ידידי היקר
יש בעייה ספציפית עם החנות הזאת
יש להם מחיר מינימום למשלוח, ובפעם האחרונה שבדקתי (די מזמן) זה עמד על 16$
יש עסק מאד רציני לנושא, בפתח תקוה, שווה לצלצל אליהם ולבדוק מחירים:
http://www.ges-texma.co.il/index2.php?id=73&lang=HEB
בהצלחה
Printable View
ידידי היקר
יש בעייה ספציפית עם החנות הזאת
יש להם מחיר מינימום למשלוח, ובפעם האחרונה שבדקתי (די מזמן) זה עמד על 16$
יש עסק מאד רציני לנושא, בפתח תקוה, שווה לצלצל אליהם ולבדוק מחירים:
http://www.ges-texma.co.il/index2.php?id=73&lang=HEB
בהצלחה
הודעה ואזהרה חוזרת נשלחה ל-ALIKO. אני בטוח שבעקבותיה הוא יבין את הנזק הרב שגורם לפורום בהודעותיו ויחדול מהן.
במידה והשרשור לא יחזור לפסים מקצועיים, הוא ייסגר וזה יהיה חבל מאוד מאוד מאוד.
לגבי הלוקטייט - לאחרונה אני מוצא את עצמי יותר ויותר משתמש ב262 (האדום) ולא ב242 (הכחול). ככלל, ככל שהבורג גדול יותר, הלוקטייט יעיל יותר. בגלל זה ב600, וגם בשלדה של ה450, מספיק 242. אבל במקומות אחרים, ובמיוחד בברגים קטנים - הלוקטייט האדום עושה עבודה טובה בהרבה. לדוגמא - ברגי spindle. אני שם 262 גם ב600 וגם ב450, נותן לי שקט נפשי. גם במקומות מועדים לפורענות (סקידים ב600 ניטרו, שמקבלים מנת דלק בכל טיסה) ה262 עדיף. רצוי להזהר עם 262 בברגים גדולים (נגיד תושבות מנוע ב600) כי 242 עושה, לרוב, עבודה מספיק טובה על ברגים מהגודל הזה, ויהיה מאוד קשה לשחרר 262.
עוד מקומות טובים ל262 הם ball links (כמו על הswashplate), והשימוש הכי מוצלח שמצאתי הוא דווקא בזנב. יש שם הרבה ברגים עדינים שיושבים על bushings, וה262 מאפשר לך להדק אותם בלחץ מועט מאוד ולשמור על הזנב חופשי, בלי שום סכנה של השתחררות בטיסה. כנ"ל לגבי להבי זנב. ב600 אני שם 262 על אומי הסגירה של הפייפ, עד היום בלי פעם אחת שהם השתחררו (כבר בערך 7 גאלון).
עוד אפליקציה מעניינת ל262 זה בשביל לסגור pinion על מנוע חשמלי. ההדבקה כלכך חזקה שאני מצליח לשחרר את הפיניון רק עם חום - נגיעה של כמה דקות עם מלחם בפיניון והלוקטייט נשבר (בערך ב170 מעלות). לא צריך להשחיז שום דבר בשביל לנעול פיניון כמו שצריך.
בקיצור, ברגי שלדה, שהם יחסית לא קריטיים, כדאי לעשות עם 242, במיוחד במסוקים הגדולים יותר. ברגים קטנים ועדינים, כמו בזנב, כדאי לעשות עם 262 ולסגור בעדינות בשביל להבטיח חופש תנועה. ברגים שחשופים לחום, רעידות ודלק, או סגורים עם אומים מגוחכים, רצוי לסגור עם 262. ברגים ששחרור ספונטני שלהם עלול להגיע למבזקים של YNET (כמו spindle) רק עם 262.
(לאלו מביניכם שזה המסוק הראשון שלהם, אחרי החזרת בורג שהיה נעול עם לוקטייט, חייבים לנקות את ההברגה היטב עם אלכוהול או משהו דומה ולהסיר את השאריות של הדבק הישן)
לאחרונה נתקלתי כאן בת'רד בו נפשות טובות ממליצות לא להשתמש בלוקטייט. כמו שאתם רואים, אני לא נמנה על המחנה הזה.