הצעה, אתה יכול לאלתר חלק מהדברים במקום לקנות. פושרודים משיפודים, הורנים מחלק פלסטיק כלשהו וכו. זה גם יותר זול וגם כיף להכין בעצמך.
Printable View
הצעה, אתה יכול לאלתר חלק מהדברים במקום לקנות. פושרודים משיפודים, הורנים מחלק פלסטיק כלשהו וכו. זה גם יותר זול וגם כיף להכין בעצמך.
אתה יודע מה רעיון מצוין!! עד שאני אזמין פושרודים רגילים אני אנסה לאלת הכל! בכל מקרה אם תוכלו תביאו לי בבקשה לינקים לחלקים שביקשתי... תודה באמת לכולם על העזרה והתמיכה ויום טוב!
עזבו ניסיתי לאלתר והצלחתי אבל זה לא נראה חזק אני עדיין מחפש הורנים איזידים פושרודים וכל אלו ***. אני לא רוצה לעשות ניסוים האוויר ואז פושרוד מאולתר אחד יקרע ולא יהיה לי הגה. חבל לא.
טווב חברה נסעתי לטיסני ראשון(גלקסיה) קניתי פושרודים 3 יחידות של 90 ס"מ כל אחד ב6 או 7 שקל לא זוכר ו2 חבילות של הורנים שיש בכל חבילה 2 הורנים ו10 לינקים. אבל עכשיו אני לא יודע איזה קונקטורים להזמין למנוע ולבקר ולמקלט ולסוללה אני אני כנראה אקח T קונקטור
אתה לא צריך למקלט ,לסוללה ולבקר צריך קונקטורים
אה כן התבלבלתי אבל למנוע ולבקר?
טוב חברה הלכתי לטיסני ראשון(גלקסיה) וסגרתי תפינות אבל עכשיו יש לי 2 שאלות. אני צריך קונקטורים למנוע ולבקר זאת אומרת שאני צריך 3 אבל איזה? וגם זה שהייתי אמור לקנות ממנו את הdx7 אמר לי שהלך לו הפיוז הראשי והוא תיקן את זה ועכשיו יש לו רק בעיה שכשהוא מפעיל את השלט המד זרם של הסוללה קופץ. לקנות? לא לקנות? הוא מוכר ב1000 אני יכול לשלם עד 1200 משהו כזה. כולל מקלט 6200 מטען וסוללה חדשה.
עדיף לקנות חדש [אני הייתי קונה חדש],ולמה שלוש קונקטורים למנוע לא צריך קונקטור רק לסוללה ולבקר הייתה קונה כבר מגלקסיה ב17 שקל משהוא כזה גם לסוללה וגם לבקר.
בטח שצריך למנוע ולבקר... כמובן לא חייב אפשר להלחים מגעים אבל בעיקרון אתה מתבלבל קונקטור זה לא רק דינים בין הסוללה לבקר.... קונקטור משמע מחבר, ויש מחברים למנוע ולבקר מעין פינים כאלה..
זה קונקטור t לסוללה ולבקר נכון? אני אקפוץ אליהם ואיזה קונקטור למנוע ולבקר? הרי למנוע יש שלוש חיבורים לבקר. עשיתי את המאזנות וההגה גובה עכשיו את ההגה כיוון. ותשמע אין לי כסף לחדש.
אתה תקבל את הקונקטורים בחבילה שאחד לבקר ואחד לסוללה ,רק תיזהר שלא תיתבלבל בין ההלחמות של הפלוס ומינוס בחותים של הסוללה.ודור אבל את החיבורים האלה בצבע זהב מרבלים עם המנוע.
לא לא קיבלתי עם המנוע.
אלה:
http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...p?idproduct=66 טובים??
כמה אני אצטרך להזמין? ואת הסוללה לבקר עם t קונקטורס נכון?
חברה אני מתכנן לקנות ספריי לראות שהוא לא הורס את הקאפה על חתיכה שלא בשימוש ואז לצבוע את הטיסן. אל תדאגו אני יעשה שוני בין החלק העליון לתחתון. יש לכם רעיונות לצביעה או משהו? אני חשבתי על צביעה כמו שמישהו שם פה על האקסטרה 300 שלו. גמו גלים כאלו. זה יעששה לי בעיה של משקל?
אם הקפא לא מקולפת את יכול לרסס דבע ממרחק של מטר ולא יקרה כלום לחומר מיבחינת משקל זה לא כל כך משמעותי ,מקשר לקונקטורים תיקנה 10 כמו שיש לך שם אבל בעיקרון אתה צריך רק 6 ,
טוב חברה אני מחפש שלט לקנות בגרמניה ולהביא לארץ לבדי ללא אישור מאף אחד(קיצר להבריח). עכשיו. אני מחפש מוכר באיביי שימכור DX7 עם מקלט בפחות מ1200 אבל אני לא מוצא אז כדאי ללכת על DX6I ? עדיין יש להם בעיות? תגידו המקלט 6100 עד כדי כך קצר טווח או שהוא יתאים לי?
יש לי dx6i למכירה עם מקלט.
בוא ותיקח ב- 850.
אני מתל אביב.
צונזר*****
גם צונזר....
:)
בהצלחה בקניה!
רז.
דבר ראשון לא פתחתי משא ומתן אמרתי עובדה שיש לי מחיר יותר נמוך בלי שום כוונה להוריד אותו במחיר.
דבר שני: לא הבנתי למה אסור לעלות משא ומתן על דפי הפורום למרות שזאת לא הייתה הכוונה.
דבר שלישי אני כנראה הולך על dx7 לאחר עיון בדפי הפורום בגלל שראיתי שלdx6 יש הרבה אבל הרבה בעיות ובאגים. ובתור מתחיל אני רוצה להתחיל חלק.
אם אני מביא מחו"ל dx7 ושם את זה במזודה יראו את זה בשיקוף או משהו?
לא יעצרו אותך בשיקוף ,אם יתפסו אותך זה רק אנשי המכס יכולים לעשות לך בעיות.
אתה עושה שטות של מתחילים.
אתה מחפש איכות בלי כסף ובתחביב הזה כמו ברוב התביבים זה לא הולך.
מערכת רדיו מומלץ לקנות בארץ וחבר שיתפסו אותך במכס כי אתה תשלם סכום גבוהה מהסכום שיכולתה לקנות אחד חדש.
אני לא מסכים עם הדעה שצריך להתחיל עם משהו איכותי ומתקדם ביותר ולכן אני חושב שה- dx6i מתאים לך בול!
אני מטיס איתו כבר שנה ועוד לא הייתה לי בעיה אחת איתו-לא באגים לא תקלות ולא שום דבר אחר...
ואני מוכר אותו בגלל שאני עובר למערכת יותר מתקדמת של חברת מולטיפלקס הגרמנית.
ולא בגלל שום סיבה אחרת!
טוב אחי אני באמת לא חושב שזאת סיבה לריב אבל אני מקווה שתבינו אותי ואני אסביר שוב. dx7 עולה בהרבה על dx6i ועל זה אין להתווכח. אני מנסה להשיג dx7 במחיר של כ1300-1400 שקל באיביי כולל מקלט. שזה מחיר פצצה. טסתי כל כך הרבה פעמים בחיים ברצינות ואף פעם לא עצרו אותי. חברה אל תתיחסו אליי כילד קטן אני מבקש.
אני לא רב איתך...
אבל אם אתה רוצה לדעת על חנות שמוכרת dx7 פלוס מקלט ב- 1300 שקל בארץ.
תשלח לי הודעה פרטית.
אני מכיר חנות בארץ שזה המחיר שלהם לשלט.
tisnir צודק שאם יתפסו אותך אכלת אותה בגדול !!!!,אתה תשלם מכס ,ואם אני לא טועה כנס על זה שלא הצהרת על זה במכס ,וביגלל שאין לך אישורים יעכבו לך את החבילה ואתה תיצתרך ליסוע לשחרר אותה ....,בקיצור סיפור מסובךך ,אם החלטת שאתה קונה אז לפחות תוציא אישורים ושיהיה לך בהצלחה !!
אבל אם אני מוציא אישורים אני צריך לשלם מכס? כי אז אני כאילו מצהיר על השלט. ומצד שני אני יכול לצאת בזול. קיצר זה 50% 50%. טוב אני אראה הוא אמר שיש לו חנות שמוכרים ב1300.