-
תגובה להודעה: Hurricane 425
גם אני חושב שבטיחות זה מעל לכל...תאמין לי התחקירים שאני עובר פה בצבא יום יום....אף אחד לא רוצה לעבור...
לקחתי על עצמי להתקשר לחברה, היו ממש נחמדים ואמרו לי שאין סיבה בעולם שאני אפחד להטיס עם הסרווים במהלך תקופת המכירה של הקומבו הוא טען שהם מכרו מעל ל500 יחידות...
וכולם עם אותה המערכת כמו שלי...הוא אמר לי שWASHER יפתור לי את הבעיה ללא שום ספק...
ויחזיק אותו כמו שצריך...
הוא אפילו אמר שהוא ישלח לי חדש אם יקרה משו בגלל ניתוק של סרוו, אני לא יודע אם הוא היה רציני או לא...
וכן שירות מעולה... מכל התחומים, בשיחה אמרתי שאני מתקשר מישראל והוא שאל אותי ישר אם אני רוצה שהוא יתקשר אליי...
והמיילים חוזרים תוך מספר דקותת
ממליץ בחום על החנות!
-
-
Infinity-Hooby
ומה אתה אומר שגיא, בתור חכם זקני השבט על הרעיון?
כעיקרון אפשר לראות בתמונות שהסרווים כן תפוסים ותכלס WASHER פשוט ייתן לי את האקסטרה הזה שאני צריך, לא?
-
זקני השבט ? :eek:
כן אבל חשבתי על עוד רעיון שיצריך קצת מאמץ ממך....
לבנות לו מתאם שיושב על שני הברגים הרחוקים ויש
לו עוד 2 חורים לסרוו ואז אתה יכול להיות רגוע יותר.
-
אני היית מזמין את המוצר שאלעד נתן לך קישרו אליו. נראה כמו המתאם-תשובת שאתה צריך.
הרבה יורת אסטתי ובטח שיותר חזק וירגיע אותך
-
חופש בציר הראשי...זוהי הבעייה החדשה שלי...
גיליתי אותה כאשר הרמתי את המסוק מהגריפים הרגשתי חופש קטן...בדקתי את העניין ועכשיו אני רואה שיש משו לא בסדר כי הציר זז למעלה למטה על צירו...מה יכולה להיות הבעייה?
-
שלום דניאל
בקשר לחופש בציר, תבדוק אם יש לך washer או שייבה או ספייסר(איך שקוראים לזה) שמתאימה בגודלה לציר הראשי,
בטי רקס 450 שלי בלי השייבה הזו (שמסופקת בקיט)לציר יש חופש בתנועה על ציר הY (מעלה למטה)תבדוק אם זו הבעייה..
תבדוק גם שעל הגג"ש הראשי שלך יש את הטבעת(אם לפי הוראות היצרן קיימת בכלל) שמפרידה בין הגג"ש לגוף ונותנת עוד קצת ספייס
בכל מקרה נראה מסוק נהדר
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DanielJoseph20
חופש בציר הראשי...זוהי הבעייה החדשה שלי...
גיליתי אותה כאשר הרמתי את המסוק מהגריפים הרגשתי חופש קטן...בדקתי את העניין ועכשיו אני רואה שיש משו לא בסדר כי הציר זז למעלה למטה על צירו...מה יכולה להיות הבעייה?
אין בעייה
הקולר שלך לא סגור במקום הנכון
פתח את הבורג שלו , משוך את הציר כלפי מעלה ואת הקולר עצמו תהדק כלפי מטה ונעל את הבורג
-
2 קבצים מצורפים
טוב הגעתי לפיתרון:וזהו התוצא הסופי...
http://efly.co.il/forums/attachment....1&d=1280485814
נשאר לחבר עכשיו שלט ומקלט ולחוות...
דבר נוסף שיש לי לעשות זה לעשות משו עם החופה שנתנו לי, ופשוט אין לי מושג איך לגשת לזה...
ככה זה נראה...
http://efly.co.il/forums/attachment....1&d=1280486282
הצעות יתקבלו בשמחה
-
אגב התחדשתי בשלט DX7 חדש...
תודה לעודד וניר על העזרה והייעוץ!
-
לגבי החופה:
תדביק את שני החצאים בדיוק כפי שהם אחד לשני עם דבק CA
תקפיד מאד מאד על הדיוק בהדבקה
לאחר ההדבקה רצוי מאד לעשות פס פיברגלס על התפרים מבפנים, ובאותה הזדמנות גם על עוד כמה איזורים כמו למשל באיזור חורי המיקום של החופה ובנקודות שעלולות להיות חלשות
רק לאחר שהפיברגלס התקשה תחתוך את העודף של החופה.
מה שנותר זה לצבוע, אם זה חשוב לך
אה, עוד משהו
תתחדש על השלט ושמור עליו
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DanielJoseph20
טוב הגעתי לפיתרון:וזהו התוצא הסופי...
נשאר לחבר עכשיו שלט ומקלט ולחוות...
דבר נוסף שיש לי לעשות זה לעשות משו עם החופה שנתנו לי, ופשוט אין לי מושג איך לגשת לזה...
ככה זה נראה...
הצעות יתקבלו בשמחה
להפוך את הסקידים:o
-
אני לא מבין את הרעיון של היצרן לספק חופה שדורשת בניה עצמית בקיט :confused:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DanielJoseph20
אגב התחדשתי בשלט DX7 חדש...
תודה לעודד וניר על העזרה והייעוץ!
תתחדש על השלט!
שמח שבחרת בו.
-
דניאל
יפה מאוד כל הכבוד על ההשקעה
זה מאוד חשוב לבנות כמו שצריך את המסוק מונע הרבה "קומבינות" אחר כך
תתחדש גם על הDX7 שלט מעולה אני עובד איתו ומרוצה מאוד.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ziki
אני לא מבין את הרעיון של היצרן לספק חופה שדורשת בניה עצמית בקיט :confused:
לחסוך מקום?
-
מריו האם באמת יש כזה חשיבות לכיוון הסקידים?!
המסוק עומד יציב מאוד גם ככה...
וכן וזה דיי מעצבן שאני צריך לבנות לבד אחרי שהייתי בעינת וראיתי את המסוקים של כולם..אני ממש מקנא...אני לא רוצה את המסוק הכי מכוער בשטח :(
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DanielJoseph20
וכן וזה דיי מעצבן שאני צריך לבנות לבד אחרי שהייתי בעינת וראיתי את המסוקים של כולם..אני ממש מקנא...אני לא רוצה את המסוק הכי מכוער בשטח :(
אחי זה לא משנה מכוער לא מכוער זאת רק תוספת העיקר שיהיה קל לזהות אותו
ושתדע להטיס אחר כך מוסיפים יופי ואת כל השאר
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tisanir
לחסוך מקום?
איך בדיוק?
באליין החלקים מגיעים בתוך החופה והיא לא תופסת מקום.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DanielJoseph20
מריו האם באמת יש כזה חשיבות לכיוון הסקידים?!
המסוק עומד יציב מאוד גם ככה...
דניאל, תצמד להוראות ההרכבה של המסוק.
יש חשיבות לכיוון הסקידים, המסוק שלך עכשיו עומד ללא הסוללות לכן מרכז הכובד שאתה מרגיש תוך כדי הרכבה אינו נכון, תהפוך את הסקידים והוא יהיה יציב יותר כשהסטאפ יהיה שלם.
דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא שנראה שהלינקים על הסרוואים לא מקבילים, נראה שאין סימטרייה.
-
כן יש טיפה בעיות עם הלינקים זאת משום שהסרווים לא יושבים כמו בספר בגלל אי התאמה, ולכן אני לא יודע אורכים מדוייקים....יתוקן היום על ידי צוות מקצועי ואני אעלה תמונות...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DanielJoseph20
כן יש טיפה בעיות עם הלינקים זאת משום שהסרווים לא יושבים כמו בספר בגלל אי התאמה, ולכן אני לא יודע אורכים מדוייקים....יתוקן היום על ידי צוות מקצועי ואני אעלה תמונות...
ממה שאני רואה אין קשר למה שציקי אמר לבין מיקום הסרבואים.. הבעיה היא שהזרועות המותקנות על הסרבו צריכות להיות באורך כזה שיאפשר התקנה מקבילה של פושרודי ה Push-Pull. כלומר, המרחק בין הכדורים שעל זרועות הסרבו צריך להיות זהה למרחק בין הכדורים של הזרועות שמותקנות על המסוק.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
RonTo
ממה שאני רואה אין קשר למה שציקי אמר לבין מיקום הסרבואים.. הבעיה היא שהזרועות המותקנות על הסרבו צריכות להיות באורך כזה שיאפשר התקנה מקבילה של פושרודי ה Push-Pull. כלומר, המרחק בין הכדורים שעל זרועות הסרבו צריך להיות זהה למרחק בין הכדורים של הזרועות שמותקנות על המסוק.
+1
ובתוספת קטנה, הקו הדימיוני בין שני הבול לינקים צריך לעבור דרך מרכז ציר הסרוו
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ziki
+1
ובתוספת קטנה, הקו הדימיוני בין שני הבול לינקים צריך לעבור דרך מרכז ציר הסרוו
אתה צודק, אבל למרות זאת בספר של ההוריקאן מצויין במפורש לא לשים את זה בקו ישר עם המרכז.
אצלי יש הורנים ישרים ולא דיסקה ולכן לא היה ניתן לשים את זה בדיוק לפי ההנחיות.
לאחר התנסות של שנתיים וחצי עם זה, היום הייתי שם את זה בדיוק במרכז ומקפיד על הורן במפתח זהה (או לפחות קרוב) לזרוע שאליו הפושרוד מתחבר
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
אתה צודק, אבל למרות זאת בספר של ההוריקאן מצויין במפורש לא לשים את זה בקו ישר עם המרכז.
אצלי יש הורנים ישרים ולא דיסקה ולכן לא היה ניתן לשים את זה בדיוק לפי ההנחיות.
לאחר התנסות של שנתיים וחצי עם זה, היום הייתי שם את זה בדיוק במרכז ומקפיד על הורן במפתח זהה (או לפחות קרוב) לזרוע שאליו הפושרוד מתחבר
אני מודה ומתוודה שמעולם לא הרכבתי הוריקן או ראיתי את החוברת שלו אבל יש כללים בהרכבה ובפיסיקה שנכונים כלפי כל המסוקים להשגת תוצאות אופטימליות וכיוונים נכונים:
1.צריך לשאוף לזרועות מקבילות.
2.מרחק הבול לינקים על הסרוו צריך להיות זהה או שואף לזהה למרחק שבצד השני של הזרועות.
3.הקו הדימיוני בין הבול לינקים חייב לעבור במרכז ציר התנועה של הסרוו.
4.במידה והקפדת על הנ"ל אז אורך הפושרודים חייב להיות זהה לחלוטין.
אגב, מומלץ לשים הורנים עגולים ולא ישרים על מנת להשיג חוזק מקסימלי של ההורנים ואם אין ברירה אז לשים ישרים רחבים יותר מהרגילים.