היי עודד
האם מנסיונך, בכל מקרה נידרש לשלם את העמלה של EMS? החבילה בערך כולל של 14.99$ סה״כ...
ועל כמה עמלה מדובר?
אני מנסה לבטל, כבר עדיפה המזוודה של אייס שזמינה לי פה קרוב בלי להמתין ובלי כלום
Printable View
היי עודד
האם מנסיונך, בכל מקרה נידרש לשלם את העמלה של EMS? החבילה בערך כולל של 14.99$ סה״כ...
ועל כמה עמלה מדובר?
אני מנסה לבטל, כבר עדיפה המזוודה של אייס שזמינה לי פה קרוב בלי להמתין ובלי כלום
לי לרוב היתה עמלה של 25 שח. ששלחו לי ב אי אמ אס.
רק לי עדיין לא עדכנו...:(
עדכון ,
הבוקר קיבלתי מהם מייל שהמזוודה לא במלאי , ונותנים לי לבחור כסף חזרה\קנייה אחרת...
שרלטנות או שאיחרתי בדקות ספורות?:confused:
גם אני ראיתי באייס את המזוודה ואני יקנה אותה ומקסימום עושים עוד חציצות לסוללות וחכו'
60 שקל שווה מאודדדדדדדד ומתאים בדיוק לשלט
מישהוא יודע איפה אפשר לקנות ספוג בארץ???
אני רוצה להזמין את המזוודה הזאת בשביל השלט + כלים, זה בסדר?
ומי שהזמין, ביקשו ממנו כסף על משלוח?
ממני וממר seven לא ביקשו שום תוספת. שנינו כבר קיבלנו הודעה שהמזוודה נשלחה עם מספר מעקב.
כנראה ראו התלהבות מישראל אז לקחו צעד אחורה... לדעתי שווה להזמין אם במהלך התהליך אתה לא מתבקש לשלם תוספת על משלוח, אבל להדגיש! בגדול! שלא דרך EMS. לנו שלחו דרך EMS וזה צפוי לעלות עקב כך בעמלה נוספת. אם אין במלאי, מקסימום יזכו אותך. בגודל לפי המדידות שלי על האורורה 9 החדש שלי, זה אמור להתאים.
לגבי המזוודה מאייס, לדעתי פיתרון לא פחות מוצלח. היא לא שיא האיכות אבל הגודל מעולה והמחיר, 59₪, הרבה יותר זול מכל מזוודת אלומיניום אחרת. אני מחכה לראות- אם כשהמזוודה מDinoDirect תגיע אני אתבקש לשלם לEMS יותר מ59₪, אני כבר אקנה מאייס.
מה שאני ראיתי היה עם מן חוצצים פנימיים לחלוקה לתתי-תאים, מרופדים כבר בספוג. למי שקונה משם תפתחו כמה מזוודות עד שתמצאו אחת עם חוצצים בפנים, אין צורך בשום ספוג נוסף (אולי על המכסה העליון להחזיק את המשדר במקום)
עדכון מהדקות האחרונות... התקשרו מהדואר לתאם הגעת שליח, עלות נוספת של 34.8₪
וואלה... אליי טרם הגיעה הודעה. אלינו ליישוב הכל מגיע באיחור של יום יומיים.
אם אתה לוקח, תוכל לכתוב לי בהודעה פרטית בבקשה או כאן לכולם, חוות דעת בקשר לרמת האיכות והאם אכן מתאים בגודל לשלט..? שאדע אם שווה את הכסף לקחת או שעדיף להתעלם מההודעה...
במידה ומישהו ירצה להפטר ממנה - עבור מזוודה אחרת , אנא יידעו אותי.
-אני צריך אותה עבור TREX250:o
קיבלתי היום את המזוודה ...
סקירה קצרה ;)
האריזה די מוקפדת, הגיעה עם אריזת קרטון נוספת שהופרדה קודם:
קובץ מצורף 50903
בתוך קופסאת הקרטון המזוודה מרופדת בנייר פצפצים :D:
קובץ מצורף 50904
בתוך המזוודה ישנו ריפוד עם חיתוך המתאים למסוק 250 :eek::
קובץ מצורף 50905
שלט:
קובץ מצורף 50906
וגם זוג מפתחות לשמור על האוצר ;):
קובץ מצורף 50907
לסיכום... במילה אחת :שווה ... בשתי מילים: שווה ביותר.
שבת שלום.
מסכים עם Seven... הרגע הבאתי את החבילה מהדואר ופתחתי.
מגיעה עם שני סטים של ספוגים חתוכים לאחד משני צרכים - למסוק 250 או לשלט + אביזרים. השתמשתי בסט השני שמתאים לי בדיוק לכל מה שבכוונתי לקחת לשטח. נדרשת דקה בדיוק של עבודהלחיתוך הספוג בהתאם למתגים של השלט אבל חוץ מזה הכל מתאים ונכנס פיקס. מצרף תמונות.
יש לציין שאיכות ההרכבה והחומרים יפה מאד.
אני מאד מאד מרוצה. עבור 85₪ כולל המשלוח - הרבה יותר ממה שציפיתי לקבל. אם עוד מישהו מזמין תדגישו כמה פעמים לא לשלוח בEMS ואז בככל, תמורת 51₪ זו מציאה של ממש.
ניסיתי לבצע הזמנה, וזה לא מאפשר משלוח ללא תשלום, והתשלום המינימלי היה 58$ עבור המשלוח...
אכן עודד,
הם תיקנו את הבאג שהיה...
כמו שאומרים, זה היה מבצע ״למהירי החלטה״ :-)
רק נשאר לי להחליט מה לעשות איתה, אולי אקנה 250 כדי לשים במזוודה :p
חיפשתי מייל, לא מצאתי...
אגב, איתי, יש את המזוודה הזאת. לא במבצע והמחיר רגיל, אבל המזוודה הזאת מושלמת (יש לי אותה)
http://www.ehirobo.com/shop/product_...oducts_id=9677