:):):)
ע"פ יורדן נושא הסרטים היה גברים שאוכלים מילקי...... אבל רק את הקצפת:p
Printable View
דורון, המטרה קידשה את האמצעים. בסוף ירד לך מהחברה הפולניה שלך... במקפיא תעשייתי היה יותר חום.
נורא בא לי על דף 3 לשרשור הזה שהולך לכוונים מעניינים.
אפשר לקבל פרוט מה היה אתמול בפאב :rolleyes: ולמה לא הוזמנתי:mad:
ואגב, אם כבר בבדיחות עסקינן אני מוחה, הבת שלי, מאור עיני נחשפה אתמול בניצול מזויעה לרעה(:D) של הניק שלי , בפריים טיים בערוץ 2 הוציאו את שמי לריק... (ועוד טעו בצבע של הg :mad:)
http://www.efly.co.il/forums/attachm...1&d=1226183142
ומי שלא מאמין מוזמן להכנס http://www.reshet.tv/newsite/program...havua_sof.aspx
ולהקליק על לינק התחזית עם רותם אבואב :D:D:D
היי יגאל
זה סט שנמכר בהובי סיטי בעיקרון
החלקי פלסטיק הם אותו הדבר כמו בגרמני, ההבדל הוא במיסבים התושבות והזרוע שהסינים הרכיבו לא נכון ומגבילה את התנועה
מבדיקה אתמול נראה שהמנוע הכבד(שבמימדים והמשקל שלו מקביל ל AXI 2208 ) ממש לא מתאים לסט הזה , לא מספיק בשביל להטיס את הטיסן הקליל הזה אפילו
הם נתנו עם הסט של ה 7" וה 8" את אותו מנוע בדיוק, לכן החלטתי להחליף ל"מותג" שיתאים יותר..
עדכונים בקרוב
מכיוון שהחכמים לא טרחו להסביר ניתן לשער..
אני מעריך שההבדלים בינהם זה סוג המנוע (הKV שלו)
אני ניסיתי את ה TYPE C והמנוע ממששש לא מתאים לו לפי מה שיצא לי להרגיש
תרומתי הצנועה...
במקרה יוצא לי לעבוד עם סינים, נשכח לרגע שהם הולכים ומשתלטים על העולם ובערך הכל מיוצר (אם לא מתוכנן) היום בידי סינים, ונניח שלמפעל המדובר יש תקני איכות (אני לא יודע אם יש ואין לי איך לבדוק אבל גם לא ראיתי בשום מקום באתר של AXI שהם מתפארים בתקן כזה...) שכיום יש לרוב המפעלים בעולם (גם אם הם לא תמיד עומדים בזה באמת והביקורות הן סתם חותמת גומי) אז במה בסך הכל יכול להסתכם ההבדל בין שני המפעלים?
1. איכות החומרים
2. איכות הבניה
3. איכות התכנון (מכאני וחשמלי)
לגבי החומרים, לא ראיתי שום מפרט ושום פרסום לגבי סוג החומרים, מקורם ועוד כל מיני דברים, אבל בחשיבה כלכלית בריאה ניתן להסיק באופן דיי ברור שגם AXI וגם הסינים מנסים לחסוך כאן כמה שיותר בעלויות, ואני בספק אם באמת מעורב פה סוג כלשהוא של פיתוח, פשוט לוקחים את מה שיש (הכי זול כמובן) ועם זה מסתדרים, כמו בכל העולם...
לגבי איכות הבניה, כל עוד הייצור הוא ידני אני מניח שכאן ידם של הצ'כים על העליונה, אבל שוב, מרכיב מיומן זה לא משהו שלוקח שנות הדרכה רבות ובסופו של דבר הסינים טובים בזה לפחות כמו הצ'כים.
התכנון כבר יכול להוות בעיה, אבל לא חסרים מהנדסים סיניים שלמדו באוניבסיטאות קצת יותר מתקדמות ממה שיש בצ'כיה... ובטח שאין שום בעיה גם לשכור מקצוענים שיתנו יעוץ חיצוני ויתניעו את כל התהליך עד שמהנדסי הבית יקחו פיקוד, ובכלל במה זה כבר יכול להתבטא? אז הנצילות קצת יותר נמוכה וכל העסק לא הכי מאוזן ובסופו של דבר, כל עוד מדובר בטיסנים זולים, אז פשוט קונים עוד סוללה, או עוד חמישה מנועים באותו מחיר ובכלל אין על מה להתווכח...
לגבי המנוע של TURNIGY המדובר - מנסיון רב איתו הוא פשוט מעולה לשוק פליירים עד 150 גרם ועולה שישית או שביעית מ-AXI מקביל, שמפתח רק ממש מעט יותר כוח. אני מכרתי את ה-AXI שלי ומעכשיו רק TURNIGY לשוק פליירים.
TURNIGY RULES.