תגובה להודעה: בקרוב.... FPV ב 200 קמ"ש
זהבי.. תיקון קל. הSETUP שלך(וכל SETUP אחר) צורך 1400WATT, כמה הוא מוציא זאת כבר שאלה אחרת.. נצילות המנוע, נצילות הפרופ, התחמממות הבקר = עוד צריכה וכ'ו.. לכל רכיב בין אם זה מנוע, בקר או סוללה יש טמפרטורת עבודה שהנצילות בה אידיאלית. קשה לי להאמין שמעטפת הנוכחית אתה קרוב לטמפרטורות הללו - למען האמת אני לא מבין איך ה FUNJET לא נמס.
"אהה תראו הוא כל כך מהיר שהוא נעלם בשניה. אהה לא הוא נמס" :D:D:D
עוד משהו, אתם משתוללים עם ה WATT-ים ולא מגיעים למהירויות ביחס לאנרגיה המושקעת. VIP RACER עם 300 WATT וקצת מביא כל FUNJET לידי בושה. אם הכוונה היא מהירות FUNJET זה לא הכיוון.
דרימר,
אתה מפספס את הכיוון.
קודם כל - כפי שאתה אולי יודע, אני מודע להבדל בהספקים ואתה אכן צודק לגבי הנצילות והספק בכניסה אל מול הספק ביציאה - סלח לי, השתמשתי במונחים עממיים שיותר קל להבין. להבא אדייק יותר.
לגבי מהירות - כמו שאתה יודע הרייסר שלי יותר מהיר מהפאן ג'ט וכבודו במקומו מונח, אך לפאן ג'ט הרבה יתרונות עליו - הוא קל יותר להטסה, לא שביר, ואף זול ! ולכן הכיף הוא לשחק דווקא עם הסטאפים של הפאן ג'ט. שאני רוצה לטוס ממש ממש מהר אני מטיס את הרייסר, למרות שההבדל במהירות ביניהם כבר לא גדול.
תבין.. הכיף הוא לא סתם לשחק עם סטאפים.. אלא לשחק עם סטאפים של פאן ג'ט. אנחנו נהנים מזה. :D
נ"ב - המנוע הקטנטן לא מתחמם בצורה חמורה - פעם אחרונה שהטסנו אותו (היה קר בחוץ להזכירך) הוא נשאר קר לחלוטין ! הוא לא הולך להמיס שום דבר...
אם אתם נהנים... מי אני שאשבית זאת. ורוווווווווווום!
1 קבצים מצורפים
ליאור ... אני לא מבין את החישובים שלך,
אני יודע ש V*A=W, המנוע שלך "יודע" לעמוד במקסימום של 46A
אם אתה מטיס על 4 תאים החישוב הוא 4.2*4*46=772.8WATT
איך אתה מגיע ל 1400W? , מדדת הספקים? הרי אם זה נכון המנוע שלך אמור להינתך
ואגב, המנוע שוקל 100 גרם
לפני הדיון הזה לא ממש הכרתי את המנועים של מדוזה... אין לי ניסיון איתם אבל מכמות הנתונים
שהם מספקים וטבלאות צריכה ונצילות לסטאפים שונים אין ספק שלסקורפיון יש מה ללמוד בעניין של מידע למשתמש
אז ככה:
1. לגבי המשקל אתה צודק. אכן 100 גרם. התבלבלתי עם ה-028-032 שלי. מתנצל.
2. המנוע מוגדר באתר כעומד ב-40A בלבד, אך ההגדרה הזו שמרנית מאוד. כמות הזרם (וההספק) בה הוא עומד תלויה בהמון דברים כמו זרימת אויר (לקירור) וכ'ו. אני גם משתמש בגוף קירור של MEDUSA.
3. הסטאפ הנוכחי מושך 75 אמפר בפול מנוע ומכניס 1400 וואט. הדבר בדוק עם WATT METER במדויק.
4. הוא לא ניתך. החבר'ה האלה יודעים לייצר מנועים טובים ! :)
ברגע שהפאן ג'ט החדש יהיה מוכן - הבטחתי לבעל הבית של מדוזה שאני אצלם את העסק הזה בפעולה. גם אצלם את הקריאה של מד ההספק, ואעלה הכל בסרטון מסודר ליוטיוב. רק שיגיע הבקר החדש כבר..
קודם כל אני שמח לראות שכולנו עובדים קשה באמצע היום :)) (אישית אני בספריה ... תקופת בחינות)
אני מחכה שיגיע לי הוואט מטר וOSD (עם מד טמפ' וצריכה) כדי שאוכל להתנסות עם פרופים שונים
המנוע שלי הוא סקורפיון אווט רנר
http://www.innov8tivedesigns.com/pro...roducts_id=160
אני מניח שמבחינת קירור אני במצב אופטימלי, נחכה בסבלנות...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ליאור זהבי
אז ככה:
1. לגבי המשקל אתה צודק. אכן 100 גרם. התבלבלתי עם ה-028-032 שלי. מתנצל.
2. המנוע מוגדר באתר כעומד ב-40A בלבד, אך ההגדרה הזו שמרנית מאוד. כמות הזרם (וההספק) בה הוא עומד תלויה בהמון דברים כמו זרימת אויר (לקירור) וכ'ו. אני גם משתמש בגוף קירור של MEDUSA.
3. הסטאפ הנוכחי מושך 75 אמפר בפול מנוע ומכניס 1400 וואט. הדבר בדוק עם WATT METER במדויק.
4. הוא לא ניתך. החבר'ה האלה יודעים לייצר מנועים טובים ! :)
ברגע שהפאן ג'ט החדש יהיה מוכן - הבטחתי לבעל הבית של מדוזה שאני אצלם את העסק הזה בפעולה. גם אצלם את הקריאה של מד ההספק, ואעלה הכל בסרטון מסודר ליוטיוב. רק שיגיע הבקר החדש כבר..
כפי שליאור אמר 40A זאת הצהרת יצרן בתנאים מסויימים, בעיקר טמפטורה ולחץ אטמוספרי. אם למנוע יש קירור אפשר להריץ אותו פי כמה יותר ממה שהוא מיועד אליו. זה קצת כמו OVERCLOCK במחשבים.
ואגב מיקי, להכפיל ב 4.2 זה לא נכון משום שתחת עומס מתח הסוללה יורד בחצי וולט.. יותר נכון להכפיל ב 3.7-3.9 תלוי ב C של הסוללה ובאיכותה. לדוגמה סוללות של Polyquest מפילות הכי פחות מתח וכתוצאה מכך שומרות על צריכת זרם יורת גבוהה וסלד יותר גבוה.
תודה מעיין על ההסבר המלומד והמוכוון שיווקית :) , זה רק מחזק את הטענה של איך ??? מצליחים להגיע לוואטג' כל כך גבוה, החבר'ה מעמיסים את המנועים באמפראג כזה שאם היצרן היה קורא
את השירשור הזה הוא היה שולח להם מכתב נזיפה...
אתה בהחלט צודק. היצרן כמובן לא ממליץ לעלות לזרמים והספקים כאלו.
אבל שוב, זה כל הכיף... :)
היום היה טסט פלייט ראשון, עם פרופ 4.75X4.75 המנוע מושך 55 A , כרגע זה מספיק מהיר בשבילי , חישוב מהירות פסיעה (תיאורטית) אני מגיע ל300 קמ"ש (לפי 3.9V לתא - מעיין) מאחר ואנחנו לא חיים בואקום נקצץ בחצי את המספר ונגיע ל 150 קמש - שאחרי היום אני מבין שאין מה למהר ... תרתי משמע, אלמד להטיס קודם ב 150 קמש... אגב , לפאן גט שלום
מחר - וידיאו
פרופ 4.75 ב-55A זה עם 3 טעים או 4 טעים ?
עם המנוע ההיברידי מהוביסיטי ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KiteSurfRules
היום היה טסט פלייט ראשון, עם פרופ 4.75X4.75 המנוע מושך 55 A , כרגע זה מספיק מהיר בשבילי , חישוב מהירות פסיעה (תיאורטית) אני מגיע ל300 קמ"ש (לפי 3.9V לתא - מעיין) מאחר ואנחנו לא חיים בואקום נקצץ בחצי את המספר ונגיע ל 150 קמש - שאחרי היום אני מבין שאין מה למהר ... תרתי משמע, אלמד להטיס קודם ב 150 קמש... אגב , לפאן גט שלום
מחר - וידיאו
כמו שאמרתי מהתחלה אין טעם במהירות כל עוד הציוד שלנו לא מספק את האמניות הנדרשת מבחינת הטווח.
ליאור .. מה יהייה איתך? אתה לא עוקב..
המנוע הוחלף לסקורפיון 2221-8 יש קישור למעלה,
מוטי - הציוד שלך לא מספק "את האמינות הנדרשת מבחינת טווח" ,כל טווח, מזל שבפאן ג'ט לא צריך לחבר מאזנות..
באהבה..:)
הטסת היום מוטי? , הייתי גם בשפיים וגם בגלילות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KiteSurfRules
הטסת היום מוטי? , הייתי גם בשפיים וגם בגלילות
ברוב עצלנותי נשארתי היום בבית :o