תגובה להודעה: הקונה מגנב פטור?
מישהו ניסה להפעיל את המוצר מ EBAY עם שלט BELT CP מקורי? יש לי כבל שממיר את זה לחיבור מונו אבל אני מבין שלא תמיד זה עובד (כמו במקרה של DX7).
כל התוכנות עולות עם הדונגל, אבל אף אחת לא מוכנה לזהות את הDX7.
אז היום אחרי שהתייאשתי, קניתי ממישהו שלט USB ארבעה ערוצים מצו'קמק של ESKY והוא עובד כמו שצריך, אבל אם אני מחבר את הדונגל הסיני התוכנות שלו עולות ולא מזהות את השלט. רק עם תוכנת אמולטור (כשהדונגל הסיני מנותק).
אז אם למישהו יש פוטאבה ורוצה את הכבל-דונגל ודיסק ההתקנות שלי בשביל להפעיל את הפיניקס והריפלקס - אני מוכר את הכל ואפילו בזול.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
כל התוכנות עולות עם הדונגל, אבל אף אחת לא מוכנה לזהות את הDX7.
אז היום אחרי שהתייאשתי, קניתי ממישהו שלט USB ארבעה ערוצים מצו'קמק של ESKY והוא עובד כמו שצריך, אבל אם אני מחבר את הדונגל הסיני התוכנות שלו עולות ולא מזהות את השלט. רק עם תוכנת אמולטור (כשהדונגל הסיני מנותק).
אז אם למישהו יש פוטאבה ורוצה את הכבל-דונגל ודיסק ההתקנות שלי בשביל להפעיל את הפיניקס והריפלקס - אני מוכר את הכל ואפילו בזול.
לדעתי אתה יכול להפעיל את הרילפלייט ואת האירופליי עם השלט USB כי הם סימולטורים שמוכנים לקבל גם ג'ויסטיק במקביל לדונגל,אתה צריך בסימולטור(ים) להגדיר שלט נוסף (נוסף לדונגל האל' מהסיני).
אני אבדוק את זה אצלי מחר.
את הפניקס והריפלקס אין סיכויי שתוכל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
vinay
מישהו ניסה להפעיל את המוצר מ EBAY עם שלט BELT CP מקורי? יש לי כבל שממיר את זה לחיבור מונו אבל אני מבין שלא תמיד זה עובד (כמו במקרה של DX7).
השלט של הבלט סיפי יכול לעבוד בשתי הצורות, PPM וכג'יסטיק.
יש מפסקים מאחורי הסוללות שצריך לשנות.
טיפ, תרשום לך את מצבם לפני השינוי ואלתשכח להחזיר לפני שאתה מטיס!