ליאור לא טוען כלום
מודעות כאלו הן נוסח "טראקסס שולטטט"
הודעות שלא מובילות לשום מקום.
רן ענבר
Printable View
ליאור לא טוען כלום
מודעות כאלו הן נוסח "טראקסס שולטטט"
הודעות שלא מובילות לשום מקום.
רן ענבר
סליחה שאני נדחף אבל לא אהבתי כל כך את התגובה של חבר פה בפורום אני רוצה לחלוק על דעתו הוא אמר שהrc8 רכב גרוע זה ממש אבל ממש לא נכון מנסיון! זה רכב מהנה מאוד וחזק בטירוף בעל איכות מטורפת ממש צריך להתאים רק מערכת נכונה וסרוו טוב וזה רכב מדהים אני לא יודע איזה נסיון יש לך איתו אבל אני אומר מהניסיון שלי זה רכב מדהים ואיכותי אני מאוד ממליץ עליו רכב פיגוז
לדעתי לא צריך תמיד לחפש את ״הכי טוב״, ראיתי יותר מידי חברה שקנו את הטוב ביותר, שפכו על הרכב סה״כ יותר מ6000₪ ולאחר חודשיים שלושה הוא עמד למכירה בפחות מחצי מחיר...
לדעתי הרבה יותר הגיוני לרכוש את ה mt4 מחו״ל + צמיגי בדלנס מודבקים ב-400₪ + ספור/פיניון בכמה עשרות שקלים ולסגור עניין.
יוצא סה״כ 2700₪ ויש לך אחלה רכב ואם נמאס לך אז סביר להניח שתוכל למכור אותו במחיר קרוב למה שהשקעת.
אין ספק שאסוסיאטד היא חברה טובה, אך גם טנדר טייגר (הבעלים אגב) חברה מעולה.
אגב עכשיו הרכבים החדשים של טנדר טייגר שואלים הרבה אלמנטים מאסוסיאטד ויש להם אפילו רכבים מקבילים עם עיצוב מגניב יותר.
הרכבים החדשים שלהם קוצרים ביקורות מעולות בחו״ל ואני בהחלט הייתי שוקל אותם.
הינה דוגמה של בחור שאני אישית דיי מעריך:
http://youtu.be/B07Hl3bLdWQ
ויש גם את זה:
http://www.bigsquidrc.com/thunder-ti...-buggy-review/
לדעתי זה רכב מעניין יותר מטראגי, אבל זה מאוד אישי.
http://youtu.be/2xHpZLsO_lA
ויש כמובן את ה yeti xl של אקסיאל שלדעתי יכול לספק טונות של הנאה לבאשינג, כנראה הרבה יותר מטראגי.
יש לו קיט מעולה..
והוא אפילו לא כל כך יקר (אבל גם לא זול במיוחד).
אלון, לגבי הייטי XL (גרסת RTR), הרכב אכן מרשים מאוד אבל הבנתי מחברה בארץ (יש 4 שקנו ביחד) ומפורומים בחו"ל שהוא מצריך הוצאה נוספת לא קטנה בכדי לעמוד בגודל ובעוצמה שלו. חלק מהפלסטיקה לא מצליחה לתמוך בכח של הרכב עקב משקלו הגבוה והגלגלים הגדולים, המשולשים סופר בעייתיים ועוד. הקיט בהחלט עדיף אבל גם כאן יש הוצאות גבוהות נוספות.
יכול להיות שיש עוד הוצאות.
לקיט יש דיי הרבה שיפורים על פני ה rtr שממש עושים את ההבדל.
משולשים זו הצרה הכי קטנה לדעתי, אני מניח ש RPM יטפלו בזה (אם לא טיפלו כבר).
הקיט כמובן דורש אלקטרוניקה שזו עוד הוצאה.
מערכת טובה תעלה 800-1000₪, שלט עוד 150₪, סרוו עוד 50₪ (כן, סרוו מעולה שלא נופל מסרוו ב-500₪).
אבל אז אתה מקבל את אחת המכוניות המעניינות לבאשינג, הרבה יותר מטראגי לדעתי.
לדעתי זה עולם אחר, טראגי זה סוג של פשרה, רכב טוב גם לבאשינג וגם למסלול, ורסטילי.
היטי XL עולה עליו בבאשינג בכמה רמות, יכולה להיות מעולה בדיונות ועם מערכת סנסור היא גם יכולה לזחול לא רע בכלל, אך תשכח ממסלול.
בסופו של דבר זה עניין של העדפה אישית.
אני יודע במה אני הייתי בוחר..
ממה שראיתי קשה לשלוט על הרכב במהירויות גבוהות ובנוסף יש גם צורך להחליף את זרועות ההיגוי של הרכב על המקום.
מערכת טובה עולה בין 900 עד 1300 ש"ח אם לא תפסו אותך במכס. שלט סביר עולה עוד 400 ש"ח מינימום - אם התכוונת לFlysky אז יותר פשוט לזרוק את הכסף ישירות לפח. סרוו למפלצת הזו עולה מינימום 80 דולר - איזה סרוו אתה ממליץ שעולה 50 ש"ח?
מערכת של hobbywing סנסור 150 אמפר עולה 800₪ ומתפקדת לא פחות טוב מקסטל.
שלט של flysky יהיה לא פחות טוב משלט שמקבלים ב RTR, להיפך, הוא יהיה הרבה יותר טוב.
אבל אני אישית הייתי ממליץ על ה radiolink RC3G, שלט ארבע ערוצים עם מיקסרים, ABS, ג׳ירו ועוד ובמחיר של 200₪.
מניסיון שלי הוא עושה את העבודה (לי יש את הגירסה ללא הג׳ירו)
סרוו אני אישית ממליץ על towerpro 958, חזק זריז שקט ואמין.
יזיז את הגלגלים של היטי XL בלי בעיה.
מניסיון שלי (ושל עוד רבים בעלום) הוא עובד טוב יותר מסוויים ממותגם כמו סווקס או הייטק.
אם אתה לא מאמין אז תשקיע 50₪ ותבדוק אותי.. :rolleyes: