אני לא יודע לומר בצורה ודאית.
בדרך כלל יש תאימות בין המקלטים והמשדרים של חברת טרקסס אבל אין לי וודאות לכלום...
ד"א אין לי ודאות לגבי המסקנה שהסקת על זה שהלך השלט.
רן ענבר
Printable View
אני לא יודע לומר בצורה ודאית.
בדרך כלל יש תאימות בין המקלטים והמשדרים של חברת טרקסס אבל אין לי וודאות לכלום...
ד"א אין לי ודאות לגבי המסקנה שהסקת על זה שהלך השלט.
רן ענבר
השלט הלך כי חברתי תשלט של האימקס בחנות עשיתי BIND והרכב עבד פיקס.(אני כרגע מתנחל על שלט ומקלט של חבר)
שזה קרה היה גם דילי בן הלחיצה בגז עד שהרכב התחיל לסוע...(עם השלט שלי עם שלט אחר אין שום דילי והכל עובד)
השלט אצלי תקוע על משהו אין הגה ואין גז,רק הכפתורים לתכנות עובדים ועשיתי את כל הפעולות שיכולות להיות......זה לא זה ועם השלט של האימקס זה כן עובד לי הBIND אז אני בטוח שזה השלט.
והבקר שעשיתי בחנות הם הBIND חזר לכתום קבוע כמו שהוא אמור להיות.....עם השלט שלי הוא צהוב מהבהב.
וזה לא נורא גם אם השלט שלי תקוע על איזה פונקציה ולא יודע איזה מעדיף לשלם לו 100 מאשר לשבור עוד יותר תראש על זה.
אין לי נסיון (עוד) עם רכבים, אבל יכול להיות שיש הגדרה בשלט שהילד שינה ואתה לא מכיר, תנסה לשחזר הגדרות ייצרן בשלט ותעשה BIND מחדש
עשיתי הכל,והכרתי ליפני חדש חבר מאתר אחר שיש לו ידע גדול עם מכוניות ושחזרנו ביחד את הוראות היצרן מהאתר,כולל BIND מחדש.(בשטח עברנו על הכל זה לא זה)
וזה לא בעיה בנו....כי עם שלט אחר של האימקס שבדקתי בחנות זה כן עבד שעשיתי BIND וזהו הרכב נוסע מצויין בלי בעיות לקחתי ממנו את השלט בחנות כדאי לבדוק שהשלט אכן בעיה וזה זה.
אני ביום ראשון מביא שלט חדש מבחור שהזמין וחשב שזה יתאים לו לסאמיט והזמין את השלט הרגיל 2 ערוצים במקום 4 ערוצים.
תודה לכולם על העזרה ובמיוחד לרן......אולי הבעיה לא היית בכיולים אבל למדתי מהאשכול פה המון :)
אחרי שאתה מחליף את השלט... תעביר אלי את השלט התקול...
אם אצליח לסדר אותו...אחזיר לך אותו תקין.
רן ענבר
אם אתה מצליח לתקן אותו אתה מכשף כנראה...***.
יש לי תחושה שתצליח לסדר אותו...אם נעבור במודיעין ניצור קשר :p
קודם תחליף שלט, תסיע ותהנה.
אחר כך נדבר בפרטי.
רן ענבר