אני מהמר על להיט בטוח. כל מה שאליין נוגעים נהייה זהב.
Printable View
אני מהמר על להיט בטוח. כל מה שאליין נוגעים נהייה זהב.
זה נכון.
כנראה שהדלקים לתחביב לא הולכים לרדת בקרוב---> :D
למי שרוצה בנזין, ניתן להתקין מנוע כזה, ללא הסבה כלל.
http://www.mscomposit.com/motors/nit...-ignition.html
רועי
התכוונת לדגם הזה:
http://www.mscomposit.com/motors/gas...-ignition.html
הדגם שציינת הוא לטיסנים וגם מותאם לסל"ד נמוך יותר.
אין ספק שאם המנוע טוב (כ 3 כ"ס לפי חישוב של 2240/735) אז הוא לא נופל בהרבה מהניטרו והחיסכון בעלויות הדלק שווה !!!
תקן אותי אם אני טועה בחישוב ההספק.
צודק לחלוטין, טעות שלי בקישור.
הנקודה היחידה היא שההספק יחסית נמוך כיוון שמדובר במנוע בנזין בגודל 91, שאר ההסבות בשוק מסתמכות על מנועים גדולים יותר (וכבדים גם).
בכל אופן לא נראה שהמנועים הללו פופלריים בכלל, כמעט ואין מידע לגביהם, בכלל ווברה לא נפוץ כל כך.
עוד תוספת קטנה לקישור שלי
באתר מצויין שהמוצר אינו קיים יותר והשאלה האם הכוונה למלאי או לדגם?
בכל מקרה האם ראית את המנוע הנ"ל או דומה מבחינת נתונים בפעולה על מסוק 90?
כמו שציינת מסוקי 90 המונעים ע"י בנזין סוחבים בד"כ מנועים גדולים ומסורבלים יותר והיה מעניין לראות מסוק 90 עם מנוע כזה משום שמבחינת הספק וסל"ד אין שינוי משמעותי מהניטרו (חשוב לציין לגבי מטיס שאינו מבצע תימרונים אגרסיביים).
המוצר אינו קיים אצלהם במלאי.
לא ראיתי את הדגם הספציפי בפעולה, ראיתי מסוקי 90 אחרים עם מנועי בנזין אחרים.
לגבי ההספק, יש לך טעות, מנועי בנזין בגדלי 91-160 מייצרים בין 2.2-3 כ"ס.
מנוע ניטרו 91 מייצר 3.4 כ"ס ועם משקל נמוך בהרבה.
באתר מצויין 2.24KW הספק שהם 2240W
כ"ס מוגדר כ 735W
מכאן שמדובר במנוע של 3 כ"ס למרות שגם לי הדבר נראה תמוהה מבחינת נפח המנוע הספציפי הזה לעומת מה שמקובל לשים בד"כ במסוקי 90.
איפה הטעות?
אין טעות מבחינת החישוב, הכוונה הייתה שבכל זאת יחס הכוח למשקל של מנוע ניטרו 91 טוב יותר משל המנוע המדובר.
רוצה סרטון!!!!
רועי
מבחינת הספק וסל"ד אין בעיה, לפחות על הנייר המנוע נותן ביצועים נחותים בכ 10% ממנוע ניטרו בעל נפח זהה וזה יותר מטוב ושוב למטיס שאינו מבצע 3D חריף עם המסוק.
אין לי ניסיון הטסה עם מנועי בנזין אבל מהתרשמות בשטח ממסוקי בנזין שראיתי נשמע שבעיית חוסר ההספק ממנה הם סובלים נובעת מהחשה איטית יותר ובאופן משמעותי של המנוע לעומת הניטרו דבר שגורם לתחושת חוסר הכוח ויתכן שזו הסיבה שמרכיבים מנועים גדולים יותר על מנת לפצות בהספק גם כשהסל"ד יורד מעט במהלך הטיסה.
אני מדגיש זאת דעה מהתרשמות אישית בלבד.
אמיר
גם אני הייתי שמח לסירטון, אחרי הכל אני בודק את הכדאיות של סטאפ כזה כחלק מהתלבטות לפני קנייה.
בינתיים לא מצאתי סרט שיכול להמחיש את הביצועים של המנוע הזה על מסוק 90 :(
אם תמצא אשמח לראות
ציקי
מצאתי סרטון מחולק לשני חלקים (המראה וטיסה)
http://www.youtube.com/watch?v=qzepzxSYnx8
http://www.youtube.com/watch?v=1n2xnnNrKog
אומנם לא עם המנוע הנ"ל אלא לדעתי עם נפח גדול יותר (תואם למה שאליין מכוונים) אבל בהחלט כלי מרשים.
אהבתי את ההתנעה !
והרעש - מכסחת דשא מעופפת :D
עושה רושם שהביצועים לא רעים בכלל יחסית לעלויות הדלק כמובן.
שווה צפייה
תגביר קצת את הרמקולים ותשמע את ירידת הסל"ד המשמעותית (יחסית לניטרו) כאשר הוא מבצע 3D בסיסי
מנוע נשמע מאוד מתאמץ (ומזכיר קצת חרמש)
אני מאמין שאם היה מאמץ יותר את המסוק המנוע היה נחנק (כמו שאתה עוזב את הקלאץ ולוחץ על ברקס בו זמנית)ונכבה
אבל אהבתי את ההתנעה
יש גם את האפשרות הזאת
Trex 600N impreza turbo
****** :D:D:D
חזק ביותר
אבי
אין ויכוח, מנוע בנזין כבד יותר (המסוק בסרט שוקל 6.5 קילו),מפתח פחות כוח יחסית לנפח ואינו מתאים כניראה למטיס 3D מקצוען.
קיימת ירידה בסל"ד אבל לא עושה רושם שגורמת למנוע להחנק.
מנועי הבנזין נחשבים לאמינים מאד ובשימוש וכראייה משתמשים במסוקי בנזין לצרכי צילום והטסות ממושכות (הרבה מעבר ל 12 דקות טיסה).
בכל זאת עם עובדות לא ניתן להתווכח
מחירי הדלקים עלו מאד בשנתיים האחרונות +- 25-30% וכפי הנראה עוד היד נטויה!
מסוק 90 ניטרו הוא שתיין לא קטן עם עלות דלק של כ 20 ש"ח ויותר לטיסה של כ 12 דקות.
לא כולנו בתחביב מטיסי 3D מקצועיים ולכן פיתרון הבנזין ודאי יתאים להמון אנשים בתחום שמחפשים מסוק גדול, מרשים עם עלויות שוטפות סבירות.
המסוקים של אליין מספקים את הסחורה מבחינת עלויות הקיט ,איכותם,זמינות חלפים,שידרוגים וכו... (אני לא חסיד של אליין אבל מבחינת עלות מול תועלת ואיכות הם במקום גבוה).
לכן שילוב של מסוקים אלו בתחום הבנזין לדעתי בעל פוטנציאל גבוה מסוק זול יחסית בשילוב עלויות שוטפות זולות מאד (יותר מ 50% במחיר הדלק משום שצריכת הדלק גם יותר נמוכה).
בחו"ל רואים אותם יותר ובארץ הם לא נפוצים לכן נצטרך להמתין ולראות אם העניין יתפוס.
ציקי
המנוע בסירטון הינו מסוג Zenoah G270RC, מנוע המיועד לרוב לרכבי שלט גדולים ולסירות גדולות.
מניסיוני עם מספר מנועים כאלו, הם כבדים מאוד, באיזור 2.5 קילו בעקבות גלגל התנופה והצתה מסוג מגנטו.
אמינים מאוד אבל לא ממש מתאימים למסוק, לזנואה יש דגם אחר המיועד למסוג ששוקל פחות, מאיזושהי סיבה הוא גם לא פופולרי במיוחד.
המנוע ש-ALIGN מפתחים אמור לפתור את כל הבעיות האלו, המנוע שלהם יעבוד עם הצתה אלקטרונית, כך שהמנוע לא יסבול מכל מיני סרחי עודף, ואמור לפתח הספק גבוה יותר, לדעתי הם יהיו הראשונים שיוציאו מסוק בנזין עם יכולות אמיתיות.
רועי
מעניין מאד, לא ידעתי שאליין עובדים גם על המנוע עצמו, עכשיו באמת יש למה לצפות!
בעניין הכח של ה G270 ,לא מיועד למסוקים ואולי גם מסורבל מעט אבל בהחלט לא מנוע חלש.
אתה שוכח שמשקל המסוק הוא 6.5 קילו לפי הנתונים בסרט ששקולים לשני מסוקי 600 !!!
אגב בעניין המשקל נראה ש ה 700 של אליין יהיה אחד מהמסוקים המתאימים ביותר למנוע בנזין בגלל העובדה שמשקל הגוף שלו יחסית נמוך בכחצי קילו לעומת מסוקי 90 אחרים וזה מהווה יתרון.
נו... שיצא כבר ונוכל להתרשם ואם זה לא ישכנע נאלץ לבחון את כדאיות החשמלי (אופרה אחרת לגמרי).
כול הכבוד לאליין האלה ואולי מי יודע ב3d מסטר הבא ניראה ניצנים ריאשונים. כי באמת מחירי הניטרו האלה גובלים כבר בבלתי ניסבל!
עוד סרטון חדש של הכלי החדש של ALIGN שכמעט כאן...
תהנו!
חבל על הזמן !!!
נחמד מאד, אם כי ניתן לראות שהמנוע עדיין לא עובד חלק מספיק. אפשר לראות איך הזנב קופץ ימינה ושמאלה בהתאמה לגמגומים מהמנוע.
עדיין, מרשים ביותר, בהשוואה למה שאני זוכר ממסוקי הבנזין של פעם.