הוחלפה תמונה - היתה תמונה של "מקורי"
Printable View
דני, עדיין, יש פה תקדים של מוצרים תואמי ספקטרום שיוכלו למצוא את דרכם לתוך עטיפות מזוייפות ולהימכר במחיר גבוה במקום מקלטים מקוריים.
הסטוק נמצא על 784-!!!
וכבר התחילו לתת תגובות..
ויש גם "מקורי" בזול:
http://cgi.ebay.com/Spektrum-DX6i-DX...item3efdc671eb
אני קונה כמה כאלה להדביק מתחת לAXN שיהיה לי על מה לנחות. :cool:
אם ה4 ערוצים היה ממש ממש זול הייתי קונה כדי לבחון אותו אבל הוא כרגע נמכר באותו מחיר כמו ה6, אז חבל לי ״להשקיע״ בו.
נחמד מאוד שספקטרום מזהירים אותנו...
אבל...
כשיש תקלות במערכות ספקטרום מקוריות, שלטים ומקלטים, מישהו מחברת ספקטרום מגיע אלינו לתקן? להחליף? או אולי מספיקה האזהרה שלהם לגבי פלאג המדריך שיכול לשרוף את המכשיר כדי להסיר את האחריות שלהם?
תקלות רכב בייצור מטופלות קומפלט על חשבון היצרנים בקרבה מיידית. מה עם ספקטרומים לקויים?
האאא :D:confused:
הם מזהירים כדי שנקנה רק את הסחורה שלהם....;)
מעיין,
זה לא בעניין שנשבר הסטיק, זה בעניין התלונות הרבות על DX5, DX6I שלא ניתנות לראייה בעין.
כמו כן זה שקיבלתי את השלט חדש ממישהו שהוא לא חנות או יבואן, יענו מצד ג,' זה מוחק את אחריות החברה כלומר האחריות מודבקת לקונה הראשוני ולא למכשיר. כשאתה קונה מחשב, לדיסק יש 3 שנים אחריות של היצרן גם אם העברת אותו לצפון קוריאנים.
בכל מקרה הספקטרום שלי עדיין ממתין בארון :D
יאלה ספקטרום הביתה :mad:
גם אם קנית את השלט ממישהו והוא קנה בארץ הייבואן ייתן לך שירות. אתה יכול להגיד שבאת בשמו או שהוא יכול להתקשר לייבואן ולהגיד שהוא שולח מישהו.. אפשר למצוא פתרון - אני לא מאמין שמישהו יעשה כאלו משחקים ואם הוא יעשה, הוא יעשה אותם פעם אחת בלבד:rolleyes:
מה תלונות שלא ניתנות לראיה? אני יכול להגיד אותו דבר על אלוהים. אני לא רוצה לחטוף את השרשור. לטובת הנושא שלך אתה מוזמן לפתוח שרשור בנושא/ליצור איתי קשר בפרטי או להתקשר אלי. אני מבטיח להתייחס לכל שרשור הגיוני בנושא.
טוב, אנחנו לא מתייחסים פה ליבואנים וכו'. אנחנו מתייחסים לאזהרות של ספקטרום לגבי הסיני ופשוט באתר של ספקטרום יש את ההתייחסות להסרת האחריות לגבי "צד ג'" יענו האחריות אינה למכשיר שלהם :D
בכל מקרה אני עם הסיני :) ועד כה הוא הוכיח את עצמו לכל אורך שורת המכשירים והאביזרים שרכשתי ממנו עם כל הניקנוקים פה על השלטים הסיניים בלי קפיצות התדר.
וכבר הזמנתי דוגמית של תואם ספקטרום תפוזי.
מכל ההודעות פה ובפורום השכן על פישולים של מקלטי ספקטרום "אורגינל" אני לא רואה מניעה שלא לנסות גם את המוצר הזה ואז אני מוכן ללכת איתו ועם "אורגינל" ולבדוק. בכל מקרה אני לא מתחייב לאכול את כובע ה eFLY שלי או כל כובע אחר. את זה ספקטרום צריכים לעשות ;)
נ.ב. זה בדיוק כמו עם שידורי המונדיאל בערוץ 1. כל מי שיש לו קצת שכל בראש וידע באלקטרוניקה יכול לבנות לבד מקלט שיקלוט את השידורים. לא צריך רשיון לבנות מקלט ואפילו למכור אותו. אם הוא ישלם אגרה זה כבר עניין אחר.
זה לה מה שהבנתי מדבריך. אני בעד מקלטים סינים לספקטרום. מאוד בעד!
הם בטוח יותר טובים מהמקור :D
זו גירסת 6 ערוצים למקלט ה"מעוך" הקודם שהיה 4 ערוצים...
זה במלאי!
מישהו הזמין?
ברגע שזה יהיה במלאי- אני בטוח אזמין!
מתאים לשוקפלאיירים. המשקל ללא השרינק- 2.2 גרם!
זה במלאי עכשיו
מ-ע-ו-ל-ה
2 כבר בדרך אלי :D
זה הסיכוי שהספקטרום יצא מהארון
משום שאף אחד לא כתב שום מילה על המקלט הזה אני מקפיץ את השירשור.
היום אספתי אותו מהדואר, לקח לו בסך הכל חודשיים וחצי מהקניה אל ההודעה בדואר.
המקלט נראה מאסיבי יותר מהAR6100 בגלל מעטפת הפלסטיק, והוא מטעט גדול יותר ושוקל פי שניים (10 גרם לעומת 5).
המדבקה ששמו עליו באיכות ירודה ומדגישה בלי שום נסיון להכחיש שמדובר בתוצרת סין. גאווה לאומית.
הנה כמה תמונות - נשבע שאין פה פוטושופ, הוא באמת כתום מאוד מאוד:
http://www.efly.co.il/forums/attachm...1&d=1281678231
http://www.efly.co.il/forums/attachm...1&d=1281678231
באמת לאחרונה קיבלתי כמעט כל יום התרעות עליו, צריך להשוות אותו עם אחיו בעל השרינק (רק בתמונה- שלי הגיע ערום וקרררר לו :D)
וואן, כתום זה מגניב...:p
הכתום שלי בדרך גם. תן התרשמות מהביצועים :confused:
יש לי את השחור (הערום בעצם) ואני מאוד מרוצה ממנו. נראה שמתפקד יפה על האקסטרה שלי.
השאלה לגבי התפקוד כי הוא שונה - עם אנטנה אחת ולא שתיים...
אל תבנה על זה שיש רק אנטנה אחת, אני לא אתפלא אם השניה מודפסת על המעגל ;)
התפוז חזר למלאי למעוניינים...
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=11965
דיון עם מעל 70 תגובות ו 1300 צפיות, ואף אחד לא בדק את הנתון הכי חשוב, מה המתח המינימלי שהמקלט עובד?
אייל לא דיווחת לאחרונה על בעיית טווח עם המקלט "הכתום"?
זו לא היתה בעיה של המקלט הספציפי, אותה בעיה חזרה גם עם AR6100. פשוט מיקמתי את הסוללה ממש צמוד למקלט וזה גרם כנראה לחסימה של הקליטה. אני צריך בסופ"ש הקרוב לבדוק את זה שוב אחרי סידור מחדש של האלקטרוניקה.
אולי זה פשוט בגלל שאני עם ספקטרום וזה חרא כאקסיומה.
מעל 30 רוויוס, חוץ משניים כולם נתנו 5 כוכבים בבינדינג לDX-ים ו-JR-ים. התפוז המכני עובד... :)