4 קבצים מצורפים
עוד קצת, תושבת למייצב גובה
הערב גם סיימתי את התושב למייצב גובה.
התוכניות מדברות על תושבת עם בורג מרכזי ושני פינים מובילים דקים, לא אהבתי את הרעיון אז החלפתי את זה בשני ברגים. התושבת היא חתיכת בלזה עם דיקט תעופתי עליה, קצת פילר לקבלת צורה זורמת. חתיכת שרוול קרבון מושחל והספגה באפוקסי. את ההברגות עשיתי בדומה לצינוריות הכנפיים, ברגי מתכת עם ווקס שיחרור ואפוקסי 30 דקות. לאחר הייבוש מבריגים החוצה את הברגים ונשארת הברגה יפה. בסוף מכניסים שני ברגי M3 מניילון. תוספת אחרונה היא חתיכת קרבון קטנה כזי לפזר את המעיכות המקומיות מראשי הברגים (חשבתי בהתחלה שלא צריך). חתיכת הקרבון באה מהלוח שעשיתי בשביל ההורנים.
הפעם באמת זהו להיום
לילה טוב
דני
תגובה להודעה: בניית SuperGee2
יפה... יש סיכוי שתסיים אותו עד שבוע הבא...
נראה לי...
אם המקלט יגיע אני גם אעשה טסט...
שלום דניאל,
לאחר תהליך בנייה כל כך מדהים שאתה מציג פה, עכשיו אני מרשה לעצמי להגיב, לקראת סיום התהליך ובכדי לא לפגוע ברצף ההודעות שלך, לא הגבתי עד עתה!
ותגובתי היא: " פשוט מדהים "
נראה טוב מאוד! סחטיין על ההשקעה!
מעניין איך יטוס, ואני מצפה כבר לסרט מהטסט :)
נראה מעולה! מה המשקל הסופי?
סיכום בניה (לפני הטסט) בנימה אישית
התחלתי את הבניה ב- 05.02.11, היום אנחנו ב- 01.04.11, קצת פחות מחודשיים לקח כל התהליך. הכל יוצר מחומרי גלם, החלקים המוכנים היחידים שקניתי הן השבלונות וסטריפים של קרבון לחיזוק הכנפיים.
אני ממש מרוצה מהתוצאה ומלוחות הזמנים, סוג של רציתי משהו ועכשיו עשיתי את זה. כמו שכבר אמרתי רציתי לעשות את זה מזמן, סדר גודל של 5-6 שנים.
הנסיון הזה של ייצור מרוכבים דרש הרבה חפירות בפורומים, בעיקר אמריקאים ובסופו של דבר יישומו. כל התיאוריה ידועה לי (זה המקצוע שלי) אבל היישום זה מה שהיה חסר לי. רוב הדברים יצאו לי טוב מהפעם השניה, אבל היו גם כאלה שעל ההתחלה התוצאה הייתה מספקת.
הטסט יהיה כנראה בסופ"ש הבא, עם כל הגשמים שבאים אלינו והעיסוקים האחרים (עבודה וכאלה), זה כנראה יהיה הזמן הפנוי הראשון.
מה הלאה? קודם כל אני אנקה את הבית קצת, אני מתחיל לפגוש סיבי זכוכית במקומות מוזרים... :) לאחר מכן אני רוצה לשפר את התהליך והתוצר הסופי, אני אבנה גרסה נוספת בטוח ואולי עוד כמה. התכן הבסיסי הוא טוב ואפשר לשפר אותו, יש כמה טכניקות שבא לי לנסות.
בנוסף כמובן הרבה הטסות, בתקווה להשתתף איתכם בתחרות הבאה
סליחה על החפירה הארוכה :)
לילה טוב
דני
תודה חברים.
ידווח לכשיתבצע :)
עד עכשיו התאפקתי! כל הכבוד.
מחכים לסרטון