תגובה להודעה: סקר הריסוקים הגדול!
אני ריסקתי טיסן עם מערכת הרדיו שתקועה בין האוזניים שלי. הטיסן היה הפוך והמערכת נתנה פקודה של "למשוך" במקום פקודה של "לדחוף". נשבע לכם פעם אחרונה שאני משתמש במערכת הזו!
ללו,
אין בעיה 'להחזיר' ולא לשתוק, גם ממני לפעמים יוצא מרוקאי כועס אבל עדיין לדעתי כשמפרסמים משהו בפורום ציבורי לעיני כל - צריך לפחות לנסות להתנהג בהתאם ולהיות קצת בוגרים בצורת ההתבטאות.
אם מישהו ירגיז אותי באופן אישי אני אדאג לומר לו זאת בפרטי ולא בשירשור פתוח, תוך שימוש בכל המילים המתאימות.
זאת דעתי בכל אופן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gal15260
חלאס כולכם !!
פתאום ניהיה פה כמו כנופיה של DX7 מה קרה !!
אני חושב שיש משהו צודק בדבריו של ללו... אולי הוא לא מבטא את זה בצורה נכונה !
אין לי שום צל של ספק,שה-DX7 הוא שלט טוב אך לא מצויין ! יש עימו הרבה תקלות !( חלקן מפורסמות בפורומים חלקן לא!! )
עודד זה שאמרת טארק אלסעדי ואלן זאבו מטיסים איתם זה בגלל :
1. יש לאלן זאבו מימון מספקטרום !(אם תרצה אוכל לחפש לך את המקור ממנו ראיתי את זה )
2. זה לא השלט זה האצבעות !!!
תביא לו גם סנואה RD 8000 הוא יעשה את אותו הדבר ! אין ספק שיש ב DX יש מספר פונקציות אכותיות וטובות יותר , אך במבחן התוצאה האצבעות זה מה שקובע!!!
חלאס ניר להתנהג ולדבר בעקיצות כלפי אחרים,ולחשוב מי אתה ! (כמובן שגם ללו לא דיבר בצורה יפה !)
לפעמים אתה מדבר בהתנשאות כלפי מתחילים ,....מקווה שתשכיל ותלמד מזה!:)
מקווה שהמנהלים יראו את השרשור וינעלו אותו ....:)
ידידי היקר, לרגע לא אמרתי או חשבתי שבגלל הספקטרום אלן וטארק מטיסים טוב.המסר הוא אחר לגמרי: מטיסים בסדר גודל שלהם לא היו מטיסים עם משדר שאינו מושלם גם אם היו משלמים להם. הם לא ייסתכנו בריסוק המסוק והמוניטין בגלל שלט כזה או אחר. לא משנה בכלל אם השלט עלה להם או שילמו להם להטיס איתו, אם היה בו חשש כלשהו לתקלה צפויה אין ספק שהם היו עוברים לפוטאבה או כל שלט אחר. בטח שגם פוטאבה יותר מישמחו לממן אותם...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
ידידי היקר, לרגע לא אמרתי או חשבתי שבגלל הספקטרום אלן וטארק מטיסים טוב.המסר הוא אחר לגמרי: מטיסים בסדר גודל שלהם לא היו מטיסים עם משדר שאינו מושלם גם אם היו משלמים להם. הם לא ייסתכנו בריסוק המסוק והמוניטין בגלל שלט כזה או אחר. לא משנה בכלל אם השלט עלה להם או שילמו להם להטיס איתו, אם היה בו חשש כלשהו לתקלה צפויה אין ספק שהם היו עוברים לפוטאבה או כל שלט אחר. בטח שגם פוטאבה יותר מישמחו לממן אותם...
+1
ננעל לטובת ניקוי שיעשה בעוד שעתיים, תתבגרו.