תגובה להודעה: המלצה לטריינר חשמלי
רק שתדע אני קראתי את זה ואפילו אמרתי ולא שמתה לב
אתה פירסמתה את זה כך עם זכור לי נכון : סתכל פה
ואחר כך פה
בוא נגיד מזומנים לזמן קרוב יש(תקציב מקסימלי 1300)הכוונה שלי היא שאם יקרה משהו, אני יצטרך סוללה או משהו כזה יהיה לי מאיפה לקחת
אוטו לא בעיתי בכלל, להפך : שתי אחים עם רישיון ושתי הורים עם רישיון ואפשרות יומית לנסיעה
עכשיו שאלה : עזבו אותכם את התחלת השרשור הזה. אני רוצה תשובה(עם תוכלו לענות אליה) האם משתלם להזמין AXN\ סקי פלי מקס והאם הם שווים את זה?
בלי יחס למשתנים כי שרשורים כאלה שמתי לב שלא חסרים ואני אישית עם יהיה סגור על עצמי ישר יגיד לכם תודה יפה ישאל שאלה אחרונה ליתר ביטחון ויטוס לחנות\ לאתר(בציניות כן, יסע\יגלוש)
כל כך עצוב לראות כמו כזו של אנרגיה מבוזבזת.
חברים, כל מילה נוספת שתושקע במאמץ להבין או להסביר בנושא הזה תועיל בדיוק כמו הקודמות.
אם הבחור רוצה ללמוד בשיטת "אמרו לי", אז מה אתם מתאמצים?
מתן החמוד, יש לך את כל המאפיינים של מתחיל נרגש וחסר סבלנות והם מביאים איתם את תופעות הלוואי הרגילות שגורמות לכל התשובות שאתה מקבל להיות חסרות משמעות.
מנסיוני בפורום הזה התהליך הזה יוכל להסתיים באחת משלוש דרכים -
1. אתה תמשיך לשאול את אותן השאלות שוב ושוב עד שתעצבן את האנשים הלא נכונים ותקבל BAN
2. אתה תיקנה טיסן לא מתאים ותחזור לפה לשאול "איך מדביקים\איפה מתקנים\איפה קונים כזה פלסטיק כמו שיש לי כאן?" והתקציב שלך יוכפל ככל ששלמות הטיסן תיקטן
3. אתה תשתה מים, תנשום עמוק, תתקשר לאחד מהמדריכים הרבים שיש כאן בפורום (או בארץ בכלל) ותקבל שיעור תיאוריה מקיף ראשוני שיעזור לך הרבה יותר משאתה חושב, ויסתיים בכך שתוכל להבין את ההבדלים בין הטיסנים ולבחור ביניהם בעצמך.
ודבר אחרון לסיום - יש גם אנשים מבוגרים ממך שכותבים בשגיאות, אבל אם אתה פשוט כותב ושולח בלי לקרוא שוב מה שכתבת זה כבר מעיד על זילזול.
הפורום הזה הוא לא הצ'ט של הפייסבוק, אנא כבד אותו (וכמו שאתה רואה כשלא מכבדים אותו הוא מתנפל בחזרה).
תודה רבה אייל
אני מבין אותך
רק בגלל ההסבר שלך אני חושב ללכת לבנות את הטיסן שWING מציע..
את האמת קראתי ולא כל-כך הבנתי איך בונים אותו בכלל
לוקחים דבר מגע ומחברים הכל?משהו כזה בכלל לא הבנתי
זה לא זלזול או משהו אבל היה באמת יותר מובן עם היתה מביא סרטון או תמונות לפחות..
ותאמין לי שאני בטוח שיש עוד כמוני שלא הבינו(לפחות כך אני חושב)
צריך לשאול שאלות בהרשמה לקהילה שלנו שרק אנשים בוגרים יכולים לענות עליהם ואז נוכל לסנן את רוב הילדודס
זה לא בקטע רע אבל בלי איש בוגר צמוד שום דבר טוב לא יכול לצאת מיזה וזו האמת המרה
למה?
כי ילד לא יודע איך בונים טיסן?לא הבין את ההוראות אני בטוח שיש מבוגרים פה מהקהילה שלא הבינו את זה גם
אז יודע מה אני לא מתאים לקהילה?זה מה שאתה אומר?תשאיר את זה למנהלים אתה מוזמן לדווח אל גילי ותשאיר להם את ההחלטה..זה לא פורום משוב
ובקשר למה שאמרתה באמת לא הבנתי למה?כי אני לא מבין איך בונים את זה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
airplane1
תודה רבה אייל
אני מבין אותך
רק בגלל ההסבר שלך אני חושב ללכת לבנות את הטיסן שWING מציע..
את האמת קראתי ולא כל-כך הבנתי איך בונים אותו בכלל
לוקחים דבר מגע ומחברים הכל?משהו כזה בכלל לא הבנתי
זה לא זלזול או משהו אבל היה באמת יותר מובן עם היתה מביא סרטון או תמונות לפחות..
ותאמין לי שאני בטוח שיש עוד כמוני שלא הבינו(לפחות כך אני חושב)
כמות הדברים שאתה לא יודע לא תשתנה אם תמשיך לשאול שאלות בתיאוריה במקום להחזיק ביד טיסן בבית של מישהו מנוסה ותיתן לו להסביר לך המון דברים ואז תישאל אותו את השאלות שנשארו לך.
תקנה טיסן רק אחרי שתוכל לענות על שאלות כמו אלה:
מה הם הערוצים של הטיסן?
מה זה המספרים על הסוללות ואיך טוענים אותן בלי להרוס?
למה חשוב לשים לב לכיוון הרוח בהמראה ובנחיתה?
איפה מותר להטיס טיסנים בתוך העיר?
ולא יזיק גם אם תילמד איך מזמינים מהוביקינג דרך PayPal.
אם אתה רוצה יעוץ לגבי אחד משניהם אז תתקשר אליי - 0527507196 אני ישמח לעזור במה שאוכל, אני גם הייתי בדילמה בדיוק כמו שאתה נמצא בה לפני כשנה וחצי, דרך אגב, אני בן 15 ככה שאני יותר יבין אותך מן הסתם..
עומרי
חבר !
אני הצעתי לך שני טיסנים בתחילת השרשור
למה אתה ממשיך לשאול שאלות ובסוף עושה מה שאתה רוצה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
כמות הדברים שאתה לא יודע לא תשתנה אם תמשיך לשאול שאלות בתיאוריה במקום להחזיק ביד טיסן בבית של מישהו מנוסה ותיתן לו להסביר לך המון דברים ואז תישאל אותו את השאלות שנשארו לך.
תקנה טיסן רק אחרי שתוכל לענות על שאלות כמו אלה:
מה הם הערוצים של הטיסן?
מה זה המספרים על הסוללות ואיך טוענים אותן בלי להרוס?
למה חשוב לשים לב לכיוון הרוח בהמראה ובנחיתה?
איפה מותר להטיס טיסנים בתוך העיר?
ולא יזיק גם אם תילמד איך מזמינים מהוביקינג דרך PayPal.
4
תאים וכוח, טוענים בC נמוך ועדיף להשתמש במטען חכם שמפסיק את עצמו בסוף הטעינה
כדי שהיא לא תתנגד לך
אסור מעל בתים אנטנות ואנשים(ניראלי)
עם טעיתי אתה מוזמן לתקן אותי
עודד אני חולק עליך בעניין השלט
אפשר גם אפשר לרכוש מערכת יד שניה טובה ואיכותית במחיר 1/4 ממה שאתה מציע.
יותר מזה, אפשר גם להרים טיסן כולל סטאפ וכולל מערכת רדיו בערך ב 600 שח והכל חדש !
( בדוק, יש לי חבר בעבודה שבימים אלו עושה את זה )
לגבי הילד .. נו .. שיהיה בריא :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
airplane1
4
תאים וכוח, טוענים בC נמוך ועדיף להשתמש במטען חכם שמפסיק את עצמו בסוף הטעינה
כדי שהיא לא תתנגד לך
אסור מעל בתים אנטנות ואנשים(ניראלי)
עם טעיתי אתה מוזמן לתקן אותי
אז זהו שאני לא אתקן אותך, אתה שוב ושוב נכשל בקריאה.
הנה אני אעזור לך להבין למה התכוונתי.
גיא אתה יכול להראות לי את מה שחבר שלך עושה?
אני בטוח שאם תנסה רק עוד 34592345987234598257 פעמים זה יצליח.
http://www.faillol.com/wp-content/up...tarded-boy.gif
הבנתי אותכם
לקחת מדריך אוקי
תודה למי שעזר
מתן, לא הבנת דבר בסיסי ואנסה לתרגם לך בשפתך
אי אפשר ללמוד להטיס לבד בתקציב שלך, כמות הטיסנים שתרסק תהיה גבוהה בעלותה מ10000 ש"ח, אני חותם לך על זה.
אם הבנת את השורה הקודמת נתקדם הלאה:
הדרך הנכונה להכנס לתחביב היא לאתר את המנחת הקרוב לביתך ולהגיע לשם עם אחד מהוריך.
למה? בכדי שתתרשם ובכדי שהוריך יתרשמו ויבינו את ההתחייבות שהם לוקחים על עצמם, זה לא סביבון בליבלייד שקונים לחנוכה- זה תחביב רציני עם התחייבות(חזרתי על המילה התחייבות לא לשווא!!)
בשטח ההטסה תגלה לפתע שיש לא מעט חברים בקהילה השמחים להדריך וללמד את מי שרוצה ללמוד (בחינם תמורת אמירת תודה!!!), כשתמצא מישהו כזה, לך אחריו באש ובמים, לא משנה כמה יעלה לך זה יהיה התהליך הכי זול לכניסה לתחביב.
סוג הטיסן לחלוטין לא משנה למתחיל בגילך, אתה בלאו הכי , ברגע שתשתלט על העניינים, תתחיל לייצר לך טיסנים לרוב. כי :
1. יש לך פנאי
2. יש לך מרץ
3.יש לך חשק
זהו, בהצלחה ותעזוב כבר את הפליימקס קקה או AXN וניל - אתה פשוט כרגע נובח על העץ הלא נכון.
בהצלחה ....
ועוד בקשה, קטנה, התגובה הבאה ראוי שתפתח במילים :
"שלום אני אבא/אמא/אח/אחות בוגרים של מתן ובאתי לשמוע מה צריך בכדי לעזור לו להכנס לתחביב"
במידה ולא, יש לך בערך 4 ימים עד שדרימר יחזור מחופשה ויעשה לך BAN אחרי זה תשאר עם "החברים" שלך מפורום FXP
אני אח בוגר של מתן ובאתי לשמוע מה צריך בכדי לעזור לו להכנס לתחביב
אנחנו נשתדל ליסוע בשבת הקרוב למנחת אשר קרוב ליקנעם כדי להתרשם
אנחנו נשמך לשמוע על מורה שמוכן ללמד באזור יקנעם כי יש רצון, מרץ וזמן(והרבה)
איפה יש מנחת ליד יוקנעם ?
ליד יקנעם ממש אין מנחת אבל יש לכם מספר אופציות בצפון החל מקיבוץ שומרת דרך כפר ביאליק וכלה בכפר גלים.
שווה לבקר במספר מנחתים ולראות מגוון של מטיסים והטסות, תמיד ימצא בשטח מישהו נחמד שישמח להסביר.
במידה ולא אתם מוזמנים להגיע לשטח הטייסת שלי בהוד השרון, אמנם קצת רחוק אבל אשמח לתת הרצאה שתעשיר לכם את ההבנה על התחביב.
בכל מקרה אם תתעמקו בראש הדף , כן ^^^^ שם למעלה תראו לינק לרשימת כל המנחתים ,הידועים כרגע בפורום, בארץ וודאי תוכלו להחליט לאיזה מנחת להגיע.
בהצלחה
ואנא הבינו -
טיסנאות לא לומדים בהתכתבות !