תגובה להודעה: יש עוד פורום חדש בארץ
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
motti
חברי צוות מרכז.....:Dצוות דרום...:D. צוות צפון.....:D ירדתם מהפסים,וכמי שהייה בסרט הזה לפני הרבה שנים אתם הורגים את התחביב לאט לאט אבל בטוח. ותחשבו על זה.
לא יודע ולא מכיר מקרוב את הטייסות והצוותים בארץ אבל צוות הרכבת עשה לי רק טוב ולדעתי גם לפורום.
לא ברור לי איך ולמה אתה רואה את התמונה באור כל כך שלילי.
אתה מוזמן לתאם איתנו, להגיע לשטח, לראות ולהתרשם בעצמך ולהבין את התרומה והאווירה החיובית הגדולה שיש בצוות הזה כאיש לרעהו וכלפי האורחים שמגיעים אלינו וישנם לא מעט כאלו.
יורם אח יקר אולי לא קראת בין השורות מה אילן רשם :D
[QUOTE=levyoram;110753]משה שלום.
5.בעניין "הלחץ החברתי" (אני לא הושפעתי), האם המעבר שלך ושל חברי פלמחים ל RCG נובעת מאותו הלחץ שאתה מדבר עליו? אני לא מוצא סיבה מקצועית, מדוע לך או לחברך יש סיבה (חוץ מלחץ של בר עמי) לעזוב את Efly. "הפוסל, במומו פוסל"!!!
לידע הכללי שלך מתוך עשרה מטיסים אשר מטיסים בפלמחים כרגע רק אני רשום שם.:)(לפי מה שאני יודע אף אחד לא עזב את efly ולא מתכוון לעשות זאת ,כמובן שגם אני.)
ואני רשום בכל פורום אשר קיים הארץ או בחול :D
את זה העתקתי ממך " הפוסל,במומו פוסל"!!!
חברה כל אחד יבחר מה לעשות.לפי ראות עיניו
וחבל שאנחנו ככה רבים בסך הכל זה תחביב ומה שכואב זה שכל אחד רב פה כיאלו דיברו על הילדים האישה וכו...
חברה עם כל הכבוד אנחנו.צריכים לדעת לשים קץ לדברים אללו ,שיחת טלפון אחת....חבל מאוד שאנחנו רבים בגלל שטויות ומפספסים אנשים מדהימים....
בכל מקרה הלוואי עלי וכל כולם שהיינו מוציאים רבע מההשקעה ומהזמן שלנו על להטיס במקום לדבר ולריב הפורום :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gal15260
חברה כל אחד יבחר מה לעשות.לפי ראות עיניו
וחבל שאנחנו ככה רבים בסך הכל זה תחביב ומה שכואב זה שכל אחד רב פה כיאלו דיברו על הילדים האישה וכו...
חברה עם כל הכבוד אנחנו.צריכים לדעת לשים קץ לדברים אללו ,שיחת טלפון אחת....חבל מאוד שאנחנו רבים בגלל שטויות ומפספסים אנשים מדהימים....
בכל מקרה הלוואי עלי וכל כולם שהיינו מוציאים רבע מההשקעה ומהזמן שלנו על להטיס במקום לדבר ולריב הפורום :-)
http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
levyoram
משה שלום.
בוא נדייק!
1.לא הכנסתי ואני לא מכניס את החברה מפלמחים למלחמה! חלקכם, נטלתם חלק במתקפה חסרת התקדים מולי ומול צוות הרכבת וקיבלתם תשובות בחזרה!!
2.אין לי סיכסוך עם בר עמי, כנראה שההיפך הוא הנכון! הוא ניסה כמו שהיה רגיל להשתיק או לגרום לנו להגיב פחות או שנעלם מהפורום ולמרבה הפלא, כל תגובה שכתב(בגלל סגנונה החסר סגנון) הייתה יריה לרגל שלו ואח"כ הוא גם רץ לטפל ברגל הפצועה.אתם נגררתם פנימה לאי הסכמה שלי להתנהגות של בר עמי וגם לכם זה לא עזר!
3.אני חושב שכן יש קבוצות והיה ראוי שינתן כבוד הדדי בין הקבוצות (כמו שקרה ביננו לבין טייסת העמק או מטיסי אילת וכו')אך שוב, גם פה פישלתם!
4.ההרשמה שלי ל RCG הייתה לאחר שיחה עם ידידי לפורום Efly אורי לביא ולאור הזמנתו ובקשתו ואני לא מצאתי באותה העת את הסיבה לסרב. אכן ידעתי שבר עמי מנהל את הפורום (למורת רוחי) אך נכנסתי בכ"ז ע"מ להתנסות ואף כדיי להתרשם. לאחר מחשבה מעמיקה שלי בנושא, החלטתי לפרוש ואף שלחתי הודעת SMS לאורי לביא בנדון ע"מ שידע זאת ממני ולא דרך רכילות בפורום. אמרתי לו את הסיבה לפרישתי ושאני מקווה לראות אותו ואת חברי טייסת העמק בחזרה ב Efly בהקדם.
5.בעניין "הלחץ החברתי" (אני לא הושפעתי), האם המעבר שלך ושל חברי פלמחים ל RCG נובעת מאותו הלחץ שאתה מדבר עליו? אני לא מוצא סיבה מקצועית, מדוע לך או לחברך יש סיבה (חוץ מלחץ של בר עמי) לעזוב את Efly. "הפוסל, במומו פוסל"!!!
6."פיצול בחברת המטיסים" נגרם בגלל האתר החדש ולא בגלל החלטתי להמשיך כחבר פעיל ביותר ב Efly.
7.כל השאר נכון!
8. אני מתרשם מכתיבתך וגם מתשובותך המקצועיות בפורום שאתה "מבין עניין" בכל הקשור לתחום, ומפליא אותי שמה שמטריד אותך וגורם לך להתעסקות בעת האחרונה, זה אני וצוות הרכבת.
צר לי שזאת הדרך! אני מתרשם שיכולנו להיות לעזר אחד לשני ולקרב בין הקבוצות ובכך לתרום לפורום הודעות הרבה יותר מעניינות מההודעה הזאת אפילו.
מאחר ואני בעד קירוב לבבות, אני אסיים בברכת חג חנוכה שמח ושהאור יאיר לכולנו את הדרך! :)
אדון יורם.
מזה תקופה אני קורא את ההודעות שלך ובוחר לא להגיב, כך אוליי תבין שאין צוות פלמחים ולא נעליים!!
אני לא חבר בצוות של אף אחד - אני אדון בזכות עצמי, וחבר של מי שאני רוצה להיות!!
את המלחמות שלך עם בר עמי - תמשיך לבד, ואל תעלו על דל שפתיכם את שמי כחבר בצוות של אף אחד.
אתה יודע מה? - אם יבוא לי יום אחד אני יטיס גם "ברכבת" ואפילו בלי לשאול אותך או כל מי שמתיימר להיות "צוות הרכבת".
כך - שאת המושגים שלך - "אתם", "הצוות שלכם" ועוד כל מיני מושגים שהופכים מלחמות פרטיות למלחמת קבוצות תשאיר למי שזה מעניין אותו!!
אני זה אני - מטיס מתי רוצה עם מי שרוצה ואיפה שרוצה, בלי הבדל דת, גזע או מין.
מפה - תמשיך להלחם, לריב או לפלרטט עם מי שאתה רוצה - תעשה זאת מול אנשים יחידים ולא "קבוצות"
"קיבלתם תשובות בחזרה" - מי זה קיבלתם?....
"אתם נגררתם" - מי זה אתם?....
"חברי פלמחים" - למה הכוונה? - כל מי שמטיס בפלמחים הוא צוות פלמחים?
אם גם מטיס בלטרון - אז אני צוות לטרון?
בקיצור - לך תטיס, לך תהנה, לך תעשה כל מה עולה על רוחך, אך בקשה אחת לי אליך - רד מאלו שבאים כל שבוע להטיס בפלמחים, ובאמת לא מעניין אותם "צוותים אחרים"
ניסן
תגובת אבנר
מצטט:
אתם חיים בסרט משפחה שמה משפחה
זה רק פורום זה וRCG ויש עוד חיים
חוץ מיזה
יש אשנים שרק מחפשים לריב
פשוט תהנו כבר מתחביב אז אתם כול היום מתעסקים
לה מי יש יותר גדול ומי יותר חזק די נמאס כבר פשוט תהנו
מתחביב ותפסיקו להתעסק בשטויות האלה כבר שבוע טוב
יסיתי לספור כמה פעמים ציינת את שמי בהודעותיך האחרונות - הוא מופיע כל כך הרבה שיש רק שתי אופציות: אני מקווה מאוד שזו לא משיכה מינית, כל מה שנשאר הרי זה ניסיון עלוב לעורר פרובוקציה, עוד אחת בניהולך....
מספיק,די, די... יש פורום לסקסולוגיה ופסיכולוגיה, אולי כדאי לכם לעבור לשם:D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ניסן וצחי
אדון יורם.
מזה תקופה אני קורא את ההודעות שלך ובוחר לא להגיב, כך אוליי תבין שאין צוות פלמחים ולא נעליים!!
אני לא חבר בצוות של אף אחד - אני אדון בזכות עצמי, וחבר של מי שאני רוצה להיות!!
את המלחמות שלך עם בר עמי - תמשיך לבד, ואל תעלו על דל שפתיכם את שמי כחבר בצוות של אף אחד.
אתה יודע מה? - אם יבוא לי יום אחד אני יטיס גם "ברכבת" ואפילו בלי לשאול אותך או כל מי שמתיימר להיות "צוות הרכבת".
כך - שאת המושגים שלך - "אתם", "הצוות שלכם" ועוד כל מיני מושגים שהופכים מלחמות פרטיות למלחמת קבוצות תשאיר למי שזה מעניין אותו!!
אני זה אני - מטיס מתי רוצה עם מי שרוצה ואיפה שרוצה, בלי הבדל דת, גזע או מין.
מפה - תמשיך להלחם, לריב או לפלרטט עם מי שאתה רוצה - תעשה זאת מול אנשים יחידים ולא "קבוצות"
"קיבלתם תשובות בחזרה" - מי זה קיבלתם?....
"אתם נגררתם" - מי זה אתם?....
"חברי פלמחים" - למה הכוונה? - כל מי שמטיס בפלמחים הוא צוות פלמחים?
אם גם מטיס בלטרון - אז אני צוות לטרון?
בקיצור - לך תטיס, לך תהנה, לך תעשה כל מה עולה על רוחך, אך בקשה אחת לי אליך - רד מאלו שבאים כל שבוע להטיס בפלמחים, ובאמת לא מעניין אותם "צוותים אחרים"
ניסן
סוף סוף ניצני שפיות בפוסט ההזוי הזה.....
עודד, זה לא ניצן של שפיות, זה ניסן של שפיות :) אני מסכים בהחלט.