תגובה להודעה: synergy E9 המסוק שלי!!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sagi
אבנר תתחדש !
טיסה יפה ומרשימה !
תודה אחי מתי אתה בא להטיס בצפון?:D
אבנר - למה יש לך 700N בחתימה??!!:eek:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
ממש משלוח גלובלי, שילמת יותר בשביל לקבל עוד חתימות על האריזה? ;)
אתה פשוט מקנא כי הFBL שלי קזחי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
flyinglizard
סנסור חסין לויברציות כמעט לחלוטין, היחידה שאמורה לתת תחשוה של מסוק פלייבר טוב, תפעול מאוד נוח עם המסך המובנה והתקנה נוחה יותר (בגלל מבנה שני חלקים). הצרה היחידה שם היא שכרגע היחידה היא לפוטבה בלבד, אבל זה נמצא בטיפול ברגעים אלה ממש ויהיה מתאם לספקטרום בשבועות הקרובים.
פדאקס, אגב, טוענים שכרגע הCGY750 שהזמנתי מאינפינטי נמצאת בקזחסטן. לא, באמת. יצאה מטייוואן, עברה בסין, ועכשיו בקזחסטן. כבוד.
תגדיר סנסור חסין לויברציות?
אני מסכים שהיחידה אמורה להיות איכותית אבל כמו שכבר קרה עם יח' איכותיות אחרות סביר שיעבור זמן וגרסאות עד שזה אכן יקרה אז למה להתגלח על מערכת חדשה שיש כבר תחליפים ראויים ובשלים (אלא אם בא לך להתנסות במוצרים כאלו)?
בקשר לתחושת הפלייבר, לדעתי היא חשובה לריחוף בלבד והיחידות האחרות עושות את זה טוב מאד בגרסאות האחרונות.
מעבר לריחוף אתה מעוניין להרוויח (מחוסר הפלייבר) כלי זריז, מהיר ומדוייק יותר על כן אתה לא ממש רוצה לדמות פלייבר שרק מפריע להשגת הנ"ל.
לטאה - מתי אתה הופך את ההוריקאן שלך ל FBL?
הג'יירו עצמו שבתוך הCGY (כל השלושה) מיוצר בטכנולוגיה שונה מכל מה שקדם לו, ולכן היחידה מאוד עמידה לויברציות, עד כדי כך שאנשים שניסו את המערכת בשלב הבטא טוענים שכחלק מהנסיונות הם הדביקו את היחידה למסוק ניטרו עם דבק - בלי ג'יירו פד - וזה לא הזיז לה.
אני אמנם הטסתי מעט מאוד FBL עד עכשיו (יש לי BeastX על הפיוריון) ואני לא כלכך אוהב את התחושה המנותקת. ההבנה שלי היא שהCGY מתנהג דומה מאוד לפלייבר, פשוט "נעול" ועם כל היתרונות המכניים של FBL, וזה יכול להיות רק טוב בעיני. גם מיקדו וגם ביסטאקס רודפים אחרי ההרגשה הזו בגרסאות האחרונות.
בקרוב תהיה לי מערכת ואני אוכל להשוות מול הBeastX.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
flyinglizard
הג'יירו עצמו שבתוך הCGY (כל השלושה) מיוצר בטכנולוגיה שונה מכל מה שקדם לו, ולכן היחידה מאוד עמידה לויברציות, עד כדי כך שאנשים שניסו את המערכת בשלב הבטא טוענים שכחלק מהנסיונות הם הדביקו את היחידה למסוק ניטרו עם דבק - בלי ג'יירו פד - וזה לא הזיז לה.
אני אמנם הטסתי מעט מאוד FBL עד עכשיו (יש לי BeastX על הפיוריון) ואני לא כלכך אוהב את התחושה המנותקת. ההבנה שלי היא שהCGY מתנהג דומה מאוד לפלייבר, פשוט "נעול" ועם כל היתרונות המכניים של FBL, וזה יכול להיות רק טוב בעיני. גם מיקדו וגם ביסטאקס רודפים אחרי ההרגשה הזו בגרסאות האחרונות.
בקרוב תהיה לי מערכת ואני אוכל להשוות מול הBeastX.
מעניין יהיה לראות את זה בפועל.
תגידי אין לכם עבודה שאתם כול היום מול הפורום?:D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
booya
תגידי אין לכם עבודה שאתם כול היום מול הפורום?:D
דואגים לך ויש לך תלונות? :D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
booya
תודה אחי מתי אתה בא להטיס בצפון?:D
אני מקווה בקרוב....
בכל מקרה בטוח שאתה תהיה באילת
לפני שאני אהיה במרכז :)
ולגבי ציקי הוא תמיד עובד על המחשב.....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ziki
דואגים לך ויש לך תלונות? :D
אין אז מה אתם אומרים טוטל ג'י או פאוטבה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
booya
אין אז מה אתם אומרים טוטל ג'י או פאוטבה?
נכון להרגע השאלה היא טוטל גי'י או מיקדו.
לפי איך שזה נראה בשבת לפני שבועיים (או אולי שלושה..?!), טוטאל ג'י..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
לפי איך שזה נראה בשבת לפני שבועיים (או אולי שלושה..?!), טוטאל ג'י..
מסכים:D