תגובה להודעה: חנות helidirect - למי יש ניסיון?
להבא תזמין מהונג קונג בדואר רשום
מעולם לא היתה שם רבע בעייה
היום אחרי עשרות חבילות שנשלחו לי ממקומות שונים בעולם,אני משתדל לקנות רק בחנויות הונגקונגיות
הזמנה משרות בלדרות, זו הזמנה של צרות ועלות מטורפת
אגב,יותר מ60 משלוחים שונים,בסכומים שונים, חלקם עד 700$למשלוח ושילמתי מכס רק פעמיים, וגם זה בגלל טעויות שלי
אלון,
המשלוח ב-ups, dhl, fedex ושות יכול לעלות פי כמה וכמה ממשלוח בדואר. אפילו פי 4-5 !
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נאור
תוסיף עמלת שחרור 160ש"ח + -
ומשלוח הרבה יותר יקר
לגבי עלות המשלוח אתה צודק. איך אומרים - "על איכות משלמים". אם אפשר להמתין והמשלוח לא דחוף, בהחלט אין הצדקה לשלם יותר.
לגבי עמלת השחרור זה אמור להיות כלול במחיר השילוח הבינ"ל. נכון ש-ems מנסים "להשחיל" כל מיני אגרות אבל כרגע עקב דיון בבימ"ש הם נסוגו ונותנים ללקוח אפשרות לבחור מי ישחרר עבורו את הסחורה במכס.
למזלי אשתי עובדת בתחום השילוח הבינ"ל כך שסיוע של עמיל מכס זמין לי תמיד ולרוב ללא עלות.
יאללה, העיקר שהגיע ועכשיו אני מרביץ cycling לסוללות שלי כל הסופ"ש :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
להבא תזמין מהונג קונג בדואר רשום
מעולם לא היתה שם רבע בעייה
היום אחרי עשרות חבילות שנשלחו לי ממקומות שונים בעולם,אני משתדל לקנות רק בחנויות הונגקונגיות
הזמנה משרות בלדרות, זו הזמנה של צרות ועלות מטורפת
אגב,יותר מ60 משלוחים שונים,בסכומים שונים, חלקם עד 700$למשלוח ושילמתי מכס רק פעמיים, וגם זה בגלל טעויות שלי
אני די מסכים אתך, מה-גם שהיה לי ניסיון מצוין עם helikraft.
לצערי הפעם המטען הספציפי שרציתי הופיע רק בקטלוג של helidirect ולא באף חנות אחרת. אולי אם הייתי יודע ש-usps יעכבו אותי ככה הייתי כותב לחנות ב-hk ומבקש לברר אם יוכלו למכור לי מטען כזה.