תגובה להודעה: ראיתם תחזית לשיש הקרוב (25.2.2011)? רוחות מערביות חזקות ונקיות - תמונות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sharonx
http://www.dream-flight.com/
תזמינו בשלשות - זה משתלם.
ותגידו לי לפני שאתם מוציאים הזמנה - אני רוצה להזמין ממנו טייפ קל משקל (גם לכם כדאי) - זה מה שיש לי על הוויזל
אני השלישי לוויזל
תגובה להודעה: ראיתם תחזית לשיש הקרוב (25.2.2011)? רוחות מערביות חזקות ונקיות - תמונות
Out Of Stock...
מה לגבי הAlula? ראיתי אותו גם בWindrider
Re: ראיתם תחזית לשיש הקרוב (25.2.2011)? רוחות מערביות חזקות ונקיות - תמונות בפנים
אנא סלח לי על עברית שלי
והיינו Ihik בשבת, לא מצטער על שאתה כבר לא היה - איך הצלחת לטוס ביום שישי בשעה הרוח דרומית?
Re: תגובה להודעה: ראיתם תחזית לשיש הקרוב (25.2.2011)? רוחות מערביות חזקות ונקיות - תמ
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
Out Of Stock...
מה לגבי הAlula? ראיתי אותו גם בWindrider
Weasel only for strong and med. wind, Alula for light - both of them must have (my advice
Re: ראיתם תחזית לשיש הקרוב (25.2.2011)? רוחות מערביות חזקות ונקיות - תמונות בפנים
There are two models every self-respecting slope-nut should have: a MPX Easyglider, and a Weasel!
;)
שרונסקי, כשחילצת את הוויזל מהמכס, הצלחת לנצל את הסכמי הסחר והעובדה שהוא תוצרת ארה"ב?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
שרונסקי, כשחילצת את הוויזל מהמכס, הצלחת לנצל את הסכמי הסחר והעובדה שהוא תוצרת ארה"ב?
הצחקתני :D
2 וויזלים הגיעו בשלום ללא העמסות מיותרות...
קיבלתי מחשב חדש (סופסוף!) והעלתי את התמונות משישי למחשב.
איך אתם רוצים את התמונות? באלבום בפיקאסה מתאים?
הנה תמונה אחת לגרות אתכם :)
[IMG]http://up351.siz.co.il/img1/zmyyyj1zrkdq.jpg[/IMG]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tisanir
חבוב אני רוצה את התמונות על Dick On Ski כדי לנפות וליפות אותן לפני שאתה עושה אלבום של 50 תמונות זהות אחת לשניה... :rolleyes: