תגובה: mini titan 3500 ש"ח
ה X5 זה הגאיו X5 ?
כרגע לא נראה לי שאני אקנה אותו...
יקח לי זמן להגיע לרמה כזו שבה אני ממצה את היכולות שלי על ההוריקן
ככה שזה לא יהיה משמעותי בשבילי אם אני אטיס X5 או הוריקן.
אולי עוד כמה שנים יצאו מסוקים חדשים אני אקנה אחד... אבל אני נחשב ל'מתחיל'
לכן ההוריקן מספיק לי לשנים הקרובות. =]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נולד לטוס
ליאור אני מכבד את הסבר המקצועי אבל אין מה להשוות בין הוריקן לטירקס 500 זה עולם אחר לעומת זאת אני הייתי עושה מאמץ ענק ולוחץ חזק להשיג את הקינג הקטן X5 שאין מה לומר פאר המסוקים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_bar_ami
נריה,
הייתרון של ההוריקן על הטירקס הוא רק בעלות המסוק וחלקי החילוף.
ההוריקן, הוא מסוק שנועד ללות אותך משלביך הראשונים ועד להטסת 3D בעוד שה 500 הינו מסוק מקצועי יותר בעלי מכלולים שמיועדים לעמוס גבוה יותר - ומכאן נגזר מחירו הגבוה יחסית להוריקן.
איפה טענתי אחרת?? מקור ההשואה הוא גודל הדיסקה ומחיר המסוק.
לגבי יכולות ה 3D, אין ספק ש 500 הוא מסוק מקצועי יותר - וגם רשמתי את זה, אך כמו שציינתי ואף השקעתי וקישרתי לסירטון אין שום בעיה (שום בעיה) להטיס 3D חזק מאוד גם עם ההוריקן; הכול תלוי בסטאפ.
אין לי שום בעיה להעלות סירטון שלי אישית קורע הוריקן (אני בטוח שעודד לא יתנגד לנדב את שלו) במהירות ראש של מעל ל 2500 סל"ד ולהראות שהוא עומד בזה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nriy
ליאור, אם הייתה לך בחירה עכשיו בין ההוריקן לטירקס, איזה אחד הייתה לוקח?
(אל תתחשב במחיר)
נריה,
השאלה שלך לא רצינית ולא משקפת - מאחר ורמת ההטסה שלי גובהה משלך, אני הייתי הולך על ה TOP של ה 500ים, שלטעמי האישי הוא ה X4.
אם הייתי במקום שלך כמתחיל ולא כ"ליאור", הייתי שוקל בחום לרכוש הוריקן מפאת תקציב ומה שהוא נותן (או במילים אחרות עלות - תועלת), ואם התקציב לא היה כ"כ מחניק והייתי יכול להתאמץ קצת - חד משמעית X5 על אחת מתצורותיו (פלייבר/לייט/או ה FES המשובח שכבש את השוק).
לבחור מסוק זה כמו חוות דעת רפואית, כמו של-100 רופאים יש 100 חוות זעת ככה ל 100 מטיסים יש 100 דעות.
הפתרון הוא להתאים את המסוק בשבילך. אני אתן לך דוגמה- לא נהנתי מה 500 שלי כי הוא היה מאוד חלש ביחס לאחרים ופחדתי לרסק אותו
(הריסוק הראשון שלו עלה לי 1000 שקל כולל כיוונים מחדש ולהבים טובות יותר והוא לא היה ריסוק קשה יחסית, אחרי הריסוק השני הוא עף)
לעומת זאת ה450 שלי כרגע עונה על הדרישות שלי ואני יעשה שינויים באלקטרוניקה ובקיט ביחס להרגשה והתקציב שלי.
אין פה תשובה נכונה או לא נכונה, פשוט עניין של טעם אישי והרגשה שזה מה שנכון לך......
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
naor14
לבחור מסוק זה כמו חוות דעת רפואית, כמו של-100 רופאים יש 100 חוות זעת ככה ל 100 מטיסים יש 100 דעות.
הפתרון הוא להתאים את המסוק בשבילך. אני אתן לך דוגמה- לא נהנתי מה 500 שלי כי הוא היה מאוד חלש ביחס לאחרים ופחדתי לרסק אותו
(הריסוק הראשון שלו עלה לי 1000 שקל כולל כיוונים מחדש ולהבים טובות יותר והוא לא היה ריסוק קשה יחסית, אחרי הריסוק השני הוא עף)
לעומת זאת ה450 שלי כרגע עונה על הדרישות שלי ואני יעשה שינויים באלקטרוניקה ובקיט ביחס להרגשה והתקציב שלי.
אין פה תשובה נכונה או לא נכונה, פשוט עניין של טעם אישי והרגשה שזה מה שנכון לך......
100 רופאים יתנו לכל היותר חוות דעת דומות, אבל זא לא דוגמה טובה, כי בשביל חוות דעת "מרופא" צריך רופא ולא פציאנט
ועם כל הכבוד לרוב המשיבים כאן, הרוב הגדול מדבר מנסיון אישי (כמו של זה שרגיל לחכות בתור בקופת חולים) ורק מעטים מדברים מנסיון של ממש שמתבסס על עובדות ולא על דעות
אין לי שום בעיה להעלות סירטון שלי אישית קורע הוריקן (אני בטוח שעודד לא יתנגד לנדב את שלו) במהירות ראש של מעל ל 2500 סל"ד ולהראות שהוא עומד בזה.
יש בעייה קטנה: הוא כבר לא שלי (ממש לצערי, זה היה מסוק מושלם ובנוי לתפארת מדינת ישראל):
http://www.efly.co.il/forums/showthr...90-הוריקאן-425
מהירות הראש הייתה כמעט 2800, וליאור שהטיס אותו יעיד שהמסוק לא הגביל במאומה ועמד בכל עומס שהפילו עליו.
ולמרות שאין ספק בעליונותו של הX5 עליו, עדיין המסוק הזה כל כך כייפי (כשהוא בנוי נכון וביד מקצועית ואוהבת, ולא כמו חלק מהמסוקים האלה שנבנו בצורה רשלנית), שאני מקווה שבקרוב יעמוד אחד כזה חדש לצד האח העוצמתי (X5)
ואין לי שום ספק שהייתי בוחר שוב ושוב את ההוריקאן על פני כל מסוק אחר בקטגוריה (היוצא מין הכלל זה הX4 המדהים).
ובנוסף, אין שום בעייה בעתיד להפוך את ההוריקאן למסוק 550 בתוספת עלות של בערך 20-30$, או לפלייברלס (גם 425 וגם 550) בתוספת העלות של מערכת הפלייברלס וזה יקפיץ אותו לשחקים תרתי משמע...
אין מסוק יותר מתאים ממנו להתחלה וגם להרבה מעבר לכך, ואין בכל העולם שום מסוק בקטגוריה עם תמורה כל כך טובה לכל $
אז אין מנוס מקנייה של מסוק נוסף בהמשך...
והיתרון הגדול בהוריקן הוא המחיר הזול שלו ביחס לתמורה
שהוא נותן.
אני אקבל את ההחלטה בימים הקרובים.
בינתיים כל מאמר או כל מיידע שאוכל לקבל יעזור לי.
תודה =]
תתחדש על הקניה, תחפש באינטרנט את חוברת ההוראות שלו כדי שתתחיל להבין איך בונים אותו בכלל, בנוסף תתחיל לראות סרטונים ביוטיוב
איך מרכיבים את ההוריקן, תשיג סימולטור ותתחיל לחשוב על איזה שלט אתה מתכוון לקנות, דרך אגב אנשים לרוב מזמינים שני קיטים של ההוריקן
בגלל מחירו הנמוך ואז יש להם המון חלקים שלא הולכים לרוב לעת צרה אז כדאי להזמין עוד קיט ספייר (crash kit)
תודה שלימדתי אותי עוד משהו ליאור, לא משנה העיקר הכוונה לעוד כל מיני חלקים קטנים כאלה שתמיד
מונעים ממך להטיס ושאין באף מקום בהישג יד