות ניצבת....
אפשר לתת לה מעטה אווירודינמי בצורה של טיפה אם מפריע לכם הגרר...
בכל מקרה, חשוב ומומלץ למקם את האנטנה של המקלט מחוץ ל"בייגל". זאת אומרת שלשלוח את המשדר לקצה הכנף לא ממש עוזר.... הוא נישאר בתחום החזק של האנטנה.
צריך לשנות את הגובה או לשחרר את האנטנה שתהיה תלוי מתחת לטיסן.....
וזה מנסיון מר של טיסנים שאיבדו רדיו במרחק סביר.... (אין כמו לראות מהקוקפיט טיסת קמיקאזי היישר לריצפה.....)
אנטנת PATCH מרובעת נותנת מפה כזאת:
http://www.caworldwifi.com/image.php?id=6&type=D
גיא הבעיה היא לא "רעש" למקלט RC אלא רעש שיוצר המשדר לסרווים. הרחקתו שמה קץ לתופעת הרעשים - קל ויעיל יותר מסיכוך (למרות שלא בא במקומו אלא בנוסף)
רעשים ששונים מתדר השידור קטנים בצורה משמועתית ככל שמרחיקים את המשדר מהגורם שסובל מהרעש.