תגובה: התחדשתי במערת רדיו חדשה hitec aurora-9 וזקוק לעזרה
תישמעו,אני בעד ניסיון של שלטים במבחן הזמן ובטיסנים יקרים כמו ג'טים וטיסני דלק גדולים ולפי מה שאני ראתי ושמעתי ,במיבחן הזמן הפוטאבה ניצח בגדול. לכו לשטח שבו מטיסים טיסנים רציניים ותגלו שכולם עם פוטאבה ואולי לאחרונה גם ההיטק ניכנס לתמונה .וזה ביגלל שיתוף הפעולה בין החברות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
קצת סדר :
PIO = PILOT INDUCED OSCILLATIONS
ועוד דבר - לא ניסיתי אבל נראה לי שיעבוד - להשתמש בשני מקלטים (8$ זו לא השקעה קשה) ולהדביק את האנטנות שלהם בניצב אחת לשניה.
.
איך אפשר לחבר שני מקלטים בו"ז?? ככה כל ערוץ יהיה מחובר ב Y??
1 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 45879באחד הטיסנים הגדולים שלי התקנתי בעבר שני מקלטים שעבדו בו זמנית. לכל אחד מהם היו סוללה ומפסק עצמאיים. אחד הפעיל חצי טיסן (מאזנת אחת, חצי הגה גובה וסרוו אחד מתוך שניים של הגה הכיוון. המנוע היה זנואה 62 סמ"ק. המצערת היתה מחוברת למקלט אחד והמשנק (צ'וק) למקלט השני.
הטיסן הזה טס כמה שנים ללא דופי עד שהגיע לקיצו המר בגלל חוסר ריכוז רגעי של המטיס (אני).
לא חקרתי לעומק, ליאור, אבל לדעתי (יש לבדוק במעבדה עם סקופ) כאשר אין סיגנל למקלט הוא לא מוציא כלום ברגל הרלוונטית. ולכן אם יגיע סיגנל על הקו מהמקלט השני הוא יגיע לסרוו וימשיך לתת לו פיקוד.
אם זה בר ביצוע אז אכן יספיק כבל Y אבל הפוך (שני תקעים ושקע אחד).
אין לי את הציוד לבדוק ואם מישהו מוכל להרים את הכפפה - יעשה שרות לכולנו.
חיים, FRSKY מיוצר באותם תנאי "מעבדה" כמו FLYSKY , הדבר היחיד שהם כנראה השקיעו בו זה להעתיק את פרוטוקול השידור של פוטאבה. בעניין הרכיבים.....נו אשרי המאמין :)
גדעון - אני זוכר את הז"ל - אכן היה טיסן יפה ומהמם :)
נ.ב. איפה נעלם לנו דוד - LEETAL ?? איפה הוא כשצריכים אותו???