תקנה תקנה מטען.
עדיף להוציא מצפן החוצה, ככה הרחפן הרבה יותר מדוייק.
Printable View
תקנה תקנה מטען.
עדיף להוציא מצפן החוצה, ככה הרחפן הרבה יותר מדוייק.
אשמח לעזרה אם מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לחשב זמן טיסה עם הסט שהזמנתי באתר ecalc.ch
לי יש בנפרד,
אם יש עליו וזה עובד אז למה לא, פשוט אני אישית לא שמעתי על זה.
ה readytoflyer יצא אולי אותו מחיר , לא מבין איך כי הוא 11 דולר יותר זול וגם המצפן 3 דולר פחות, והוא מגיע עם קייס שה hkpilot לא, וב 28 היה gps עם מצפן שאתה לא חייב לחבר מראש, ברוב ה gpsים אין מצפן.
לגבי המשלוח, בחרת תקופה לא טובה ממספר סיבות, נראה לי שמשלוחים יכולים לקחת גם חודש וחצי עכשיו.....
יצא 97 דולר לעומת 98 דולר משהו כזה. כמובן ללא קייס.
לא נורא, כבר הוזמן.
ומה לגבי ecalc.ch אתם משתמשים במחשבונים מהסוג הזה? או שזה שטויות?
אני בזמנו השתמשתי. לרוב כדאי להשתמש בו ולכוון שתיהיה באזור ה 45 אחוז טרוטל בריחוף. לפי החישובים שלו המנועים שלי יצאו בטווח האדום מבחינת הספק ובכל זאת הלכתי על זה ככה שאתה יכול לקחת בערבון מוגבל. שוב, זה יעיל לראות שאתה לא חורג אבל אתה צריך לדעת מה המשקל של השלדה/רכיבים.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
ה-ecalc מראה כיוון כללי, בעיקר אם יש לך סט אפ שאתה יודע מה התוצאה שלו ה ecalc מראה משהו לא לגמרי אותו דבר אבל מראה לך אם השינוי שתעשה יועיל או יזיק, היה לי גם סטאפ קטן שהוא אמר שלא ימריא ועף כמו גדול.
אגב קח בחשבון שיש דיבור על מנועי NTM ביחד עם SIMONK שלא הולכים כל כך טוב ביחד.
קראתי על זה באחד הפורומים - והיום ניסיתי בעצמי
NTM 28-26
אחד המנועים באמצע הטיסה מפסיק לשנייה וחוזר לעצמו ואחר מקרטע.
יכול להיות שהכל יהיה בסדר - אבל במידה ותגלה בעיות עם סיבוב חלק של המנועים אולי זה בגלל הסיבה שציינתי.
http://www.rcindia.org/multirotors/warning-don't-use-simonk-escs-on-mtm-2826-motors/
מדובר על ה 2826 ולפי רשימת הקניות שלך אתה רכשת את ה 28-30 אז בתקווה לא תרגיש בעיות.
תודה על המידע, בקשר למנועים אין לי כל כך מה לעשות. הזמנתי מקווה שיהיה בסדר.
עדכון בקשר למשלוח של הסוללות מה HK באמצעות FedEx. היום קיבלתי את החבילה עם שני הסוללות,
החבילה הגיע ללא בעיות מיוחדות, וללא חיוב נוסף כגון מעמ ומכס.
עדכון:
קיבלתי את השלט. הגיע ללא בעיות משרד התקשורת וכו.
האם ניתן לחבר את השלט לסימולטור במחשב? או שצריך לרכוש איזה מתאם בשביל זה?
אם אתה מדבר על ה9X
אני משתמש במשהו בסיגנון הזה:
http://dx.com/p/usb-2-0-almighty-fli...ngle-844051480
יש גם אופציה להשתמש בכבל מיקרופון זכר לזכר 3.5 עם איזו תוכנה - לא ניסיתי את זה. עדיף שתנסה את זה לפני שתזמין את הדונגל.
http://hobbyking.com/hobbyking/forum...s.asp?TID=1428
כן אני מדבר על 9X
ניסיתי לעבוד לפי הלינק שפרסמת, לגבי כבל זכר זכר. ולא הצליח לי. התקנתי הכל. ובסימולטור עצמט השלט לא מגיב. נראה לי שאני אוותר. עוד שבועיים ככל הנראה אקבל את הדבר האמיתי, ואז ארסק אותו =)
אם לא הטסת כלום אף פעם אז זו באמת סכנת ריסוק, אני הטסתי איזה 10 בטריות על אחד הקטנטנים, זה עזר לי המון בהטסות הראשונות, תנסה איזה Hubsan x4 upgraded ב-42$ הוא מעולה למניעת ריסוקים בגדולים, יש רק אינסטינקט אחד שלומדים בקטנים שלא תמיד מתאים בגדולים שהוא כיבוי מלא של מנועים כשקורה משהו....
לפי מה שראיתי Hubsan x4 upgraded מוכרים ללא שלט. האם יש אפשרות להתחבר עם שלט שלי 9X אליו?
השאלה אם שווה לחכות עוד כחודש ל Hubsan x4 upgraded למרות שככל הנראה כבר בשבוע הבא יגיעו הרכיבים האחרונים של הרחפן הגדול.
לא מתאים ל-9X בלי איזה מתאם DIY שאי אפשר לקנות....
שווה בכל מקרה לאימונים גם אם יגיע אחרי, תוכל להתאמן עליו דברים בלי לסכן את הגדול (צד קידמי לכיוונך), הוא מתנהג כמו רחפן גדול במוד של auto level שמוגדר טוב, וגם כיף להטסה בבית.
אהלן,
יש לי שאלה, איך ניתן להטעין את הסוללה הזאת?
ZIPPY Flightmax 1800mA
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...Z18002S-5F.jpg
עם המטען הזה?
accucell 6
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...og/ACC6(2).jpg
יש שם שני קונקטורים, אחד הבנתי שזה באלנסר. והשני זהו המתח?
בשביל להטעין אני חייב לחבר את שניהם?
הקונקטור של הבאלנסר מתאים ומתחבר למטען, אבל מה עם הקונקטור השני? מה חייבים לעשות מתאם? האם בכלל ניתן להטעין רק עם הבאלנסר?
תודה.
כמו כל סוללה אבל אתה צריך מתאם בין החיבור של השלט( xt60) לחיבור של הבטריה הלבן שאני לא כ"כ יודע איך קוראים לו. לחילופין אתה יכול להחליף את החיבור של הבטריה אם אין לך בו צורך. וכן צריך לחבר גם את ה באלאנס וגם את הראשי. המטען מטעין רק דרך הראשי ודרך הבאלאנס הוא מנטר ופורק תאים.
שלום שוב,
הגיעו אלי רוב החלקים, חוץ מהשלדה הכל אצלי. (מנועים, בקרים, hkpilot סוללה, gps, שלט)
אז החלטתי להתחיל לשחק עם המערכת קצת. כיולים וכו.
אז קודם כל חיבורים...
חיברתי כניסות 1-5 בלוח ה ardupilot 2.5.2 למקלט ערוצים 1-4, 5 ריק, ושישי זה flight mode.
חיברתי GPS.
התקנתי mission planer.
צרבתי גרסה arducopter 3.0.1.
ראיתי שיש לי שליטה על בארבע הערוצים הראשונים מהשלט.
הגדרתי בשלט ערוץ לשליטה על מצבי טיסה. שלושה מצבים.
Stabilize, althold, loiter.
השלב הבא חיבור ה ESC?
קראתי שצריך לעשות כיול לבקרים?
איך אני מזין את לוח ה APM? על ידי חיבור קונקטור SIGNAL POWER GND של הESC?
האם יש בעיות לחיבור על הקונקטורים לAPM? כי קראתי שרצוי לחבר הזנה של ESC אחד. והשאר רק את הסיגנלים. אשמח לחידוד נושא זה.
מה עוד אני צריך להכין לפני שהשלדה מגיע? כי ברגע שהשלדה מגיע ישאר לי רק הרכבה מכנית וזהו.
תודה.
ככל הנראה שקיבלתי סוללה אחת תקולה מ HOBBYKING
הזמנתי שתי סוללות LIPO 3S 5000mAh היא תקינה.
והזמנתי עוד אחת LIFE 3S 1800mAh בשביל השלט. לאחר חיבור הסוללה למטען. קיבלתי הודעת שגיעה connection break. מדדתי מתח על ההדקים של הסוללה והמתח היה 3.6V במקום 9.9. לדעתי יש נתק באחד הCELLS.
מה אפשר לעשות עם הסוללה? להחזיר לHK? מישהו ניתקל פעם בסוגיה כזאת?
דרך אגב, באיזה מצב עדיף להטעין? מצב רגיל או מצב balance? אני עם accucell 6.
תודה.
תתחדש על החלקים. בטריה מטעינים. באלאנס בערך אחד לחמש. את הלייף מטעינים במוד לייף ולא ליפו. אם היא תקולה תחזיר למרות שה 3.6 נשמע לי מתח של תא אחד. תזהר מאוד שאתה מחבר אותה לשלט. אין לו הגנה ואם חיברת הפוך תגיד לו שלום. תקרא יש הרבה בנושא.
לגבי הבקרים איזה הזמנת? אם הזמנת סימון קי סגנון האפרו אתה מסודר. תחבר ללוח עם כל שלושת הגידים שהשחור פונה החוצה. בגלל שה bec בתוך הבקרים הוא לינארי אין שום בעיה וזו תיהיה ההזנה של הלוח ושל המקלט ושל ה gps. אם אתה הולך להשתמש ב power module זה משתנה. נראה לי בשלב הראשון שיוזן מהבקרים עם כל החוטים.. אין לך מה לחתוך כלום.
תודה
כן הזמנתי את האפרו סיימון ק.
ולגבי הכיול? יש אפשרות לכייל את כולם ביחד? האם בכלל נחוץ הכיול?
נחוץ. תעשה לפי ההוראות באתר של ארדוקופטר. חייב
תודה.
נראה לי שאיבדו לי את החבילה של השלדה.
עכשיו שוב לחכות חודש+
האם אני יכול להשיג שלדה בארץ בסגנון F450 או Q450 או SK450?
תודה.