תגובה: F15 החדש שלי.6 תאים והוא מהיר,מאוד
יתכן...אבל EDF סקיילי כמו שחיים עשה שטס ככה ..לא ראיתי...
יש סרטון ביו טיוב של הוק 6-8 תאים עם מנועHET t ומניפה 5 של wemotec והוא הכי מהיר שראיתי והנה הוא
..http://www.youtube.com/watch?v=Ee6Jb...watch_response
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dror_c
כנראה שלא ראית מספיק edfים או שראית קיטים מוכנים של הסיני
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
haimgil
דרור ,אני עשיתי את שלי מה איתך ,מתי רואים סירטון של הF 15 האפור שלך עם 4 תאים, ומנוע ARC.
חיים מקווה לגמור אותו השבוע..
יהיה מעניין להשוות 4 תאים 1400 וואט 1.9 קילו דחף לפחות על הנייר... לא מבטיח כלום אבל..... אולי... נראה...בסוף עוד נהנה
שלך טס מדהים...חייב לראות אותו בלייב..
אני מת לאיזה טיסת מיבנה יפה
אם הטסט יעבור בהצלחה.... זה בהחלט יהיה יפה..
עוד סרטון של F15..נחמד לנו פה..:)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
haimgil
טוב אז החלטתי להביא את הF15 מ EPO מלידרס הובי והתוצאות מדהימות.
הטיסן טס מאוד מהר עם 6 תאים ,נימדד ברדאר של שלומי מבית אריה ב180 קמ"ש נגד הרוח(כן נגד הרוח לא טעיתי בכיתוב).יש לציין שהטיסן דואה כמו דאון עם כל המשקל שלו (1.3 קילו) ובא לנחיתה באלפא יפה מאוד ממש כמו טרינר.
הטיסן יציב מאוד באוויר ומיתנהג ממש יפה גם ברוחות חזקות ודרך אגב גם נוחת יפה מאוד ברוחות צד,ולא מישתולל מידי.כנראה שהזנב עושה את העבודה.להלן כמה תמונות.היות ולא היה מי שהוא שיעשה וידאו אין סירטון כנראה ששבוע הבא יהיה.
אכן חיים כלי מטורף
מהמדידות שאני עשיתי הבאזז הכי מהיר שלך היה 162.78 קמ'ש
וכל השאר באזור ה140+
פעם הבאה תצלם סרטון בלי מוסיקה ודיבורים ותקבל מדידות מדויקות יותר לדעתי היה שם באזז אחד יותר מהיר
בכל אופן כלי מדהים שאפו
שבוע טוב
תומר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
imac1
אכן חיים כלי מטורף
מהמדידות שאני עשיתי הבאזז הכי מהיר שלך היה 162.78 קמ'ש
וכל השאר באזור ה140+
פעם הבאה תצלם סרטון בלי מוסיקה ודיבורים ותקבל מדידות מדויקות יותר לדעתי היה שם באזז אחד יותר מהיר
בכל אופן כלי מדהים שאפו
שבוע טוב
תומר
הוא נימדד ב180 קמ"ש ברדאר של אחד החבר'ה מהשטח.אבל אם אתה אומר 160 קמ"ש לפי התוכנה אז גם טוב.למעשה אני מרוצה מאוד מהסט אפ שבחרתי.לא באמת משנה לי 20 קמ"ש לפה או לפה.העיקר שהוא טס טוב ועושה את מה שאני רוצה ממנו.
אני מדדתי אותו ...היה מעבר אחד של 181 קמ"ש והשאר 140+- ....אני חושב שזה המעבר הראשון של ה 181 km/h